Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 7.5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Утконос ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 35 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
7.5% За оплаченный заказ нового пользователя магазина Утконос
25rub За оплаченный заказ постоянного пользователя магазина Утконос

Recenzje na temat Утконос (81)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
14.01.2019
Wszystko dobrze! Lubie to
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.12.2018

Wydaje się, że dziobak ma teraz nawet 32 p. nie ładuje się. Zamawiam raz w tygodniu, po raz drugi zauważam, że są przejścia, ale nie ma zwrotu gotówki.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.01.2019

Cześć Tatyana!

Dziękuję za komentarz.

Nie martw się, postaramy się dowiedzieć, dlaczego dane dotyczące zamówień nie zostały zapisane automatycznie. Aby to zrobić, utworzyliśmy odwołanie do usługi opieki w Twoim imieniu. Możesz udzielić odpowiedzi w sekcji „Pomoc” swojego konta osobistego, otwierając zakładkę „Moje odwołania”.

Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
16.12.2018

Stawiam oczywiście na sam sklep, który w porównaniu z konkurencją jest drogi, a wybór bardzo skąpy. Jak również na interakcję sklepu i sklepów letnich w sprawie zwrotu gotówki. Ja, jako nowy użytkownik dziobaka, dokonałem zakupu w locie. Wszystko jest OK, naliczony zwrot gotówki tak, jak powinien (dlatego nie postawiłem żadnego). Zasady mówią, że dla nowego użytkownika to Dziobak, a nie ulotka, zyskuje zwiększony zwrot gotówki. Dlatego zaprosił ojca do zarejestrowania się w dziobaku, a za kilka lat zwrócę mu zwrot gotówki za pierwsze zamówienie. Ale go tam nie było, dla letishopa i dziobaka okazuje się, że nie wystarczy być nowym użytkownikiem dziobaka, trzeba mieć inny komputer, inne konto dla letishopa. Zasady obsługi klienta 9.2.4. też nie naruszyłem, ponieważ to nie ja zarejestrowałem nowe konto w dziobaku (potwierdzony numer telefonu komórkowego mojego ojca). W rezultacie dadzą tylko nieszczęsne 30 rubli jak dla zwykłego użytkownika, chociaż zamówienie pochodziło od nowego użytkownika Utkonos i dało obietnicę zwrotu gotówki ojcu ze środków własnych), co nie stanowi problemu. Wsparcie ze strony letishop nie było w stanie udzielić jednoznacznej odpowiedzi i, oczywiście, odnosząc się do klauzuli 9.2.4., Odmówił przeglądu zwrotu gotówki. Nie polecam używania Dziobaka i letyshopsów do wielokrotnych zakupów.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
16.12.2018

Witam

Dzięki za opinie.

Rozumiemy Twoją chęć otrzymywania wynagrodzenia w wyższej wysokości. Dane zamówień otrzymujemy od partnerów automatycznie.

Sklepy mają możliwość śledzenia aktywności użytkownika według następujących kryteriów: adres domowy, poczta, adres IP, numer telefonu itp. Utworzenie nowego konta niestety nie pomoże uzyskać zwrotu gotówki według stopy nowego użytkownika.

Mamy nadzieję, że przyszłe zakupy cashback będą przyjemne i opłacalne.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
13.12.2018

Cóż, bardzo mały KB (w cenach nie mniejszych, a nawet wyższych niż w innych sklepach) i szokująco długa rejestracja! Co więcej, jest to problem dziobaka (w innych systemach KB - ten sam nonsens z tym sklepem). Ze względu na zwrot 25-32,5 rubli nawet nie chcę zawracać sobie głowy. Ogólnie rzecz biorąc, od dawna opuściłem ten sklep dla bardziej odpowiedniego i używam dziobaka tylko do niektórych produktów, których inne sklepy nie zapewniają.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.12.2018

Irina, cześć!

Dziękuję za komentarz.

Zapewniamy najwyższy możliwy odsetek na podstawie wynagrodzenia otrzymywanego od partnerów. Stopę zwrotu można zwiększyć wraz ze wzrostem statusu Lety i użyciem kodów Lety. Dzielimy się również sytuacyjnymi kodami Lety. Po aktywacji procent zwrotu można kilkakrotnie zwiększyć.

Odnośnie warunków rejestracji. Jest to konieczne do dostarczania zamówień, przetwarzania informacji i przekazywania ich do naszego systemu.

Jeśli w przyszłości warunki współpracy ulegną zmianie, koniecznie udostępnij tę wiadomość.

Niech nastrój nie zależy od pogody. Powodzenia

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
23.11.2018

Zamawiałem w Dziobaku od kilku lat, zdarzały się nieprzyjemne sytuacje, ale zawsze były rozwiązywane z godnością. Po raz pierwszy spotkałem się z cashbackiem. Przyjemnie zadowolony z rabatu w wysokości 10% kwoty zamówienia w Czarny piątek ... nie tylko zamówiłem towary z dużymi rabatami na prezenty dla pracowników, ale te 10% okazało się bardzo miłym bonusem - zaoszczędził ponad połowę kosztów. Nawet zwrot gotówki nie jest potrzebny)))

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.11.2018

Dzień dobry Tatyana!

Dziękujemy za opinię na temat sklepu.

Mamy nadzieję, że zwrot pieniędzy za zakup, który jest wyświetlany na Twoim koncie osobistym, zapewni jeszcze więcej pozytywnych emocji z zakupów online. Miłego weekendu!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
14.11.2018
Od dawna jestem kupcem Dziobaka, teraz przyzwyczajam się również do cashbacku. Niestety, nie wszystkie przeglądarki są odpowiednie dla ich witryny - Google i Avast Secure się zawieszają, ale Microsoft Edge, chociaż spowalnia, ale ładuje wszystko i od razu nastąpił zwrot pieniędzy. Mogę powiedzieć o samym sklepie, że ceny są wysokie na przykład w porównaniu do Crossroads, ale asortyment jest bardziej interesujący, a minimalna kwota zamówienia jest niższa - 350 rubli do punktu odbioru. Jest to bardzo wygodne, gdy nie ma gotówki, musisz złożyć zamówienie zaocznie i uzyskać je we właściwym czasie (od 10-22). Jest to niewątpliwie wygodne. Z minusów - czasami znajduje się produkt niskiej jakości (wyciekająca butelka, ziemniaki z zielonym).
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.11.2018

Zapłaciłem za zakup, otrzymałem go, ale nie naliczyłem zwrotu gotówki i nawet nie czekam. Pozostałem tylko w przejściach !!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.11.2018

Cześć cześć

Dziękuję za komentarz.

Jest dla nas bardzo ważne, aby rozwiązać wszystkie problemy i trudności naszych użytkowników. Dlatego w Twoim imieniu utworzyliśmy odwołanie do działu obsługi klienta. Możesz odpowiedzieć za pośrednictwem konta osobistego, sekcji Pomoc lub klikając link: https://help.letyshops.ru/hc/en/requests .

Będziemy czekać na opinie.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
04.11.2018
Ładny sklep. Używam go od wielu lat!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.10.2018

Zrobiłem dzisiaj zamówienie. Cashback nie pojawił się (

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.11.2018

Marina, cześć!

Nie zniechęcaj się. Postaramy się pomóc w rozwiązaniu problemu.

W Twoim imieniu utworzyliśmy odwołanie do działu obsługi klienta. Proszę odpowiedzieć na naszą prośbę. Możesz to zrobić w sekcji Pomoc na swoim koncie osobistym lub w wiadomości e-mail. Czekamy :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
02.10.2018
Zamawiam co 2 tygodnie, wszystko jest w porządku.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.09.2018

Przestałem nawet próbować składać zamówienia w dziobaku za pośrednictwem letchops. całkowicie bezużyteczne - albo dostawa za pośrednictwem strony internetowej fly jest płatna, albo zwrot gotówki jest odrzucany, a następnie trzeba napisać kilka listów i udowodnić coś z powodu 25 p. Nie gram już w takie gry ...

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.09.2018

Cześć Olga!

Dziękuję za komentarz.

Bardzo nam przykro, że musiałeś napotkać trudności przy robieniu zakupów za pośrednictwem naszego serwisu. Przejście z naszej strony internetowej nie może wpływać na ceny i zmiany kosztów wysyłki.

Niestety otrzymujemy informacje o odrzuceniu wynagrodzenia od partnerów. Jeśli masz okazję, napisz do nas, postaramy się zrozumieć powody odrzucenia zwrotu gotówki.

Współpracujemy z kilkoma dostawcami produktów. Być może wygodnie będzie dokonać zakupu w jednym z nich: https://letyshops.com/shop/category:112880?region=RU.

Pojawią się pytania dotyczące pracy naszego serwisu - prosimy o kontakt.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
05.09.2018

Ten sam problem, co Siergiej opisał wcześniej. 2 razy zamówiono w tym miesiącu, strona zamówienia online zawiesza się, zarówno w domu, jak i na komputerze w pracy. Musisz zadzwonić i zamówić odpowiednio od operatora, nie dostaniesz zwrotu pieniędzy. Obiecują rozwiązać problem, ale tylko obiecują ...

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.09.2018

Cześć Natalio!

Dziękujemy za opinię.

Bardzo nam przykro, że taka sytuacja miała miejsce. Niestety nie jesteśmy w stanie wpłynąć na rozwiązanie tego problemu. Mamy nadzieję, że wkrótce trudność zostanie rozwiązana, a zakupy będą przyjemne i opłacalne.

Jeśli masz jakieś pytania dotyczące pracy naszej strony - napisz. Z przyjemnością odpowiemy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Утконос z cashbackiem do 7.5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się