Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 7.5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Утконос ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 35 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
7.5% За оплаченный заказ нового пользователя магазина Утконос
25rub За оплаченный заказ постоянного пользователя магазина Утконос

Recenzje na temat Утконос (79)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
04.12.2019

Zgadzam się z Maximem. Sklep nie uzyskał zwrotu gotówki, chociaż jestem nowym klientem, a kwota zamówienia nie jest niewielka. Kupiłem to samo w czarny piątek. Przekazali gotówkę z powrotem do Tinkoff dopiero po skontaktowaniu się z bankiem (dlaczego sklep miałby organizować takie promocje, jeśli nie byłby gotowy do wypełnienia swoich obowiązków? Dziękuję Letishops za zawsze spotkanie ze mną i gotowość do pomocy w rozwiązaniu takich problemów.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.12.2019

Julia, dzień dobry!

Mamy nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy, a zalecenia staną się przydatne.
Z przyjemnością pomogliśmy :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
04.12.2019

Pierwszy i ostatni raz korzystałem z usługi cashback Utkonos. Te 25 rubli. nie warte tych wszystkich manipulacji. Istnieją inne sklepy z najlepszymi ofertami ...

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.11.2019

Nie radzę kupować tutaj, oszukują z gotówką ... Spraw, aby wszystko było uczciwie i wyraźnie na skrzyżowaniu. Długo patrzyłem na ten sklep, a tutaj złapałeś mnie tą wiadomością o 22% w Czarny piątek. Chcę zauważyć, że uważnie czytam warunki i jestem NOWYM kupcem w dziobaku. Zebrałem dobry kosz i zdobyłem wszystkie zapasy. Rezultatem jest mistyfikacja. Zróbmy to dobrze. 9 811.96 / 100 * 22 = 2158.63 I przysłali mi 73,34 rubli. Wiem, że Letishop jest tu nie do przyjęcia, tylko przebiegłość dziobaka oszukuje wszystkich, idź na rozdroże, zamów tam, zamówiłem tam wszystko dobrze. Zastanawiam się nad przyjęciem zamówienia, czy nie, może zmienię kolejność na rozdrożu, jeśli nie liczą prawidłowo mojego zwrotu gotówki. P.S. bilet utworzony.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.11.2019

Dzień dobry, Maximusie!

Dziękujemy za napisanie do nas :)
Kwota zwrotu może się różnić w trakcie przetwarzania zamówienia i zostanie poprawnie zaksięgowana podczas potwierdzania danych od partnerów. Nie martw się, proszę, jeśli wcześniej nie kupiłeś w tym sklepie, zwrot pieniędzy powinien zostać poprawnie zaksięgowany.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
26.11.2019
Złożyłem zamówienie w tym sklepie za pośrednictwem innej podobnej usługi. Ale mam figę. Nie polecam ani „podobnej usługi” (z powodu zakazu reklamy nie publikuję nazwy tej usługi), ani Utkonos, nie mogą między sobą uzgodnić, kto jest zwodzicielem. Zrobiłem wszystko zgodnie z zasadami, nie początkujący w tej sprawie, ale niestety. Teraz, nauczony gorzkim doświadczeniem, robię przejścia tylko dla letnich warsztatów. Letyshops - Jesteś najlepszy!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.09.2019
Często zamawiam, 3-4 razy w miesiącu, w ciągu 7 lat, duży asortyment i wiele rabatów. W rzeczywistości ci, którzy piszą „dlaczego tak mało”, ludzie, kamon, chcą więcej pieniędzy, idą do pracy lub zmieniają się praca
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.08.2019

co jest zabawne, dlaczego w ogóle jesteście potrzebni z takimi zwrotami gotówki przyklejcie je sobie głębiej 25 rubli

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.08.2019

Dzień dobry

Stawiamy nie tylko na zwrot gotówki, ale także na stabilną, pewną pracę, pozytywne emocje z bieżących promocji, jakość usług i opieki, a także ciągłe doskonalenie produktów i tworzenie nowych możliwości dla naszych klientów.
Będą zmiany - daj nam znać.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
20.07.2019

Brak zwrotu gotówki za pierwsze zamówienie. Kolejność w statystykach nawet się nie pojawiła. Wyciągaj wnioski.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.07.2019

Dzień dobry

Andrei, aby zrozumieć sytuację, dlaczego tak się stało, stworzył apel w sekcji „Pomoc”. Menedżer czeka na twoją odpowiedź :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
28.06.2019

Cashback jest zawsze kredytowany, ale najgrubszy minus, z powodu którego zmieniłem sklep na konkurencyjny, to śmieszne 32 ruble (i 50 kopiejek!). Nie jest to poważne :( Ceny są w zasadzie wysokie, a zwrot jest w rzeczywistości bardzo mały. Mam nadzieję, że kiedyś ponownie rozważę tę pozycję dla obecnych klientów.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
28.06.2019

Dzień dobry

Stanislav, opłaca się partnerom płacić więcej prowizji za pozyskanie nowych klientów. Jeśli stopy zwrotu gotówki zmienią się, dodaj informacje na stronie sklepu :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
30.05.2019

Jakaś konfiguracja. 7,5% dla nowego nabywcy i około 25 rubli dla zwykłego ... W przeciwnym razie wszystko jest w porządku.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.05.2019

Roman, dzień dobry!

Nie ma oszustwa :) Partnerom bardziej opłaca się zapewnić zwrot gotówki, aby przyciągnąć nowych użytkowników. Jednocześnie nie zapomnieli o stałych. Niech trochę, ale też zadowolony.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
25.04.2019

Witam, wczoraj złożyłem zamówienie na określoną kwotę (ponad tysiąc) i nie naliczyłem zwrotu gotówki w oczekiwaniu? Co robić ??

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.05.2019

Egor, dzień dobry!

Dziękuję za komentarz.

Aby pomóc rozwiązać problem, utworzyliśmy już połączenie z usługą opieki.
Napisz do kierownika pocztą lub sekcjami swojego konta osobistego „Pomoc”, „Moje odwołania”.

Czekamy na opinie.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
08.04.2019

potwierdzenie pamięci podręcznej 2 miesiące ??? To jest sklep spożywczy .... Zamówienie musi zostać potwierdzone do 06.04.2019. Ten czas jest niezbędny do potwierdzenia przez sklep płatności i upewnienia się, że zamówienie nie zostanie zwrócone.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.04.2019

Cześć Maxim!

Dziękuję za komentarz.

Każdy sklep ma czas, w którym przetwarzane są informacje o zamówieniach. Jest to konieczne nie tylko do dostawy, ale także do przesyłania danych do naszego systemu.

Nie martw się, cashback na pewno wróci :)

Jeśli coś, napisz.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
05.04.2019

Witam Cashback nie naliczony (((

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
21.04.2019

Witam

Nie zniechęcaj się, spróbuj pomóc.

Utworzono już połączenie z serwisem opiekuńczym w Twoim imieniu, aby pomóc. Możesz odpowiedzieć w sekcji pomocy swojego konta osobistego.

Informacje zwrotne będą mile widziane.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Утконос z cashbackiem do 7.5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się