Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na PUMA ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 35 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 50 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
3% За оплаченный заказ до 7999 рублей
5% За оплаченный заказ от 8000 рублей

Recenzje na temat PUMA (12)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
28.05.2019

Podobał mi się sklep, a dostawa jest szybka ... ubrania są super wszystko poszło dobrze, jakość nie jest gorsza niż Nike, adidas ... i bardzo dobre rabaty ... dzięki))))

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
28.05.2019
Znakomity sklep !!! Możesz natychmiast zobaczyć produkt o analogowej jakości. Jest on pakowany na najwyższym poziomie, a dostawa jest ogólnie rzecz biorąc, do N. Nowogrodu w ciągu 2 dni !!! Dziękuję bardzo !!!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.01.2019
W porównaniu do adidas sklep ten zapewnia niewiarygodnie szybką. Również jakość rzeczy na dość dobrym poziomie.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.01.2019

Świetny sklep, ale zwrot pieniędzy jest przyznawany przez bardzo długi czas.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.01.2019

Dzień dobry

Dziękujemy za opinię.

Rozumiemy, jak chcemy szybciej otrzymać nagrodę. Średni czas oczekiwania na wypłatę PUMA wynosi 30 dni. Informacje te są publikowane na stronie sklepu na naszej stronie internetowej. Każda usługa potrzebuje czasu na przetworzenie informacji o zamówieniu i przekazanie ich nam. Potwierdzenie wynagrodzenia może nastąpić wcześniej lub nieco później niż przeciętne warunki. Jak pokazuje praktyka, maksymalny okres to średnia * 1,5.

Jeśli masz dodatkowe pytania, napisz. Z przyjemnością doradzimy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
27.10.2018
Lubię ten sklep, ZAKRES ZAWSZE JEST DOSTĘPNE CENY, A Z GOTÓWKĄ ZWYKLE JEST BARDZO ULUBIONY. ZAMÓW TOWAR CAŁEJ RODZINY
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.08.2018
Interfejs jest NIEKOMFORTOWANY do wyszukiwania! Bardzo niewiele pozycji filtrowania. Nie ma wyboru materiału na wierzchu, podszewki, materiału podeszwy.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.08.2018

Sklep jest dobry, ale zwrot pieniędzy jest niewiarygodnie długi.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.08.2018

Cześć Nikołaj!

Dziękuję za komentarz.

Zwrot pieniędzy ze sklepu PUMA jest przyznawany średnio 30 dni od daty zakupu. Ponieważ jest to średni okres, zwrot gotówki można uzyskać zarówno wcześniej, jak i nieco później. Zgodnie z danymi z twojego konta osobistego, zwrot gotówki został zaksięgowany na twoim saldzie w maksymalnym czasie przetwarzania.

Napisz, jeśli masz pytania lub potrzebujesz pomocy. Z przyjemnością pomożemy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
21.07.2018

Świetny sklep, już dwa razy złożyłem zamówienie. Zamówienia powyżej 6500 tr bezpłatnej wysyłki, więc zamówione natychmiast dla całej rodziny. Opakowanie jest niezawodne, wymiary są dokładne, wszystko poszło dobrze, jestem zadowolony ze sklepu, jak cała moja rodzina. Paczki są wyraźnie śledzone za pośrednictwem strony pocztowej.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.06.2017
Świetny sklep, świetna obsługa. Kupiłem profesjonalną piłkę nożną, wszystko przyszło na czas. Zadowolony z produktu, jakości obsługi i komunikacji z przedstawicielami firmy. 5+
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.04.2017
Zwrot pieniędzy nastąpił natychmiast po zapłacie towaru. Wygodny i zrozumiały. Dziękuję
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.04.2017
Lubię ten magazyn.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
16.07.2016
Przyjazny interfejs, niedrogie produkty!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w PUMA z cashbackiem do 5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się