Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    404
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
25.11.2019

Загалом задоволений. Але минуло кілька днів, коли я залишав відкритий запит, а вони досі його не вирішили, і вони не можуть зі мною зв'язатися :(

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.11.2019

Добрий день.

Просимо вибачення за те, що довго не відповідали. Через велику кількість запитів, менеджери служби підтримки обробляють запити по черзі. Ми працюємо, щоб допомогти нашим клієнтам якомога швидше. Повірте, ваша справа не залишиться без відповіді.
Спасибі за розуміння.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
20.11.2019
Дуже задоволений увагою з боку служби підтримки!
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
17.11.2019

Кешбек ніколи не працює з комп’ютера, але КОЖНИЙ раз, коли я надсилав електронний лист зі скаргою на ситуацію, вони ЗАВЖДИ дуже люб’язно виправляли помилки та повертали мені гроші. Додаток для мене працює краще, ніж веб-сайт, але обслуговування клієнтів 10. ДУЖЕ ЗАДАЄ.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
19.11.2019

Добрий день!

Ми завжди раді допомогти нашим клієнтам. Сподіваємося, що рекомендації нашого консультанта допоможуть вам уникнути втрати кешбеку в майбутньому.

Вітаю,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
15.11.2019

Доброго ранку, я надіслав вам запит, тому що я не маю кешбеку від зроблених покупок, 11.11.19 я витратив близько 160 євро і немає кешбеку, чому? Я не отримав відповіді через запити #1835795 Вітаю

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
16.11.2019

Добрий день!

Просимо вибачення, що довго не відповідали. Через велику кількість запитів менеджери служби підтримки обробляють запити по черзі. Ми працюємо, щоб допомогти нашим клієнтам якомога швидше. Повірте, ваша справа не залишиться без відповіді.

Вітаю,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
12.11.2019
Днями я зробив покупку, мені відразу відповіли і я отримав те, що купив, найкраще.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.09.2019

Я купував кілька разів останнім часом і у мене були проблеми з кешбеком, він до мене не доходить. Останній раз зі мною знову сталося і я вже близько тижня чекаю відповіді на консультацію і взагалі нічого.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
26.09.2019

Добрий день.

Просимо вибачення за те, що довго не відповідали. Через велику кількість запитів менеджери служби підтримки обробляють запити по черзі. Ми працюємо, щоб допомогти нашим клієнтам якомога швидше. Повірте, ваша справа не залишиться без відповіді.
Спасибі за розуміння.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
09.08.2019

Привіт, поганий досвід немає рішення, щоб зняти гроші, все брехня, немає довіри. Він не заслуговує зірок, я розчарований

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
09.08.2019

Добрий день.

Ми бачимо, що ваш обліковий запис видалено. Нам дуже шкода, що ви пішли від нас, не дочекавшись вирішення ситуації.
Якщо у вас є запитання або ви хочете поділитися думкою, пишіть в наш онлайн-чат. Ми цінуємо будь-які коментарі.

Вітаю,
Команда LetyShops.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
31.03.2019
Ну, дуже швидкі платежі, я вже заощадив 20e, просто купуючи на аліекспресі, в кінцевому підсумку накопичується непогана сума грошей, і найбільше мені подобається те, що вони платять вам грошима, а не знижками чи балами чи іншим сміттям .
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити