Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
TOP
do 4 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na МегаФон ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 45 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 70 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
4% Аксессуары
3% Подключения
2.5% Смартфоны, Смартфоны Samsung (повышенная ставка (от 1.5%) действует до 31.12.19)
1.3% Смартфоны iPhone (повышенная ставка (от 1%) действует до 31.12.19)
1.5% Планшеты
1% Телефоны, Роутеры и модемы
1% Остальные товары (Умный дом)

Все заказы с промокодом будут оплачены по ставке 0,5%.

 

Кэшбэк по первым 3 заказам в месяц от одного пользователя оплачивается по стандартным ставкам, 4 и более заказов от одного пользователя вознаграждаются - 0,5% по всем категориям. Кэшбэк будет пересчитываться при подтверждении (сверке) заказов.

 

Оплата всех заказов, независимо от региона, будет производиться в случае, если до момента сверки заказов не был произведен возврат.

 

Учитываются только заказы с сайта shop.megafon.ru ! Заказы с сайта megafon.ru учитываться не будут!
 

Важно! Кэшбэк не начисляется:

- за пополнение счета;
- за предзаказы;

- за заказы, оформленные в городе Томск;

- за заказы из категории Телевизоры.

Recenzje na temat МегаФон (85)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
04.12.2019

Zrobiłem zamówienie z gotówką na stronie internetowej Megafon, a teraz wyglądam, że nie miałem zamówień. I wciąż nie jest jasne, jak wybrać płatność na stronie internetowej Megafon.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.12.2019

Dzień dobry

Niestety zdarzają się straty z tytułu zwrotu gotówki. Chcemy pomóc rozwiązać sytuację. Odpowiedz na odwołanie nr 1894186 utworzone za pośrednictwem Twojego konta, sekcja „Pomoc”.

W sprawie płatności za zamówienie skontaktuj się z obsługą sklepu. Ich numer interwencyjny to 8 (800) 550 5858.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
29.11.2019

nie można składać więcej niż trzech zamówień miesięcznie - w przeciwnym razie WSZYSTKIE bieżące zamówienia zostaną przeliczone według stawki 0,5% ...

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.11.2019

Dzień dobry

Andrey, jeśli użytkownik składa więcej niż trzy zamówienia miesięcznie, zwrot gotówki jest potwierdzany w wysokości 0,5%. Informacje są dostępne na stronie sklepu .

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
19.11.2019

Chcę złożyć zamówienie, ale na stronie internetowej Megafon nie mogę wybrać metody płatności i dlatego nie mogę złożyć zamówienia !!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.11.2019

Dzień dobry

Widzimy na stronie sklepu, że metoda płatności zależy od sposobu dostawy zamówienia.
Możesz skonsultować się w tej sprawie, dzwoniąc na infolinię sklepu pod numer 8- (800) -550-5858 lub zamówić oddzwonienie .
Wierzymy, że wszystko się ułoży.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
10.10.2019

Szkoda, że ostatnio usługa uległa pogorszeniu. Miałem trzy zamówienia w miesiącu i wszystkie zostały odrzucone, napisałem na poparcie i dostarczyłem czeki, dali mi 600 rubli jako bonus zamiast 1200, a los pozostałych 600 rubli został już ustalony na dwa miesiące. Tak, i zaczęli potwierdzać pamięć podręczną dla maksymalnych okresów, kiedyś było to szybsze, maksymalnie półtora miesiąca, a teraz musisz czekać dłużej niż dwa miesiące.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.10.2019

Dzień dobry

Nie otrzymaliśmy informacji o twoich zamówieniach. Ważne jest, aby zrozumieć przyczynę braku naliczania zwrotu gotówki, dlatego wysłaliśmy prośbę do partnerów. Komunikacja nie jest bezpośrednia, dlatego rozwiązanie problemu jest opóźnione. Jak tylko pojawią się wiadomości, kierownik poinformuje cię.

Proces zmiany statusów zamówień jest automatyczny. Gdy tylko partnerzy przekażą informacje, statusy się zmienią.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
15.09.2019
Korzystam z tej usługi nieprzerwanie od 3-4 lat. Nie było ani jednego przypadku, aby nie uzyskać zwrotu gotówki. Więc jeśli komuś się nie powiedzie, to sprawa jest w tobie! Przeczytaj uważnie warunki i zrób wszystko dobrze, a wtedy będzie szczęście. Istnieją pewne niuanse, ale są one opisane w kategoriach rozliczeń międzyokresowych. Uczciwa i łatwa obsługa! Z przyjemnością korzystam z Twojej aplikacji.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.08.2019
Okropny internetowy sklep megafonowy. Jest bardzo wadliwy, nie udało mi się zamówić telefonu z 50 prób. Nawet badanie jakości strony sklepu internetowego nie działa. Dział IT należy natychmiast zwolnić!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.08.2019

wyczyść przynajmniej płatne komenty, a następnie różni ludzie piszą list w liście, co jesteś fajny)

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.08.2019

Dzień dobry

Andrey, wszystkie recenzje zostały pozostawione przez prawdziwych klientów, którzy złożyli zamówienia z gotówką. W naszym serwisie nie ma płatnych recenzji.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
01.08.2019
Oszukiwanie w megafonie. Obiecali doskonały Internet we wskazanym punkcie - oszukiwali, Internet jest gorszy niż najgorszy. Po 5 dniach usługi płatne zostały połączone. Pieniądze za słabą jakość Internetu i płatne usługi nie zostały zwrócone. Napisałem skargę, przeprosiłem, ale pieniądze nie zostały zwrócone. Do widzenia megafon.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
16.06.2019
bardzo fajnie
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.03.2019
Wszystko jest super. Zamówiony, a następny dzień zajął. Nastąpił problem z potwierdzeniem pamięci podręcznej. Specjaliści pomogli i wszystko było w porządku
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.03.2019

Korzystam z Letishops już od 4 roku. Nigdy nie zawiodłem z pamięcią podręczną. Wszystko jest płacone na czas i tak, jak powinno. Bardzo szczęśliwy

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.02.2019

22 listopada 2018 r. Dokonał zakupu w wysokości 35999 rubli, numer zamówienia: 1343709-120002, Lety - kody: BF2018_megafon9. Cashback otrzymał tylko 200 p. Skarżył się. Trzeci miesiąc nie może spłacić uczciwego zwrotu gotówki. W korespondencji jest tylko jedna obietnica: NIE PISUJ, BĘDZIE ZNALEZIONO.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.02.2019

Cześć Siergiej!

Dziękuję za komentarz.

Szkoda, że masz takie samo wrażenie na temat usługi.

Obecnie ponad 1000 rubli zwrotu gotówki za to zamówienie jest dodawane do salda. Nadal czekamy na odpowiedź od partnerów. Gdy tylko wieść o Service Manager opieka Anna opowiada.

Miłego dnia!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w МегаФон z cashbackiem do 4%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się