Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 10 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na YOTA ze cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 30 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 45 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
150rub Оплаченный заказ - Сим-карты
10% Оплаченный заказ - Модемы, Сим-карты для модема

Кэшбэк в YOTA из категории Сим-карты, доступен для городов представленных в этой таблице.

Кэшбэк в YOTA из категории Модемы, доступен для городов представленных в этой таблице.

 

Кэшбэк может появиться в личном кабинете в течение 20 дней.

 

Кэшбэк не начисляется за заказы оформленные онлайн, но выкупленные в офлайн-магазине YOTA.

Recenzje na temat YOTA (54)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
23.07.2019

Nie widziałem zwrotu gotówki. Istota jest taka: przy składaniu zamówienia zostawiasz telefon, pracownik oddzwania, przybywa kurier, daje kartę SIM za 300 rubli. I nie dostarcza żadnych dokumentów. Zwrot pieniędzy na koncie nie świeci, nie można udowodnić za pomocą żadnych dokumentów, że zamówiono kartę SIM za pośrednictwem usługi fly.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.07.2019

Witaj Michael!

Jesteśmy gotowi pomóc. Masz otwarte połączenie z usługą opieki. Możesz załączyć zrzut ekranu wiadomości przychodzących na Twój numer lub pocztę po wydaniu karty SIM. Czekam na informację zwrotną. Razem możemy ustalić sytuację.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.07.2019

Pieniądze nie dotarły na konto.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.07.2019

Witam

Spróbujmy wspólnie rozwiązać tę sytuację. Utworzyliśmy już usługę obsługi klienta nr 1686192 w Twoim imieniu. Możesz odpowiedzieć w sekcji „Pomoc” lub e-mailem na support@letyshops.com.

Czekam na informację zwrotną.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
04.07.2019

Zwrot pieniędzy nie pojawił się przy płatności za Internet - w wysokości 350 rubli

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.07.2019

Alexander, dzień dobry!

Zwrot pieniędzy ze sklepu YOTA jest przyznawany tylko za modemy i karty SIM. Nie ma prowizji za płacenie za Internet. Zawsze możesz zapoznać się z warunkami rozliczeń międzyokresowych na stronie sklepu.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
05.05.2019
Po zakupie karty SIM zwrot pieniędzy nie został przyznany. Ale po rozmowie z obsługą klienta wszystko się ułożyło. Dziękuję latać))
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.04.2019
Zmienili warunki - teraz, gdy porzucisz Internet, musisz zapłacić 210 rubli miesięcznej opłaty za każdy pakiet minut, a koszt minuty rozmowy w tym przypadku jest poza skalą. Na rys., Czy konieczne jest, aby wziąć tego operatora właśnie ze względu na możliwość niedrogiej komunikacji głosowej?
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.03.2019
Komunikacja jest dobra, wygodna aplikacja, doskonały cashback.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.02.2019

nie naliczono gotówki za zapłacenie za komunikację komórkową, minął prawie miesiąc

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.02.2019

Witam

Dziękujemy za zgłoszenie.

Zwrot gotówki YOTA jest przyznawany tylko na zakup karty SIM lub modemu. Informacje te są publikowane w opisie sklepu na naszej stronie internetowej. Niestety nagroda nie jest zapewniana przy płatności za komunikację mobilną.

Jeśli masz jakieś pytania - skontaktuj się, chętnie odpowiemy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
12.02.2019
Kupiłem kartę SIM do tabletu, jestem zadowolony ze wszystkiego. Chciałbym porozmawiać o jednej funkcji zwrotu gotówki przy zakupie na stronie internetowej YOTA. Cashback pojawi się na liście dopiero po aktywacji karty SIM (jak ja). Zwrot pieniędzy potwierdzono po 3 tygodniach, ale były święta noworoczne, więc jest to całkiem dobre.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
28.01.2019

Nie otrzymałem zwrotu gotówki, napisałem recenzję, natychmiast skontaktowała się ze mną usługa wsparcia pocztą, aw ciągu kilku dni naprawiłem ten problem, zwrot został zwrócony. Jestem usatysfakcjonowany

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
28.01.2019

Cashback nawet nie osiągnął oczekiwanego poziomu.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.02.2019

Dzień dobry, Olga!

Dziękujemy za zgłoszenie utraty zwrotu gotówki.

Chcemy pomóc w rozwiązaniu problemu. Aby to zrobić, stworzyli odwołanie do usługi opieki. Mamy nadzieję na pomoc i czekamy na odpowiedź w zakładce „Pomoc” - „Moje apele”.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
25.01.2019

Połączenie jest super, chociaż nie łapie tam, gdzie jest to potrzebne! Ale co najważniejsze, koszt taryf! Podłączyłem też moich rodziców (przy zakupie przez Lety - cashback leciał tylko na jedną kartę SIM) - chociaż dwóch kupiono jednocześnie. Ale nie o to chodzi!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.01.2019

Cześć Marat!

Dzięki za opinie.

Sklep YOTA zapewnia zwrot pieniędzy za płatne zamówienie kart SIM - 150 rubli. To znaczy nie dla każdej karty, ale dla ogólnego porządku.

Pojawią się pytania dotyczące usługi - napisz. Miłych zakupów! :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
21.01.2019

Nie mogę powiedzieć nic o jakości komunikacji i taryf, ale ani jednego dobrego słowa o sklepie YOTA. Trzy razy próbowałem wypełnić wniosek, pojawiły się potwierdzenia SMS-em i że pracownik skontaktuje się ze mną w ciągu godziny, ale to wszystko, nikt mnie nie oddzwonił. Później okazało się, że usługa dostawy nie działa w soboty i niedziele (na stronie internetowej YOTA nie ma o tym słowa). Cashback również nie pojawił się w przypadku żadnej z trzech prób zamówienia. Być może chodzi o weekend, ale dlaczego nie opublikować informacji na stronie zamówienia? Kiedy po skontaktowaniu się z obsługą klienta e-mailem (nie mają telefonów GL), mimo to skontaktowała się ze mną usługa kurierska (organizacja zewnętrzna), okazało się, że kuriera należy oczekiwać od 10 rano do 18 wieczorem. Łatwiej jest dostać się do punktu sprzedaży i kupić kartę SIM i wypalić ją, dzięki temu zwrotowi pieniędzy.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
22.01.2019

Cześć Laura!

Dzięki za opinie.

Zwrot pieniędzy za zakupy został pomyślnie wyświetlony na Twoim koncie. Zwykle jest to naprawiane w ciągu dnia :)

Mamy nadzieję, że takie sytuacje się nie powtórzą, a przyszłe zakupy będą udane. Skontaktuj się, jeśli potrzebujesz pomocy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w YOTA z cashbackiem do 10%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się