Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    21
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
16.06.2021

Відмінне обслуговування, пощастило, що я його зустрів

Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
16.06.2021

Привіт!

Дякуємо, що вибрали LetyShop для своїх покупок. :)

Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate.
31.05.2021
Чудовий додаток! Швидкий та зручний для будь-якого запиту! Рекомендовано
Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.05.2021
Відмінна програма, я рекомендую її всім своїм друзям. Так тримати!
Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.05.2021

Чудовий додаток, я можу рекомендувати його, давно не користувався ним, але радий, що виявив його. Я не даю 5 зірок просто тому, що часи трохи довгі, інакше це чудово.

Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.05.2021

Привіт!

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом покупок з LetyShops. Час очікування на зарахування готівки повертається магазинами, але наша команда постійно працює над тим, щоб скоротити час очікування на повернення грошей.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate.
27.05.2021

САЙТ ЛЕТИШОПІВ ....? СПЕЦІАЛЬНІ, СЕРІОЗНІ, НАДІЙНІ, З ПРИЄМНИМИ СУРПРИЗАМИ З ПОВТОРЕННЯМ КЕШБЕКУ В МІЙ УЛЮБЛЕНІЙ МАГАЗИНІ! АКРЕДИТАЦІЯ МОЇХ АКРЕДИТОВАНИХ СУМІВ НАБІГАЄ БЕЗ ПОМИЛОК І ШВИДКА. Я МОГУ НАДАТИ МНЕ ЩО БІЛЬШЕ КУПІВ І Я ЩАСЛИВА !! СЛОВО, ЯКЕ Я ХОЧУ ВИТРАТИ ДЛЯ ПАНІ ВЛАДИ КЛІЄНТСЬКОЇ СЛУЖБИ. ПРОСТО ... ФАНТАСТИЧНО !!! ВИСОКО РЕКОМЕНДОВАНИЙ САЙТ !!!!!

Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.05.2021

Добрий ранок!

Щиро дякую Джованні за такий приємний огляд нашої роботи. Ми намагатимемося вдосконалювати все більше і більше.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate.
24.05.2021

Дійсно чудовий сервіс ... Я купую багато також на Amazon та eBay, яких тут немає ... Я сподіваюся, що одного разу вони також додадуть їх у багатьох магазинах

Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
24.05.2021

Привіт Кармела!

Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом покупок через LetyShop. Ми також сподіваємось, що найближчим часом ми зможемо оголосити Amazon та eBay своїми партнерами.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate.
11.05.2021

Ви дуже серйозна і професійна група, завжди намагайтеся допомогти клієнтові :), я дуже рада, що виявила цей сайт, і буду продовжувати робити покупки через вашу платформу, продовжувати це продовжувати

Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
12.05.2021

Привіт!

Щиро дякую за ці добрі слова, Артуро!
Ми дуже раді, що Ви приєдналися до нашої "сім'ї" :) Бажаємо Вам приємних покупок!

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate.
26.04.2021
ЩИРО Я ДУЖЕ рада, що ВІДКРИЛА ЛЕТИШОПИ. Я ВЖЕ МАЛ ТРИ ВІДКЛАДИ !! ВСЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ І ШВИДКО. Я БІЛЬШЕ ТЕБЕ НЕ ПОЛИЧУ. ДЯКУЮ ЛЕЙШОПИ !!! Я ЛЮБЛЮ, КОЛИ ВИ ДАЄТЕ МНЕ БУСТЕРСЬКИЙ СЮРПРИЗ НА ВІДКРИТТЯ ПРОЦЕНТУ МОЄГО УЛЮБЛЕНОГО МАГАЗИНА !!! ДЯКУЮ ТОБІ
Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
24.04.2021
Чудовий сайт з поверненням грошей. Дуже серйозно. Допомога дуже добра. Дуже рекомендую.
Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
22.04.2021

Чудове обслуговування клієнтів! Доступно і ласкаво! Супер рекомендується!

Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
29.03.2021
ДЯКУЄМО ЛЕТИШОПАМ! Ви справді серйозні та професійні. Сайт, який зберігає те, що обіцяє !!! Дійсно задоволений, ще раз спасибі
Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
29.03.2021
Я завжди використовую летишопи для своїх онлайн-замовлень і завжди чудово проводив час !! Дуже рекомендую !!
Відгук був перекладений з comments.from_it, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити