Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    45
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
08.10.2020

Ну, з цим я вже зробив дві покупки, і мені не нараховують кешбек, який я покинув, і нічого, що кажуть, що вони дають вам рішення через місяць, і нічого, що вони вирішують краще, я видалю це або марно, просто втрачений час зайти в магазин dsd додаток краще я йду безпосередньо до shein не ходячи в letyshops немає користі, якщо ви не застосовуєте кешбек

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
09.10.2020

Привіт.

Нам шкода, що у вас така ситуація. Ми зв’язалися з нашими партнерами, щоб зрозуміти причини втрати вашого кешбеку. Як тільки ми отримаємо відповідь, менеджер повідомить вас.

Сподіваємося, ви оціните переваги покупок через наш сервіс.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
30.09.2020

Чудовий додаток і СУПЕР БЕЗПЕЧНИЙ, я отримую свої кешбеки від SHEIN та UBER EATS щомісяця більше року, і для виведення коштів потрібно щонайбільше 2 дні, щоб вони вже були на моєму банківському рахунку, я використовую PayPal і це дуже швидко. Дякую LetyShops!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
03.10.2020

Привіт!

Дякуємо, що ви з нами! :)

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
30.08.2020

Я отримав весь свій кешбек, я дуже задоволений, дуже рекомендую послугу, якщо це займе деякий час, але в очікувані терміни від початку, але все приходить, я зробив 8 покупок в магазині shein, і хоча деякі були для невеликі суми, на Зрештою, всі вони зарахували мені, і я можу зробити свої зняття через PayPal, я дотримувався рекомендації когось, хто залишив тут свій коментар, який завжди був через PayPal, і це було дуже корисно для мене.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
31.08.2020

Привіт.

Дякуємо, що ви шукаєте місце, щоб написати свій відгук. Ми цінуємо, що ви робите покупки у нас.
Гарного шопінгу!

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
28.08.2020

Дуже хороша програма, вони повертають відсоток від загальної суми вашої покупки, зазвичай потрібен час, щоб повернути ваші гроші, а також зарахувати виведення коштів, жорстка шахта прибл. 1 місяць на кредит і 1 місяць, щоб отримати гроші на мій рахунок, але вони все одно до вас доходять, я думав, що вони не збираються мені нічого відшкодовувати і що це була брехня, але це правда тільки якщо це триватиме деякий час. Люблю купувати в магазинах lety, дуже рекомендую.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
29.08.2020

Добрий ранок!

Дякуємо, що ви з нами! :)

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
27.08.2020

Я думаю, що ця послуга чудова. Я просто хочу, щоб магазин mercadolibre.com.mx був там. Вітаю, !!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
27.08.2020

Добрий день.

Дуже дякую за рекомендацію. ми це візьмемо до уваги. Гарного дня.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
08.05.2020

Чудовий кешбек, рекомендую!! Я великий покупець в Інтернеті, і дійсно цю сторінку дуже рекомендую, щоб заробити трохи грошей на ваших покупках! Дякую letyshop!!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
09.05.2020

Привіт!

Дякуємо за коментар і вигідних покупок з Letyshops.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
30.11.2019

Я зробив свою першу покупку за допомогою цього додатка і моя покупка не була відображена, як сумно

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
14.12.2019

Добрий день!

Дякуємо, що повідомили нам. Менеджер чекає вашої відповіді у запиті, який ви можете знайти в розділі «Довідка» або у своїй електронній пошті. Будемо вдячні за відповідь.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
10.11.2019
Відмінний додаток
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
21.08.2019

Це не дає мені зняти свої 219 мексиканських песо, код підтвердження для мого мобільного телефону не працює, а потім я спробував зняти з комп’ютера, і коли я ввів код свого банківського рахунку, я отримав повідомлення про помилку, що я можу тільки цифри ставлю, і ось що я роблю !!! ... Letyshop не працює, в ньому багато помилок

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
21.08.2019

Привіт.

Дякуємо, що звернулися до нас.
Наш менеджер вирішує це питання в консультації в особистому кабінеті.
Дякуємо, що обрали Letyshops.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити