Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    34511
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
07.07.2017
Якось роблячи покупки на Aliexpress, мій друг зателефонував мені і запитав, що я роблю - я йому відповів: "Так ось...покупки на Aliexpress роблю" І тут друг почав говорити про якийсь незнайомий мені CashBack Letyshop, я почав користуватися і ось накопичивши понад 500 рублів, успішно вивів кошти на свою картку. Сервіс кешбеку Letyshop мені дуже подобається, дуже якісна та швидка робота сайту, ніколи мене не підводив. Взагалі рекомендую!
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.07.2017
Я задоволений. Висновок супер швидкий. Хоча й виводжу на перші, але все на найвищому рівні.
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.07.2017
Думав, що подібні послуги це марення, що не можна економити на покупках. Зараз сам заощаджую на всіх покупках, приємно отримати гроші, нічого не роблячи при цьому.
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.07.2017
З letyshops є реальна можливість заощаджувати на покупках у численних магазинах. Компанія розвивається, не стоїть на місці, тому кількість магазинів зростає. Інформативний сайт, тому як заощаджувати, які акції, розіграші призів та виведення коштів викладено доступно та зрозуміло. Раджу скористатися LETYSHOPS.
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.07.2017
Тут все чесно та без обману!
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.07.2017
Кешбек сервіс реально працює без обману! Я повернув із покупок свої перші гроші! Всім рекомендую!
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.07.2017
Замало відсотків дають з ебая, але в цілому теж гроші якщо багато купуєш. Гроші на свій рахунок зараховують, ось спробував вивести на пайпал - подивимося.
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.07.2017
Сьогодні вперше скористався послугою виведення, все дуже оперативно. Спасибі велике відмінний сервіс!!
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.07.2017
Відмінний сервіс, який допомагає економити гроші, в браузері завжди виходять нагадування, де і які проходять акції. Гроші виводжу вперше, сподіваюся, що все пройде гладко. Дякую вам команда letyshops.
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.07.2017
Чудовий сервіс. Гроші виводжу вперше – дрібниця, а приємно. Рекомендую всім!
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.07.2017
Замовлення на китайському сайті роблю через цей сервіс. Кешбек отримую з кожної покупки. Нещодавно вперше вивела гроші. Гроші прийшли на картку швидко. Рекомендую.
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
07.07.2017
Екстремально швидке виведення коштів. Виводив сьогодні на MasterCard – через 15 хвилин підтвердили заявку, за годину перевірив – гроші на карті. 5 балів!
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити