Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
7.5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Udemy ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Informacje i warunki

Zamówienia mogą się wyświetlać z opóźnienia do 5 dni.

 

Jeśli twoje zamówienie składa się z kilku pozycji, każda z nich otrzymuje osobny numer, który następnie jest przekazany do serwisu LetyShops jako numer zamówienia.

Uwaga! Kwota zwrotu gotówki jest naliczana w walucie wybranej podczas rejestracji w serwisie LetyShops i przeliczana według Narodowego Banku w twoim kraju.

Recenzje na temat Udemy (7)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
21.10.2019
Kupiłem kursy na tej stronie 3 razy - zwrot pieniędzy jest zawsze wyświetlany bez problemów, 3 dni po zakupie wszystko działa bez ościeży Dla tych, których tagi cenowe wzrosną po przejściu z Letyshops, polecam ręczne wprowadzenie kodów promocyjnych Udemy bezpośrednio do koszyka (zawsze możesz google) ręcznie - cena zmienia się na niższy.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.09.2019

Kupiłem kursy, gdy kosztują 9,99 USD. Pamiętałem o Letyshops, przeszedłem przez ich stronę - koszt się nie zmienił, pojawił się zwrot gotówki (ale nie został jeszcze potwierdzony).

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.09.2019

Witam

To na razie :)
Podpowiedź na temat szacowanego czasu na przyznanie zwrotu gotówki można znaleźć w szczegółowych informacjach o zamówieniu w sekcji „Zamówienia i finanse”.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
14.07.2019

Słuchaj, miałem ten sam problem ze wzrostem ceny do 18,99 Zarejestrowałem nowy profil - kupiłem go w cenie 10,99

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.07.2019

Dzień dobry

Koszt kursów może rzeczywiście zależeć od rodzaju konta. Często dla nowych użytkowników cena jest niższa. Również źródło przejścia, urządzenie, punkt dostępu mogą wpływać na ceny.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
12.07.2019

Bzdury. Po przejściu na stronę Udemy z letishops - kwota w koszyku wzrosła z 90 $ do 170 $ ... Drodzy Letyshops, czy to naprawdę niezgodne z twoimi zasadami? Jaki jest sens obecności tego sklepu w twoim katalogu? Darmowa reklama dla tej usługi? Oczywiste jest, że nikt nie kupi od nich niczego przez Letishops ...

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.07.2019

Cześć Alex!

Koszt może ulec zmianie po przejściu z nas. Niektóre rabaty sklepowe mogą nie działać, jeśli kupujący pochodzi z innego źródła.

Jak pokazuje praktyka, koszt nie zmienia się dla wszystkich kursów. Dlatego często możesz znaleźć opłacalną opcję i uzyskać zwrot gotówki.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
03.04.2019

Warto przejść do Udemy z Letishops, a cena cudownie rośnie o 100 rubli za kurs. Bez Letishopsa było to 900 rubli, u Letishopsa stało się 1000 rubli.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.04.2019

Witam

Dziękuję za komentarz.

Koszt usług w tej usłudze może się różnić nie tylko w zależności od źródła przejścia, ale także od rodzaju konta i innych czynników. Niestety nie posiadamy informacji o nich.

W razie pytań dotyczących usługi prosimy o kontakt. Miłego dnia!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
13.08.2018
Panowie, nie zadzierajcie z Udemy !!! Specyficzne dla Kidalovo. Na fakturach i cenach na stronie - w dolarach, wycofane z karty w funtach! Poprosiłem o zwrot różnicy, ale wrócili bez zgody na 3 zamówienia z 7 i wiesz, co - w dolarach!)) Zawdzięczają około 50 USD, na koncie nie ma kursów. Napisałem skargę - milcząc. Zaoszczędź swoje pieniądze!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.08.2018

Mogę się tylko śmiać z tego zwrotu gotówki))) Używam Yudemi od dłuższego czasu i mogę powiedzieć, że najczęstszą ceną tego zasobu jest 10,99 USD. Ale jeśli aktywujesz cashback Letishops, cena 10,99 zamieni się w 14,99 USD. Ahah))) Dlaczego więc zwrot gotówki, jeśli bez niego okaże się bardziej opłacalny?

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.08.2018

Dzień dobry

Dzięki za opinie.

Niektóre usługi zastrzegają sobie prawo do zmiany kosztów swoich usług w zależności od źródła przejścia. Przeprowadzimy szereg testów i opublikujemy informacje na stronie sklepu w naszej witrynie internetowej na podstawie ich wyników. Prześlemy również zapytanie do partnerów, aby bardziej szczegółowo zrozumieć sytuację. Dziękujemy za poinformowanie nas o różnicy w opłatach za kurs.

Pojawią się dodatkowe pytania - napisz. Z przyjemnością doradzimy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Udemy z cashbackiem do 7.5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się