Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    41
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
27.06.2022

Відмінний сервіс, платформа, яка допомагає нам економити. Тільки те, що в ньому бракує деяких магазинів, якщо згадати Mercado Libre...

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
27.06.2022

добре!

Ми дуже вдячні вам за коментар. Ми обов’язково це врахуємо і зробимо все можливе, щоб почати співпрацю з ними.

Сердечне привітання.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
08.06.2022

Одне з найкращих додатків такого типу, яким я користувався, запитує зняття мого кешбеку і менше ніж за 30 хвилин воно вже на моєму рахунку стовідсотково рекомендовано letishops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
08.06.2022

Щиро дякую, що поділився своїм досвідом Ісусе! Ми цінуємо, що ви робите покупки з LetyShops ❤

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
08.05.2022
Мені подобається, якщо я отримав свій кешбек і зміг його зняти, мені здається дуже добре, що вони трохи повертають гроші за ваші покупки, я продовжу купувати через letyshops
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
19.04.2022

Це була дружня і швидка увага, дякую, що ви існуєте!

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
19.04.2022

Привіт Едуардо!

Щиро дякуємо за оцінку нашої роботи. Наші агенти завжди раді Вам допомогти ❤

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
09.04.2022

Я не думав, що це правда, у моїй першій покупці знадобилося близько 8 днів, щоб повернути гроші, а потім я зміг вивести гроші.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
11.04.2022
Привіт! Дякуємо, що довіряєте нам, Адрі ❤
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
06.04.2022

Поки що все добре, більше ніж в перший раз я не знав, що не можу стягувати через PayPal, але пізніше я змінив спосіб оплати, і мені стало легше. Дуже дякую! Я буду продовжувати користуватися цим додатком. Я люблю це!❤️

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.04.2022

Привіт Меліна!

Якщо у вас виникли запитання, напишіть нам через розділ «Довідка» вашого облікового запису, і наші агенти допоможуть вам вирішити їх якомога швидше. Ми дуже цінуємо, що ви з нами ❤

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
28.03.2022
Дуже хороша програма. Це правда, що повернення кешбеків займає деякий час, але після їх відображення ви можете без проблем перевести їх на свій рахунок. Я це люблю!! Не знаю, як я не знайшов цього раніше
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
25.03.2022
Дуже хороший додаток. Негайно реагуйте на запити на зняття коштів
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
22.03.2022
Дуже швидкий переказ коштів на paypal, дуже дякую :)
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
01.03.2022

Я хотів би залишити задовільну думку, але це був не мій випадок. Я дотримувався інструкцій, написаних перед покупкою, і мене також підтримували навчальні посібники, і навіть якщо я не отримав відшкодування, я зробив запит, щоб вони розглянули мою справу, але вони сказали мені, що магазин, у якому Відповідь на покупку займає до 4 місяців, і очікування цього часу не гарантує, що повернення готівки буде дійсним.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
02.03.2022

Привіт!

Нам дуже шкода, що у вас був такий досвід. Неприємні для нас і ситуації втрати кешбеку.

Не хвилюйтеся, ми ніколи не залишаємо користувачів без рішення та відповіді. Ми вже надіслали запит партнерам, щоб вони з’ясували причини втрати вашого кешбеку та повернули його вам. Будь ласка, слідкуйте за статусом вашої заявки. Як тільки надійде відповідь, ми негайно повідомимо вас.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
07.02.2022
Це чудова альп, я зачарований нею через хороші гроші, які вона генерує
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
25.11.2021

Я ставлю їм 5 зірок, відмінне обслуговування, велике дякую за кешбек. Я щойно отримав депозит на свій рахунок, це було дуже швидко, вони схвалили повернення кешбеку приблизно о 3 годині дня, і менше ніж за 9 годин вони вже внесли мені депозит акаунт, я дуже щасливий. Велике, багато, велике спасибі людині, яка створила магазини Lety.. Дякуємо, що втілюєте наші мрії в життя.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
25.11.2021

Привіт!

Дуже дякую за Ваші слова. Ми цінуємо, що ви з нами, і ми дуже раді, що вам подобаються послуги, які ми пропонуємо ❤

Вітаю.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити