Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    4
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
30.06.2020

Я користувався цією послугою більше року. На початку я породив трохи недовіри через простоту, з якою міг генерувати повернення грошей і повертати гроші. Але оскільки я зняв свою першу суму і зміг успішно зробити покупку, я безстрашно користуюся цією послугою. Вам просто потрібно набратися терпіння, оскільки для того, щоб мати можливість повернення грошових коштів, це потребує вашого часу, особливо залежно від магазину, вам також доведеться адаптуватися до виведення коштів, оскільки деякі варіанти не рекомендуються, оскільки за деякий банківський переказ здійснюється плата за зовнішню оплату тип та місцезнаходження картки. Але у випадку PayPal виведення коштів не створює серйозних проблем. Це настійно рекомендований сервіс. Що стосується уваги до претензій, я до сьогодні висловив приблизно 4, в цілому я мав добру відповідь у розумний час, за винятком моєї останньої заяви, висловленої в часи пандемії, яка зайняла ще кілька днів, але вони доставляють хороше рішення.

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
30.06.2020

Доброго дня!

Дуже дякую за те, що поділилися досвідом співпраці! Ми дуже раді, що ви задоволені нашим сервісом, а також вигодою, яку отримуєте від онлайн-покупок.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
28.06.2020

Загалом, мені вдалося зробити дещо повернення грошових коштів, але, як я читав у деяких користувачів великими замовленнями, вони відкидають повернення грошових коштів або я не отримав гроші, я залишив два запити на сьогодні не вирішеними, оскільки це один з лютого цього року. рік. Обслуговування клієнтів працює досить повільно, проходять дні, і я досі не отримую відповіді. Але з тих повернень грошових коштів, які отримали результат, якщо мені вдалося перевести гроші на мій рахунок.

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
28.06.2020

Доброго дня!

Ми розуміємо, що неприємно, коли відшкодування не нараховується автоматично. Щоб більш детально зрозуміти причини втрати комісії, ми надіслали запит нашим партнерам. Зачекаємо відповіді разом.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
17.05.2020

Це спрацювало чудово, поки я не зробив велику покупку, і це не вдалося. Я дуже розчарований у правді, і найгірше те, що я бачив, як одна людина скаржиться на одне й те саме, тому всі, хто читає цей огляд, не сподіваються, що вони повернуть свої гроші великих покупок, або сподіваюся, що інші люди отримають свої гроші назад, як я робив із батьком.

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
19.05.2020

Здравствуйте,

З того, що ми дізналися, переглянувши ваш запит, повернення грошових коштів не відображено, оскільки покупка була здійснена без переходу з нашої сторінки на сторінку магазину. Здійснення переходу - головне правило нашої служби, лише таким чином магазин надасть нам комісію. Частиною цієї комісії буде ваша повернення грошей.

Ми впевнені, що в майбутньому ви будете приділяти більше уваги, і ці ситуації не повторяться.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
09.04.2020

Страшна сторінка. Вони рекламують у youtuber так, ніби вони є чудовою сторінкою і дуже віддані тому, що пропонують, при здійсненні покупки і запитують, чому вони не дали мені повернення грошей, вони мені кажуть: "На жаль, якщо з якихось причин ви не отримаєте повернення грошей замовлення, розміщені у нас, ми також залишаємося без винагороди ". Не використовуйте його, оскільки вони нічого не повертають і все зберігають

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
10.04.2020

Доброго дня

Ми також зацікавлені в акредитації готівкових коштів. Якщо магазин отримує інформацію про LetyShops як довідкове джерело, він передає нам дані про покупки. Якщо цього не відбудеться, комісія, за яку нараховується повернення готівки, не стягується. Раніше ми компенсували повернення грошових коштів, але ми не можемо це робити постійно. Ми сподіваємось, що рекомендації, надані консультантом під час консультацій, допоможуть зробити майбутні замовлення.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з інспаскої, використовуючи Google Translate.
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити