Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    6
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
22.02.2022
Відмінне обслуговування, дуже швидко, я в захваті.
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
13.07.2021

Перше виведення з моменту встановлення розширення, всі мої покупки на Aliexpress зараховані та з кешбеком. Все працювало ідеально. Виведення здійснюється через Paypal без проблем і практично миттєво. Вітаю !

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.06.2020

Користуюся цією послугою більше року. Спочатку це викликало невелику недовіру через простоту отримання кешбеку та повернення грошей. Але оскільки я зняв свою першу суму і зміг успішно зробити покупку, то без побоювань користуюся цією послугою. Вам просто потрібно запастися терпінням, оскільки для отримання кешбеку потрібен час, особливо це залежить від магазину, вам також доведеться пристосуватися до виведення коштів, оскільки деякі варіанти не рекомендуються через те, що здійснюється зовнішнє стягнення для деяких банківських переказів залежно від типу картки та місця розташування. Але у випадку з PayPal виведення коштів не створює серйозних проблем. Це дуже рекомендована послуга. У разі уваги до претензій, я зробив приблизно 4 на сьогоднішній день, на всі з них я отримав хорошу відповідь у розумний час, за винятком моєї останньої претензії, зробленої під час пандемії, яка зайняла ще кілька днів, але вони надати гарне рішення.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.06.2020

Добрий день!

Щиро дякуємо, що поділилися досвідом співпраці! Ми дуже раді, що ви задоволені нашим сервісом, а також перевагами, які ви отримуєте від покупок в Інтернеті.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
28.06.2020

Загалом мені вдалося зробити деякий кешбек, але, оскільки я читав, що деякі користувачі у великих замовленнях відхиляють кешбек або я не отримав гроші, я залишив два запити, обидва не вирішеними сьогодні, оскільки один з лютого цей анус. Обслуговування клієнтів працює досить повільно, дні минають, а відповіді досі немає. Але про кешбек, який був результатом, якщо мені вдалося здійснити переказ грошей на мій рахунок.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.06.2020

Добрий день!

Ми розуміємо, наскільки неприємно, коли відшкодування не нараховується автоматично. Щоб краще зрозуміти причини втрати комісії, ми надіслали запит нашим партнерам. Чекатимемо на відповідь разом.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
17.05.2020

Він працював ідеально, поки я не зробив велику покупку, і він не вдався, я дійсно розчарований, і найгірше те, що я бачив, що більше ніж одна людина скаржиться на те саме, тому для тих, хто читає цю думку, не очікуйте, що ви повертати гроші від великих покупок, або збуджувати інших людей, що вони отримають свої гроші назад, як я зробив зі своїм батьком.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
19.05.2020

Здрастуйте,

З огляду на ваш запит ми дізналися, що кешбек не було відображено, оскільки покупка була здійснена без переходу з нашої сторінки в магазин. Здійснення переходу – головне правило нашого сервісу, тільки так магазин дасть нам комісію. Частиною цієї комісії буде ваш кешбек.

Ми впевнені, що в майбутньому ви будете приділяти більше уваги і такі ситуації не повторяться.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
09.04.2020

Погана сторінка. Вони рекламують у youtuber так, ніби вони є чудовою сторінкою і дуже віддані тому, що вони пропонують, під час здійснення покупки та запитуючи, чому вони не дали мені кешбек, вони кажуть мені: «На жаль, якщо з якоїсь причини ви не отримаєте Кешбек від замовлень, оформлених у нас, ми також залишаємось без винагороди». Не використовуйте його, тому що вони нічого не повертають і зберігають все

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
10.04.2020

Добрий день.

Нас також цікавить кешбек акредитація. Якщо магазин отримує інформацію про LetyShops як довідкове джерело, він передає нам дані покупки. Якщо цього не станеться, комісія, на яку нараховується кешбек, не стягується. Раніше ми компенсували кешбек, але не можемо це робити постійно. Сподіваємося, що рекомендації, надані консультантом в консультації, допоможуть при оформленні майбутніх замовлень.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити