Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    45
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
29.07.2021
Мені дуже подобається додаток, він відповідає своїй функціональності ... Я дуже рекомендую його
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
15.07.2021

Я люблю Letyshops додаток дуже добре купити 100% підтверджено

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
15.07.2021

Привіт.

Щиро дякуємо, що залишили свій коментар ❤

Ми раді, що вам подобається робити покупки у нас.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
01.07.2021
Мені це подобається, я купую в Shein більше 2 років і багато іншого в Ali, і мене не заохочували використовувати lety до 2 років тому суму грошей, яку я міг би повернути
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
03.06.2021
Відмінне швидке та точне обслуговування.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
01.05.2021

Першу покупку я зробив і вийшло дуже погано, мені не дали кешбек, який збиралися дати, і враховуйте, що якщо я згадаю, що вони дають вам 10% на звичайний рахунок або 30% на преміум рахунок, це неправда, але насправді вони дають вам лише 0,30%, тобто менше 1% кешбеку відповідно до того, що оператор, який відвідував мене Влада, його звати, частково я змушую їх бачити, що вони враховують це, тому що зі свого боку я не збираюся його більше використовувати, мені справді шкода, оскільки я чув чудові рекомендації від LetyShops, але з досвіду нічого хорошого не помітив.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
04.05.2021

Привіт Альберто.

Прикро, що у вас є неприємна думка про нас через нерозуміння умов.

Преміум-акаунт не пропонує 30% кешбеку від суми кожного замовлення, але збільшує базову ставку на 30%. Ми не намагаємося нікого ввести в оману, і ми забезпечуємо кешбек, який обіцяємо. Якщо у вас є пропозиції щодо того, як ми можемо змінити опис у преміум-аккаунті, щоб не виникало подальших непорозумінь, ми з радістю їх врахуємо.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
29.04.2021
Letyshops працює дуже добре, я рекомендую їх, використання принесло мені багато переваг. Не соромтеся використовувати його для покупок.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.04.2021

Щиро дякую за вашу чесність та ефективність, я дуже сумнівався, що це правда, дякую, гарного дня

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
27.04.2021

Здрастуйте,

Щиро дякуємо, що довіряєте нам ❤

Ми цінуємо, що ви робите покупки з нашим сервісом.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
17.02.2021

Я ним користувався, постійно подорожую, і я вважав його привабливим, тому що в їхньому списку був Booking. Але я зрозумів, що це обман, тому що для деяких акцій, які вони знімають, це шахрайство, вони не повертають гроші і лише відповідають вам приводами, що розглядають це з партнером (брендом). Я купив пральну машину в Ауррері на кілька місяців. LetyShops запустили акцію з відшкодуванням у відсотках, тобто вони приносять мені тільки поштою, не повертаючись, як було обіцяно. Я вирішив вилучити те, що накопичив, реальність така, що це дуже поганий досвід. Я не рекомендую його через невелику серйозність з його домовленостями.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
18.02.2021

Привіт.

Ми розуміємо ваше невдоволення і вибачте, що така ситуація сталася. Зі свого боку ми намагаємося допомогти нашим користувачам отримати відшкодування. Але, на жаль, ми не завжди маємо можливість відшкодувати втрачені кошти з нашого рахунку. Якщо ви з якихось причин не отримуєте кешбек замовлень у нас, ми також залишаємося без винагороди.

Ми надіслали запит партнерам і все ще чекаємо на відповідь. Як тільки з'являться новини, наш менеджер повідомить вас. Ми з нетерпінням чекаємо повернення повного кешбеку.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
02.02.2021
Чудовий сервіс, рекомендую користуватися letyshops ☺
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
01.02.2021

Чудово, я вже отримав свої гроші, пройшло трохи більше 50 днів, оскільки це залежить від магазину ... Дуже дякую

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
02.02.2021

Добрий день!

Ми дуже раді, що ви задоволені нашим сервісом, а також перевагами, які ви отримуєте від покупок в Інтернеті. :)

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
24.11.2020
Він дійшов до мене швидше, ніж передбачалося!! . Правда, у мене був хороший досвід
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.10.2020

Відмінний сервіс, трохи повільно відображається в портфоліо, але це зрозуміло з політикою зміни предметів або те, що ви маєте щось повернути ... але коли ви просите зняти кошти, це не займає більше трьох днів , це чудово, є чим скористатися

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
27.10.2020

Привіт.

Кожен з наших партнерів має свої орієнтовні терміни передачі інформації та винагороди за замовлення, їх завжди можна знайти на сторінці кожного магазину. Якщо у вас виникли запитання, ви завжди можете зв’язатися з нами в розділі «Довідка» свого облікового запису.

Дякуємо, що обираєте нас ❤

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити