Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
3.5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Rendez-Vous ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 35 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Recenzje na temat Rendez-Vous (19)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
09.12.2019

Czekałem, czekałem, wcale nie zwróciły gotówki, zakup wyniósł 16780 rubli.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.12.2019

Dzień dobry

Głównym warunkiem otrzymania zwrotu gotówki jest przejście z naszej usługi na stronę sklepu. Ponieważ na Twoim koncie nie było przejścia, zwrot pieniędzy nie pojawił się :(

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
12.11.2019

Odrzuć już ile razy pamięć podręczna.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.11.2019

Dzień dobry

Nie znaleźliśmy odrzuconego zwrotu gotówki za zamówienia z tego sklepu w Twoim profilu. Opowiedz nam bardziej szczegółowo o sytuacji, kontaktując się z serwisem opiekuńczym. Możesz napisać do kierownika pocztą lub w sekcji swojego konta osobistego „Pomoc”, „Moje odwołania”.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
21.09.2019
Zwrot gotówki został szybko zaksięgowany po wykupie. Jestem całkiem zadowolony ze wszystkiego
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.06.2019

Wszystko przyszło na czas. Za pierwszym razem, gdy zwrot pieniędzy nie został przyznany, usługa wsparcia natychmiast pomogła. Za drugim razem wszystko poszło dobrze. Najwyraźniej hakerem nie jest siedzenie i wybieranie przez długi czas na stronie. Wybieramy, znajdujemy właściwy, a dopiero potem wychodzimy z Fly i wkładamy go do koszyka.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.06.2019

Cześć Mary

Masz rację, zaleca się składanie zamówień nie później niż godzinę po zmianie z nas.

Napisz, jeśli to :) Zawsze szczęśliwy!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
23.05.2019
Częściowo zrealizowano zamówienie (zamówiłem dwa rozmiary do dopasowania). Cashback naliczony bez żadnych problemów. Dziękuję
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.01.2019
Dziękujemy Letishops za możliwość otrzymania zwrotu z zakupu. Wystąpiły problemy z rejestracją, ale usługa pomocy technicznej szybko rozwiązała ten problem. Dziękuję
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.12.2018

Dzień dobry Zwrot gotówki nie został odzwierciedlony w statusie „oczekiwania”, zamówienie zostało złożone i do tej pory nawet zrealizowane.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
12.01.2019

Cześć Elena!

Dzięki za opinie.

Możemy dowiedzieć się, dlaczego utraciliśmy zwrot gotówki, kontaktując się z usługą opieki utworzoną w celu rozwiązania problemu. Mamy nadzieję, że znajdziesz odpowiedź na karcie Pomoc.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
15.10.2018
Świetny sklep i obsługa! Dostawa działa bardzo wyraźnie. Cashback naliczony natychmiast po zakupie! Cieszę się, polecam wszystkim!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.09.2018

Sklep jest dobry, asortyment jest super ... Często tam kupuję buty ... W ciągu ostatnich 2 razy zwrot pieniędzy został zaksięgowany następnego dnia po opłaceniu zamówienia ... Ten jeszcze nie został napisany ... Został napisany 30 dni, zobaczymy, czy zostanie zaksięgowany.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
12.09.2018

Dzień dobry

Dziękujemy za opinię.

Każdy sklep potrzebuje czasu na przetworzenie danych zamówienia i przesłanie ich do nas. Czas oczekiwania na zwrot gotówki wskazany jest na stronie sklepu na naszej stronie internetowej. Aby sprawdzić szacunkową datę przyznania zwrotu gotówki, najedź myszką na znak zapytania, który znajduje się naprzeciwko zamówienia na Twoim koncie osobistym: http://joxi.ru/l2Zb1XGT8p5P42. Mamy nadzieję, że Twoja nagroda zostanie potwierdzona w najbliższej przyszłości.

Jeśli masz pytania lub trudności - skontaktuj się z nami. Z przyjemnością pomożemy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
27.07.2018
Świetny sklep! Cashback został zaksięgowany następnego dnia po zakupie i stał się dostępny do wypłaty w ciągu jednego dnia po naliczeniu!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.07.2018

W zamówieniach i finansach nie pojawił się oczekiwany porządek ....

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.08.2018

Dzień dobry

Dziękujemy za opinię.

Aby pomóc Ci zrozumieć tę sytuację, stworzyliśmy połączenie z usługą opieki. Możesz się z nim zapoznać i udzielić odpowiedzi w sekcji „Pomoc” - „Moje odwołania”.

Miłego dnia!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
05.07.2018
Dobry sklep z dużym wyborem butów i akcesoriów, z Letyshops działa poprawnie. Dwukrotnie zwrot gotówki został odzwierciedlony na koncie natychmiast po złożeniu zamówienia, jeszcze raz - po około 15 godzinach, i zaksięgowany na koncie około kilka dni po dokonaniu płatności. Nie ma żadnych skarg ani pytań. Jak mówi przysłowie, drobiazg, ale fajnie ...
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w Rendez-Vous z cashbackiem do 3.5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się