Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
2.5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na iHerb ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 45 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 75 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Aby cashback nie został utracony, przed każdym zamówieniem należy przechodzić do iHerb przez serwis LetyShops. 1 przejście - 1 zamówienie.

 

Zamówienia mogą się pojawiać z opóźnieniem do 4 dni.

 

Cashback jest naliczany w walucie wybranej podczas rejestracji w LetyShops. I przeliczone według Narodowego bank twojego kraju.

 

Uwaga! Zgodnie z warunkami sklepu iHerb, jeśli cashback nie został naliczony, musisz napisacz do działu opieki klienta w ciągu 2 miesięcy od faktycznego zakupu.

 

Cashback nie nalicza się za:

  1. Zamówienia z wykorzystaniem kodów polecających. Kody poleceń składają się z 3 liter i 3-4 cyfr. Na przykład: WVH436.
  2. Zamówienia opłacane bonusami. Jeśli zamówienie jest częściowo opłacone bonusem, cashback jest dodawany do kwoty zakupu minus bonus.
  3. Zamówienia złożone w aplikacji mobilnej iHerb (Android lub iOS).

Recenzje na temat iHerb (487)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
25.09.2019

Nie ma żadnych skarg na iHerb. Ale żeby się tam znaleźć. Otwarcie strony witryny w Twojej aplikacji to taki pomysł. Wszystko zawiesza się strasznie, wyszukiwanie działa za każdym razem. W rezultacie spędzasz dużo czasu na zamawianiu. Ze względu na 100 rubli? Dzięki poradzę sobie.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.09.2019

Dzień dobry

Elena, rozumiemy, że robienie zakupów w aplikacji iHerb jest znacznie wygodniejsze, ale w tym przypadku zwrot gotówki nie jest naliczany. Są to warunki współpracy z partnerami. Zalecamy otwarcie mobilnej wersji witryny sklepu przy przechodzeniu z naszej aplikacji.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
16.09.2019

Kiedy kupiłem, wyświetlona została premia w wysokości 5,5, w wyniku czego uznano je za 2,75, podczas gdy strona również spadła. Matematyka Czurowska.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.09.2019

Wiaczesław, cześć!

Sprawdziłem informacje. Ostatnia podwyżka stóp miała miejsce kilka miesięcy temu. Ponadto na koncie nie było żadnych kodów, które zwiększałyby stopę zwrotu gotówki.

Aby zrozumieć twoje pytanie, stworzyłem apel do służby opiekuńczej. Proszę odpowiedzieć na odwołanie. Czekamy :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
13.09.2019

Sklep jest fajny, zamawiam regularnie i na duże kwoty! Ale nie wiem z jakim tamburynem tańczyć wokół niego, aby uzyskać zwrot pieniędzy! Aplikacja nie działa, a rozszerzenie nie obsługuje! Z kodem polecającym jest to niemożliwe, również z innymi rozszerzeniami. W szczególności korzystam z komputera, uruchomiłem już w tym celu osobną przeglądarkę NET, bez zbędnych rozszerzeń, wyłączyłem program antywirusowy, wyczyściłem pamięć podręczną. Ze względu na ten zwrot pieniędzy spędzam 40 minut na każdym zamówieniu, chociaż wszystko odbywa się z aplikacji w ciągu kilku minut! Z czystą pamięcią podręczną, z nowej przeglądarki, z pustym koszykiem, BEZ kodu referencyjnego, dokonałem przejścia i co myślisz? Minęły dwa dni, bez zwrotu gotówki! Rozwściecza! Lepiej jest zamówić z poleceniem, na golly, chociaż teraz nie ma zniżek, ponieważ druga osoba otrzyma coś gwarantowanego, ale to nie wszystko! Gotowanie)))))))

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
22.10.2019

Dzień dobry

Interesuje nas również automatyczne obliczanie zwrotu gotówki. Tylko w tym przypadku otrzymujemy prowizję.
Aby rozwiązać problem, zwrócili się do partnerów. Przekazali nagrodę za zakup, a zwrot gotówki został już zaksięgowany na saldzie.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
12.09.2019

Gdy użyty kod polecający nie może zostać anulowany w iHerb, dlatego nie można przestrzegać zasad zakupów w tym sklepie.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.09.2019

Dzień dobry

Eugene, wykonaliśmy rozkazy tekstowe, aby zrozumieć sytuację. Działanie zastosowanego kodu polecającego jest automatycznie anulowane po kliknięciu naszego linku partnerskiego, czyli przejściu z naszej strony internetowej.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
30.08.2019
Cashback błysnął po kilku dniach. Napisałem do zespołu wsparcia, odpowiedzieli natychmiast i kontrolowali cały proces! Dziękuję
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.08.2019

Zamawiam tak często, że nigdy nie widziałem zwrotu pieniędzy

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.09.2019

Dzień dobry

Diana, widzimy, że zwrot pieniędzy za zakupy w sklepie iHerb to „Oczekujące”. Partnerzy potrzebują około 45 dni na przetwarzanie i przesyłanie informacji. Stworzyliśmy apel do działu opieki, aby wyjaśnić sytuację. Niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
18.08.2019

Nie zaprzyjaźnia się z aplikacją iHerb na Androida, wyświetla stronę w przeglądarce. Nie wygodne!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.08.2019

Oksana, dzień dobry!

Zwrot gotówki nie jest naliczany za zamówienia wydane za pomocą aplikacji sklepu. Z tego powodu po przejściu z naszej usługi następuje przekierowanie do internetowej wersji witryny iHerb.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
08.08.2019

Nie liczę ciągle cashbacku, robię wszystko tak, jak jest napisane, mam już dość pisania na wsparcie, stosowania wszystkich zrzutów ekranu i tak dalej. We wszystkich sklepach wszystko jest w porządku, zawsze jest problem z gałką oczną.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.08.2019

Dzień dobry

Anno, sytuacje utraty cashbacku są również dla nas nieprzyjemne.
Jeśli nie pojawi się na koncie osobistym usługi, nie otrzymamy informacji o zamówieniach od partnerów.

Stworzyliśmy apel do służb opiekuńczych, aby je rozwiązać i pomóc, ale niestety odpowiedź nie została otrzymana. Będziemy wdzięczni, jeśli poświęcisz czas i wyślesz zrzuty ekranu.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
01.08.2019
Wczoraj po raz pierwszy złożyłem zamówienie za pośrednictwem aplikacji dla iHerb. Cashback jest już zapisany! Bardzo miło Polecę wszystkim LetyShops
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.07.2019

Brawo! Dzisiaj, zaraz po złożeniu zamówienia, zobaczyłem zwrot gotówki dla iherb. Wcześniej dwukrotnie pisałem na poparcie naliczania zwrotu gotówki. Zasadniczo nie jest to trudne i szybkie (najważniejsze jest, aby zrobić prawidłowy ekran zamówienia). Użytkownicy, nie przeklinajcie na iherb lub lety. Błędy techniczne występują w dowolnym miejscu i sklepie. Dzięki letyshop, szybko reaguj i rozwiązuj problemy. Przede wszystkim przestrzegaj zasad, a otrzymasz zwrot gotówki.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.07.2019

Olga, dzień dobry!

Dziękujemy za miłe słowa i bycie z nami. heart

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
07.07.2019

Witam Iherb jest bardzo rozczarowany, że aby odzyskać gotówkę, musisz poradzić sobie z korespondencją z zespołem wsparcia. I wszystko się powtarza. Wydaje się, że sklep nie buforuje specjalnie. Kupujący mają więc możliwość zamawiania w innych witrynach z pamięcią podręczną. To samo dzieje się ze sklepem Stolplit. Nieprzyjemna sytuacja (delikatnie mówiąc) ...

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.07.2019

Nina, cześć!

Jesteśmy również nieprzyjemni, że tak się dzieje, ponieważ w tym przypadku nie otrzymujemy prowizji.

Nasi menedżerowie czekają na otwarte zrzuty ekranu zamówień z iHerb. Skontaktujemy się z partnerami w celu uzyskania pomocy i znalezienia przyczyny utraty zwrotu gotówki.

W przypadku zamówień z Stolplit prośba została już wysłana.

Mamy nadzieję, że sytuacja zostanie rozwiązana jak najszybciej.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
27.06.2019

Och, tym razem bardzo długo potwierdzona pamięć podręczna! trzy skrzynki nadal wiszą. miesiąc !!!!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
28.06.2019

Dzień dobry

Gulnara, średni czas potwierdzenia zwrotu gotówki dla zamówień na iHerb wynosi 45 dni. Można go przypisać zarówno wcześniej, jak i nieco później. Kierownik Anna sprawi, że problem będzie pod kontrolą w obiegu :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w iHerb z cashbackiem do 2.5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się