Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова

Відгуки про LetyShops в Україні та світі

  • Відгуки зареєстрованих
    користувачів
    192
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
08.07.2020

Дуже гарна, швидка та професійна допомога у разі непорозумінь. Чудова програма, за допомогою якої можна значно заощадити.

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
08.07.2020

Добрий ранок!

Спасибі за ваш відгук.
Сподіваємося, що вона вам стане в нагоді в майбутньому. :)

Щиро Ваш,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate.
29.06.2020

Контакт зі службою обслуговування заслуговує на визнання. Пані Уляна розглянула мою заявку професійно та швидко. Я рекомендую.

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
29.06.2020

Добрий ранок!

Ми раді, що можемо Вам допомогти. :)

Щиро Ваш,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate.
19.06.2020

Тепер я розпочинаю покупки з LetyShops. І цей піднятий кешбек, як правило, казка !!!

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
22.06.2020

Добрий ранок!

Ми раді, що можемо зробити ваші покупки ще приємнішими. :)

Щиро Ваш,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate.
06.06.2020
чудовий і сервіс, незважаючи на те, що з технічних причин я не міг відповісти кілька днів, ви терпляче намагалися вирішити проблему найкращим сервісом обслуговування клієнтів, з яким я стикався
Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
05.06.2020

Допомогу після першого "невдалого" замовлення отримала дуже швидко і кошти мені видали, пані Уляна дуже приємна, рекомендую навіть якщо хтось не отримає надане повернення, написати про це :)

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
06.06.2020

Добрий ранок!

Дякую за теплі слова. Ми завжди раді Вам допомогти. :)

Вітаю,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate.
04.06.2020
Незважаючи на деякі технічні проблеми, я дуже швидко отримав допомогу та корисну пораду від Уляни, сподіваюся, що це швидко вирішить мої проблеми, і я зможу продовжувати користуватися додатком Letyshops, робити покупки та заробляти на цьому гроші. Рекомендую подякувати за швидку відповідь та допомогу.
Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
01.06.2020

Щоб вивести, вам потрібно мінімум 20 злотих, а я маю лише 70 грошей, я відмовляюся від цієї програми

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
01.06.2020

Добрий ранок!

Мінімальна сума для зняття - 20 злотих. Комісія за переказ оплачується нами, і ви отримуєте весь свій кешбек.
Як тільки ця сума буде на вашому балансі, ви зможете зручно знімати кошти.

Вітаю,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate.
19.05.2020
Якщо ви все робите правильно, все працює, швидка допомога, максимально рекомендую
Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
19.05.2020
Дуже дякую за допомогу з моїм запитанням) Рекомендую LetyShops)
Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
29.04.2020

У мене виникла проблема, оскільки я не отримав кешбеку за свої покупки. Я отримав допомогу та рішення дуже швидко, приємно та професійно. Дякую Уляно за допомогу <3

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
29.04.2020

Добрий ранок!

Дякуємо за приємний відгук. Ми раді, що ситуацію вдалося вирішити :)
Ви завжди можете зв'язатися з нами, ми будемо раді допомогти.

Вітаю,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate.
04.03.2020

Зробив близько 10 покупок, 6 з яких були з AliExpress (розпізнається відразу без проблем), а з інших сайтів - booking, zebra, Grupon ні. Я просив свої повернення з обслуговуванням, за що я вдячний, але у мене склалося враження, що додаток працює тільки у випадку з Аліекспресс, тому що у моєї подруги те саме, вона не впізнала свої повернення з інших магазинів. Так, я знаю які правила і з кожним наступним замовленням читаю правила роботи кешбеку в даних магазинах, входив безпосередньо через додаток і перед цим закривав решту сторінок. Це нічого не робить.

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
05.03.2020

Добрий ранок!

Ми також зацікавлені в автоматичному відображенні кешбека і в тому, щоб ви були задоволені послугою. Ми бачимо, що проблема з кешбеком вирішена. Дякуємо за відповідальність під час покупки та дотримання умов магазину. Сподіваємося, що таких ситуацій більше не буде.

Вітаю,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate.
06.02.2020

Я робив покупки 2 рази, навіть сліду від нього не залишилося, незважаючи на те, що показували активні та відключені блокувальники реклами, чергове шахрайство і збір тільки даних

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
20.02.2020

Добрий ранок!

Існує кілька факторів, які можуть вплинути на втрату кешбеку, зокрема:
- робота інших розширень у браузері;
- відвідування інших сайтів під час покупки;
- порушення умов магазину.

Ми звернулися до Господа з проханням допомогти. Для цього потрібно замовити скріншоти зі свого облікового запису на сайті магазину.

Вітаю,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з польської, використовуючи Google Translate.
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити