Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zainstaluj Zainstaluj
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów z cashbackiem!
Dołącz →
5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na KupiVIP RU z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 40 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostało zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 115 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów z cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Кэшбэк не начисляется за заказы, сделанные в мобильном приложении KupiVIP.

Recenzje na temat KupiVIP RU (66)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
01.07.2020
Świetna jakość, szybka dostawa.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.01.2020

Już nie pracował, ale w ogóle nie działał w ramach akcji. Zostałeś wprowadzony w błąd

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.01.2020

Andrey, dzień dobry!

Kod promocyjny CYBER40 był ważny tylko w okresie promocyjnym, ale tylko 01/27. Przepraszamy za niedogodności.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
28.01.2020

Kod promocyjny CYBER40 nie działa. Witryna pisze, że jej termin wygasł

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
28.01.2020

Andrey, dzień dobry!

Rzeczywiście kod promocyjny już nie działa. Aby nie przegapić korzystnych ofert, śledź nasze biuletyny.
Dziękujemy za bycie z nami :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
26.01.2020

Nie trać pieniędzy i czasu, ten sklep jest wadliwy!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.01.2020

Dzień dobry, Vladimir!

Spróbuj skontaktować się z obsługą sklepu. Mamy nadzieję, że problem zostanie dla Ciebie pozytywnie rozwiązany :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
24.01.2020

za rejestrację na stronie podaj kupon w wysokości 1500 na pierwszy zakup. Ale, podobnie jak inne sklepy *** w Federacji Rosyjskiej, „kupon nie dotyczy towarów w koszyku”. ***

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.10.2019

Złożyłem zamówienie w dniu 30.09.2019, a cashback jeszcze się nie pojawił, nie zdarzyło się to wcześniej.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.10.2019

Dzień dobry

Aby zrozumieć przyczyny utraty zwrotu gotówki, stworzyliśmy odwołanie do usługi opieki. Niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi z żądanymi informacjami. Sprawdź pocztę i sekcję Pomoc.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
15.07.2019
Cudowny sklep! Tylko tutaj kupuję towary ze świetnymi rabatami. Dostawa jest wystarczająco szybka! Zwróć pieniądze w ciągu 3 dni, jeśli za pośrednictwem firmy kurierskiej i około 10 dni w przypadku powrotu przez pocztę. Osobiście zwrócili mi nawet pieniądze na buty, które miały złamany obcas w okresie gwarancji. Jestem zadowolony ze wszystkiego i życzę KupiVIP tylko pomyślności !!!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.07.2019
Obrzydliwość stała się sklepem! Ceny są bardzo wysokie, rabaty są fikcyjne, dostawa nie jest już normalna, czasy dostawy są szalone, wymagają przedpłaty, jeśli nie kupiłeś czegoś z poprzedniego zamówienia, nie musisz czekać na pieniądze co tydzień, musisz zostawić połączenia.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.06.2019
Zostań obrzydliwym sklepem! Początkowo asortyment się pogorszył, a potem wzrosły ceny. Potem zaczęły się problemy z dostawą. Początkowo kurierzy sklepowi zniknęli, a potem zaczęli brać pieniądze nawet na eksport z własnych punktów dostawy. Czekam na ostatnie zamówienie od kwietnia. Już nie potrzebują płaszcza ... I wszyscy są zabrani i prowadzeni. Plus problemy z odprawą celną! Być może nie będziesz musiał zrealizować zamówienia, ale zapłacisz za odprawę celną!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
16.05.2019

Lubię to, dobrze!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.05.2019
Świetna aplikacja i sklep)))
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.05.2019
Lubię sklep
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w KupiVIP RU z cashbackiem do 5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.