Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    68
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
15.06.2022

У мене були проблеми з парою спинок шоломів ... В іншому все ок

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
16.06.2022

Доброго ранку!

Дякуємо за ваш відгук!
Ми завжди раді допомогти вам розібратися в проблемах, які виникають із кешбеком. Ви можете зв’язатися з нашою службою догляду в розділі «Довідка» свого облікового запису.

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate.
14.06.2022

Сьогодні я зареєструвався на сайті letyshops. Наразі я не хочу завантажувати програми, бо не знаю, чи буду ними користуватися. Порівнявши відсотки кешбеку моїх улюблених магазинів на letyshops та на іншому сайті кешбеку (bs), яким я успішно користуюся більше 5 років, я виявив, що на letyshops вони нижчі. Для цього... Я не хочу передавати свої покупки через letyshops. Якщо я не знайду якийсь магазин, який мене цікавить, і на моєму звичайному сайті немає кешбеку. Однак у letyshops є перевага: навігація дуже швидка та плавна, а на іншому кешбек-порталі, треба сказати, зовсім не швидко й не плавно. Але треба сказати, що я не можу знайти в регламенті, який мінімальний ліміт, щоб можна було зняти кешбек, у відгуках хтось сказав, що мінімум 10 €, але я не бачу, щоб це було чітко прописано в правилах.

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
15.06.2022

До побачення!

Ми сподіваємося, що ви залишитеся з нами. У нас багато доступних акцій, багато магазинів і спеціальних пропозицій, які збільшують ваш кешбек у 3-5 разів. Так, мінімальна сума для зняття становить 10 євро. Ми сплачуємо повну комісію за раунд коштів. Відповідну інформацію можна знайти в категорії «Повернення кредиту».

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate.
25.05.2022

Дуже корисно як додаток. Роблячи багато покупок в Інтернеті, я маю повернення грошей, яких у мене не було б у магазині. автоматичний кешбек, крім того, що іноді потрібно подавати заявку, але вони швидко відповідають. Запит на відшкодування та підтверджений у короткий термін. Порадили

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.05.2022

Добрий ранок!

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Ми цінуємо нашу дружбу! :)

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate.
23.05.2022

Знайдіть найкращі світові бренди за супер зниженими цінами, і у вас є можливість накопичити кредит ... фантастично !!! Дуже швидке обслуговування клієнтів, я попросив повернути накопичений кредит, і через кілька хвилин мій запит було оброблено. Супер рекомендований сайт

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
23.05.2022

Добрий ранок!

Спасибі!
Ми раді, що наш сервіс допоможе вам заощадити при покупці. :)

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate.
17.05.2022

Дуже ефективне післяпродажне обслуговування! Дуже приємний персонал!

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
17.05.2022

До побачення!

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ми цінуємо нашу дружбу!

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate.
12.05.2022

Шановні, коли мені потрібно, вони завжди доступні та добрі

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
13.05.2022

До побачення!

Дякую за гарний відгук. Приємно з вами співпрацювати :)

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate.
10.05.2022

Ця програма чудова, з великими знижками. Коли кешбек має надійти, це робиться негайно, а якщо ви хочете повернути гроші або перевести банківський переказ, вони роблять це протягом 2 днів. Я радий не використовувати цю програму

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
10.05.2022

Добрий ранок!

Дякуємо, що знайшли час, щоб поділитися своїм досвідом використання нашого сервісу.
Бажаємо лише вдалих покупок.

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate.
29.03.2022

Я дуже задоволений наданою послугою ... повернення грошей надійшло вже двічі. Рекомендую додаток тим, хто часто купує в Інтернеті ... чим більше ви купуєте, тим більше отримуєте кешбек і тим більше повертаєте.

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
29.03.2022

Привіт!

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Ми цінуємо нашу дружбу!

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate.
28.03.2022
Дуже задоволений LetyShops, сьогодні я попросив своє перше повернення грошей, дякую за те, що надали нам цю можливість!
Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
25.03.2022

Повернення успішне через 60 днів, ідеальний і надійний сайт

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
25.03.2022

Раді бачити вас серед наших користувачів! :)

Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate.
17.03.2022
Топовий сервіс
Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
25.02.2022
Супер рекомендовано. Користуюся ним вже більше року і вже не можу без нього. Ви можете повернути частину витрачених коштів, а зарахування накопиченої суми відбувається дуже швидко. Дуже рекомендований сайт. Спочатку я був трохи скептично налаштований, тепер я дуже радий, що відкрив для себе LetyShops.
Відгук був перекладений з італійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити