Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 2 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Старая Ферма ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 30 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Informacje i warunki
1.5% За оплаченный заказ постоянного пользователя магазина Старая Ферма
2% За оплаченный заказ нового пользователя магазина Старая Ферма

Recenzje na temat Старая Ферма (34)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
30.11.2019

Przejście z letishops na stronę sklepu nie działa. dokładniej, rzuca go na stronę, robię zamówienie. wyświetlany jest nawet zwrot gotówki „wstrzymany”, ale na koncie osobistym sklepu (i na mojej poczcie) nie ma żadnych informacji. Dzwonię do sklepu, pytam, mówią: nie ma od ciebie żadnego zamówienia. cuda liczby zamówień, których nikt oprócz mnie i LS nie widzi: Numer zamówienia: NF-712946 od 30.11 Numer zamówienia: NF-712938 od 30.11 Numer zamówienia: NF-711863 od 29.11

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.12.2019

Witam

Rzeczywiście, widzimy zwrot gotówki za zamówienia na Twoim koncie osobistym. Zalecamy ponowne skontaktowanie się ze sklepem. Niestety nie mamy danych o dostępności informacji o zamówieniu na koncie osobistym sklepu.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
07.11.2019

Ceny są średnie, wysyłają towary dość szybko. Cashback był w stanie oczekiwania 50 dni i zapisany w mniejszej kwocie. Dziwne jest dla zwykłych klientów, aby kredytowali według niższej stawki i nie informowali o tym zarówno podczas zamówienia, jak i przez cały okres oczekiwania. Pytanie prawdopodobnie dotyczy Old Farm i Letyshops, dlaczego tak jest.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.11.2019

Dzień dobry

Partnerzy przekazują więcej prowizji, aby przyciągnąć nowych klientów. Nie zapomnieliśmy o stałych klientach i naliczamy zwrot gotówki :) Zalecamy zapoznanie się ze stawkami przed złożeniem zamówienia. Są one publikowane na stronie po przejściu.

Najwyraźniej partnerzy zajęli więcej czasu na przetworzenie danych. Jeśli zwrot pieniędzy nie zostanie przyznany na czas, zgłoś się do działu opieki.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
05.10.2019

naliczony zwrot gotówki, ale z jakiegoś powodu mniej niż obiecano (

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.10.2019

Dzień dobry

Victoria, kwota zwrotu została zmieniona po zaksięgowaniu. Procent zamówień w Old Farm zależy od tego, czy wcześniej dokonałeś zakupów w sklepie, czy nie. Według informacji uzyskanych od partnerów jesteś stałym klientem, dlatego zwrot gotówki został naliczony według stawki podstawowej 1,5%. Utworzono odwołanie w celu wyjaśnienia informacji. Niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi :(

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
26.09.2019

dobry sklep. cashback wisiał przez długi czas „czekając”, wysłał zrzut ekranu zamówienia do LetyShops - zarejestrowany.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.09.2019

Dzień dobry

Natalia, partnerzy potrzebują czasu na przetwarzanie i przesyłanie danych na zamówienie. Średni czas oczekiwania na kredyty na zakupy w Old Farm wynosi 30 dni. Cashback można potwierdzić zarówno wcześniej, jak i nieco później :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
06.09.2019
Dobry sklep, ale wielokrotnie spotykany z faktem, że towary prezentowane na stronie mogą być niedostępne. Operatorzy ciągle coś reklamują. Dostawa z dnia na dzień tylko dla pieniędzy, niezależnie od kwoty zamówienia.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.09.2019

Sklep jest bardzo dobry, stale kupuję karmę dla kotów.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
21.05.2019

Ciągle kupuję paszę w tym sklepie, cashback jest aktywowany, ale z jakiegoś powodu nie zapłacili.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.05.2019

Cześć, Edward.

Jeśli cashback nie pojawi się, musisz coś z tym zrobić :)

W Twoim imieniu utworzyliśmy apel o zrozumienie i pomoc. Możesz odpowiedzieć w sekcji swojego konta osobistego „Pomoc” - „Moje odwołania”. Czekamy na odpowiedź.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.04.2019
Zamawiam od kilku lat. Asortyment jest bardzo duży i istnieją pozycje, których prawie nikt nie wykonuje. Poza tym są w bardzo dobrych cenach. Dostawa od 1000 r. za darmo, istnieje magazyn do odbioru (ale jest to magazyn ze wszystkimi konsekwencjami). Cashback działa poprawnie.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.04.2019
Dostawa może wynosić od 1000 i jest bezpłatna.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.04.2019
Uwielbiam ten sklep za dobre ceny pasz i bieżące promocje. Bardzo się cieszę, że dodaliśmy dostawę w sobotę i płatność przelewem bez zwiększania kosztów zamówienia. I bardzo dziękuję za bonus z Tinkoff.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.03.2019

Nie ma zwrotu gotówki! Nastąpiło przejście do strony, ale w oczekiwaniu na zwrot nie pojawił się. Nr zamówienia NF-471413 z dnia 29.03.2019. Wygląda na to, że chcę dawać, nie chcę dawać! Jedzenie, które tam zamawiam, można zabrać gdzie indziej.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.04.2019

Cześć, Dmitry!

Dziękujemy za zgłoszenie zwrotu pieniędzy.

Stworzyliśmy apel do działu opieki, aby bardziej szczegółowo zrozumiał sytuację. Wysłaliśmy zapytanie do partnerów. Mamy nadzieję, że wkrótce otrzymamy odpowiedź i dowiemy się, dlaczego nie pojawił się zwrot gotówki. Kierownik napisze do ciebie o wynikach. Cashback był kompensowany, dopóki partnerzy nie otrzymali odpowiedzi :)

Pojawią się pytania - prosimy o kontakt. Dziękujemy za bycie z nami!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
20.03.2019
W czasie, gdy zakupy w sklepach internetowych są dokonywane jednym kliknięciem, przejdź przez procedurę rejestracji i poczekaj, aż menedżer zdecyduje się oddzwonić i powiedzieć, że produkt, który wisi na oknie, jest tymczasowo nieobecny - jest to krok wstecz w technologiach sprzedaży. Nawiasem mówiąc, przy pierwszym zakupie nie otrzymano zwrotu gotówki.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w Старая Ферма z cashbackiem do 2%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się