Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
Cashback 2x
do 7.5 % 15 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na La Roche-Posay ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 30 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 45 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
7.5% 15% За оплаченный заказ без использования промокода
4% 8% За оплаченный заказ с применением промокода "подарок за покупку"
1.5% 3% За оплаченный заказ с применением промокода

Кэшбэк начисляется на сумму заказа без учета НДС и стоимости доставки.

 

Важно! Кэшбэк не начисляется за подарочные сертификаты.

Recenzje na temat La Roche-Posay (35)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
11.11.2019

Jakość produktów jest doskonała, ale nie przyznano zwrotu gotówki ...

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.11.2019

Victoria, dzień dobry!

Zwrot gotówki za zakup został wyświetlony w stanie „Oczekuje” i został już zaksięgowany na saldzie :) Partnerzy potrzebują tylko czasu na przetworzenie i przesłanie nam informacji.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
17.09.2019
Pracownicy sklepu internetowego La Roche-Posay sprawiają, że klienci dosłownie „swędzą” w oczekiwaniu na zamówienia! Okropna jakość usług! 09.09.2019 Zostałem przepisany jako lekarz na środki marki La Roche-Posay do leczenia zapalenia skóry. Przydzielono mi próbników funduszy w oczekiwaniu na kilka dni (według moich obliczeń do 12.09). Dlatego 10 września 2019 r. Złożyłem zamówienie na te środki w sklepie internetowym # 241972175 z płatnością online w wysokości 2920 USD. Produkt został zakupiony przy użyciu kodu promocyjnego BEAUTY z rabatem -25%. Dostawa została zaplanowana na 12 września 2019 roku. Do 18:00. 09.12.2019 Cały dzień czekałem na zamówienie. Tego samego dnia, kiedy zdałem sobie sprawę, że nie ma sensu czekać na telefon wyjaśniający przyczyny niepowodzenia dostawy, skontaktowałem się z operatorem sklepu internetowego, gdzie obiecano mi udzielić odpowiedzi wyjaśniającej przyczyny w formie wiadomości e-mail. Nie było listu, więc napisałem o problemie na czacie online późnym wieczorem. 09/13/2019 Skontaktowano się z mną i wyjaśniłem termin, ponieważ w magazynie nie było ani jednego przedmiotu z zamówienia, zaproponowali anulowanie zamówienia i złożenie go ponownie. Ale moje zamówienie zostało wydane ze zniżką w wysokości -25%, poprosiłem o otrzymanie tego rabatu w postaci kodu promocyjnego i jakoś zrekompensowałem niedogodności, za które nigdy nie otrzymałem oficjalnych przeprosin lub kodu promocyjnego ... Bardzo negatywne wrażenia na temat jakości usługi kupujący: - Byłem bardzo zaskoczony, że nie zgłosili braku jednostki towaru. Powinny powiadomić o tym 11 września 2019 r. Lub, w skrajnych przypadkach, rano 12 września 2019 r. Musiałem się denerwować i „znokautować” tę informację. - Miałem wrażenie, że 13 września 2019 r. Nie czekałbym na odpowiedź, gdybym nie zadzwonił do siebie ... - Nie przywróciłem kodu promocyjnego zniżki, ponieważ zamówienie musiało zostać anulowane nie z mojej inicjatywy. „Nie podjęli żadnych działań, aby jakoś naprawić”. - Zwrot pieniędzy nie wpłynął na moje konto.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.08.2019
Nie ma problemów z zwrotem pieniędzy! Ładuj dość szybko! Przynieś to szybko! Makijaż jest bardzo dobry! Trzymamy atopowe zapalenie skóry z ich kremami już od kilku miesięcy (to oczywiście indywidualnie)
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.07.2019

La Roche kocham całym sercem

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.06.2019
Po prostu super. Zamówienie zostało odebrane z dostawą do domu, nawet szybciej niż powinny były zostać dostarczone. Wszystko jest idealnie zapakowane. Kosmetyki są cudowne i moje ulubione, zamawiam nie po raz pierwszy !!!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.06.2019
Wszystko jest doskonałe) Produkty są nie do pochwały. Cashback nie zawsze przychodzi, ale serwis wsparcia zawsze decydował na moją korzyść. Dzięki !!!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.05.2019
Za pierwszym razem, gdy zamówiłem, zwrot pieniędzy nastąpił szybko, okazało się, że jest to dobra zniżka. Jestem usatysfakcjonowany!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.04.2019

sklep jest doskonały, nigdy nie było problemów z towarami, dostawą i zwrotem pieniędzy. ale dzisiaj podążam za linkiem, na stronie sklepu pojawia się okno z napisem „Cashback nie jest aktywowany. Możesz aktywować cashback tylko za pośrednictwem strony letyshops.com”

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.05.2019

Dzień dobry

Dziękuję za komentarz.

Rzeczywiście ten sklep nie jest dostępny w rozszerzeniu. Aby uzyskać naliczenie zwrotu gotówki, musisz przejść z naszej strony internetowej do przycisku „Przejdź do sklepu” i złożyć zamówienie.

Jeśli masz pytania, napisz.
Dobre zakupy!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.04.2019

wszystko jest szybkie i na czas!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.04.2019

Dobre produkty, szybka dostawa. Ale obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia. Zwrócono gotówkę, ale kwota została zmniejszona o jedną trzecią.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
22.04.2019

Dzień dobry, Victoria!

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z zakupu.

Cashback został zaksięgowany na saldzie w wysokości 3,5%, ponieważ zastosowano kod promocyjny zniżki na zamówienie. Istnieją dwie stawki zwrotu gotówki w sklepie La Roche-Posay: za zakup bez kodu promocyjnego i wraz z nim. Informacje te można znaleźć na stronie sklepu.

Będziemy zadowoleni z twoich życzeń dotyczących usprawnienia pracy służby opieki. Miłych zakupów!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
31.03.2019
Jest to dla mnie jak dotąd najlepsza usługa cashback, co sprawia, że cieszę się, że jest ona przyznawana dość szybko w porównaniu do innych usług. Wcześniej korzystałem z megabonusa, w którym kilkakrotnie wędrowałem z pamięcią podręczną podczas zamawiania w tym sklepie. Od teraz będę robić zakupy tutaj
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
16.03.2019
Kosmetyki są doskonałe, a zwrot pieniędzy naliczony bez problemów po niecałym miesiącu od daty zamówienia. Dziękuję, zamówię więcej!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w La Roche-Posay z cashbackiem do 15%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się