Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    18
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
03.06.2021
Відмінне швидке та точне обслуговування.
Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
01.05.2021

Першу покупку я зробив, і це пішло дуже неправильно, вони не дали мені кешбек, який вони збиралися мені дати, і беруть до уваги, що якщо я згадаю, що вони дають вам 10% на звичайному рахунку або 30% на преміум-рахунку це неправда, але насправді вони дають вам лише .30%, що становить менше 1% повернення грошей відповідно до того, як звати оператора, який відвідував мене Владу, з іншого боку я змушую їх бачити, що вони це враховують, тому що з моєї частини я не маю наміру використовувати його більше, дійсно для мене шкода, оскільки я чув чудові посилання від LetyShop, але з досвіду я не спостерігав нічого хорошого.

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
04.05.2021

Привіт Альберто.

Шкода, що у вас є неприємна думка про нас через непорозуміння щодо умов.

На преміум-рахунку не пропонується 30% повернення грошей на суму кожного замовлення, але збільшується базова ставка на 30%. Ми не намагаємося когось ввести в оману, і ми пропонуємо обіцянку, що обіцяємо. Якщо у вас є якісь пропозиції щодо того, як ми можемо змінити опис на преміум-рахунку, щоб не виникало подальших непорозумінь, ми будемо раді їх врахувати.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
29.04.2021
Letyshop працює дуже добре. Я їх рекомендую, оскільки це принесло мені багато переваг. Не соромтеся використовувати його для здійснення покупок.
Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.04.2021

Щиро дякую за вашу чесність та ефективність, я справді сумнівався, що це правда, дякую вам, чудового дня

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
27.04.2021

Здравствуйте,

Щиро дякуємо за довіру до нас ❤

Ми цінуємо, що ви робите покупки з нашим сервісом.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
17.02.2021

Я ним користуюся, постійно подорожую, і мені здалося це привабливим, оскільки в їх списку було бронювання. Але я зрозумів, що це обман, оскільки для деяких рекламних акцій, які вони виводять, це шахрайство, вони не повертають кошти, і вони відповідають лише на ваші припущення, що вони переглядають це з партнером (брендом). Я купую пральну машину вже кілька місяців в Аурере. LetyShops розпочав акцію з відсотком відшкодування, загалом, що вони приносять мені лише повернення з поштою, не відшкодовуючи мені, як обіцяли. Я вирішив вилучити накопичене, реальність така, що це дуже поганий досвід. Я не рекомендую це для невеликої серйозності з його умовами.

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
18.02.2021

Привіт.

Ми розуміємо ваше невдоволення і шкодуємо, що така ситуація сталася. Зі свого боку, ми намагаємося допомогти нашим користувачам отримати відшкодування. Але, на жаль, ми не завжди маємо можливість компенсувати втрачене відшкодування з нашого рахунку. Якщо з якихось причин ви не отримаєте повернення грошей за замовлення, розміщені у нас, ми також залишимося без компенсації.

Ми надіслали запит партнерам і все ще чекаємо відповіді. Як тільки з’являться новини, наш менеджер повідомить вас. Ми з нетерпінням чекаємо повернення повного повернення готівки.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
02.02.2021
Чудовий сервіс, я рекомендую користуватися магазинами let
Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
01.02.2021

Чудово, я вже отримав свої гроші, пройшло трохи більше 50 днів, оскільки це залежить від магазину ... Дуже дякую

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
02.02.2021

Доброго дня!

Ми дуже раді, що ви задоволені нашим сервісом, а також вигодою, яку отримуєте від покупок в Інтернеті. :)

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
24.11.2020
Це дійшло до мене швидше, ніж передбачалось !! . Правда, я мав хороший досвід
Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.10.2020

Чудовий сервіс, трохи повільно відображається в портфелі, але це зрозуміло завдяки політиці зміни предметів або тому, що ви маєте щось повернути ... але коли ви просите забрати кошти, це не займає більше трьох днів, це чудово, є чим скористатися

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
27.10.2020

Привіт.

Кожен з наших партнерів має власні передбачувані періоди часу для передачі інформації та винагороди за замовлення, ви завжди можете знайти їх на сторінці кожного магазину. Якщо у вас виникли запитання, ви завжди можете зв’язатися з нами у розділі довідки свого облікового запису.

Дякуємо, що обрали нас ❤

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
08.10.2020

Ну, з цим є вже дві покупки, які я роблю, і мені не зараховують кешбек, який я покинув, і нічого, з чим вони кажуть, що вони дають вам рішення за місяць, і нічого, що вони вирішують краще, я видалю це або це не служить для будь-якої мети, просто витрачений час потрапляючи в магазин dsd додаток краще я переходжу безпосередньо до shein, не відвідуючи магазини, немає користі, якщо ви не застосуєте кешбек

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
09.10.2020

Привіт.

Нам шкода, що у вас така ситуація. Ми зв’язалися з нашими партнерами, щоб зрозуміти причини втрати Вашого повернення грошей. Як тільки ми отримаємо відповідь, менеджер повідомить вас.

Ми сподіваємось, ви оціните переваги покупок через наш сервіс.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
30.09.2020

Відмінна заявка та SUPER SAFE, я отримую свої повернення грошей від SHEIN та UBER EATS щомісяця вже більше року, а виведення коштів займає не більше 2 днів, щоб вони вже були на моєму банківському рахунку, я використовую PayPal, і це дуже швидко. Дякую LetyShops!

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
03.10.2020

Привіт!

Дякуємо, що були з нами! :)

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
30.08.2020

Я отримав усі гроші, я дуже радий, дуже рекомендую послугу, якщо це пройде певний час, але протягом очікуваного часу від початку, але все приходить, я здійснив 8 покупок у магазині Shein, і хоча деякі були за невеликі суми, на Врешті-решт, всі вони мені приписували, і я можу зробити свої зняття через PayPal, я дотримувався рекомендації того, хто залишив тут свій коментар, який завжди був через PayPal і це було дуже корисно.

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
31.08.2020

Добрий ранок.

Дякуємо, що шукаєте місце для написання відгуку. Ми цінуємо, що ви покуповуєте з нами.
Гарного шопінгу!

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити