Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 3.25 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Frendi ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 30 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
2.5% За оплаченный заказ из категории Отели и Туры
3.25% За оплаченный заказ из остальных категорий

Recenzje na temat Frendi (21)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
15.11.2019

od listopada zwrot pieniędzy po prostu nie jest przyznawany, a zwrot za niewykorzystany kupon jest opóźniony o tygodnie, wrażenie sklepu jest zepsute, powstrzymam się od rekomendacji

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.11.2019

Dzień dobry

Olga, skontaktowaliśmy się z Tobą w celu rozwiązania problemu.
Aby zrozumieć sytuację i obliczyć zwrot gotówki, potrzebujemy dokładnych informacji na temat zamówień - daty, liczby, kwoty, statusu. Jeśli to możliwe, wyślij go do kierownika.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.11.2019

Kupiłem kupon do salonu piękności w październiku, skorzystałem z usługi w salonie 02.11.2019. Na moim koncie osobistym zwrot gotówki został odzwierciedlony i nadal jest w stanie oczekiwania. Długo czekaj, zanim szybko pojawi się potwierdzenie.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.11.2019

Dzień dobry

Irina, każdy partner potrzebuje czasu na przetwarzanie i przesyłanie informacji. Jeśli zwrot pieniędzy nie zostanie zaksięgowany na czas, poinformuj o tym usługę opieki.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
29.06.2019
Kupiłem go kilka razy na tej stronie, cashback znalazł odzwierciedlenie w lux prawie natychmiast. Zostało zapisane w ten sam sposób, bez żadnych problemów.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.04.2019
Cashback naliczony zgodnie z oczekiwaniami
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.01.2019

cashback jest przyznawany przy pomocy pracowników Letishops.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.01.2019

Dzień dobry, Olga!

Dzięki za opinie.

Niestety zdarzają się sytuacje utraty nagrody. Dokładamy wszelkich starań, aby zrozumieć sytuację i zwracamy zwrot gotówki. Zawsze możesz skontaktować się z serwisem opieki w celu uzyskania pomocy i porady.

Życzymy przyjemnych zakupów i automatycznego wyświetlania zwrotu gotówki za zamówienia. Będą pytania - pisz. Zawsze chętnie sugeruję.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
23.12.2018

Kupiłem więcej niż 3 kupony, żadnego z nich w pamięci podręcznej i nie pojawiłem się. zostawili skargę, że pracownicy latają i nie odpowiadają. 1 ---- zerwać wszystkie relacje biznesowe z tą organizacją jako przyjacielu, masz wiele skarg. czego nie widzisz. 2 ---- pracownicy rozpoczynają kampanię już przy stole świętować nowy rok, a to nie jest dla ciebie zaletą Napisałem skargę na znajomego, na który nie możesz odpowiedzieć przez 2 dni

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.12.2018

Witam

Dziękuję za komentarz.

Prosimy nie martwić się z wyprzedzeniem :-) Pamiętaj, aby rozwiązać problem.

Kierownik działu opieki powróci z odpowiedzią w obiegu w ciągu 24 godzin.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
20.12.2018

Ten sklep nie pobiera zasadniczo zwrotu gotówki. Dzięki wsparciu Letishops kredyty ze swoich kwot po skontaktowaniu się z klientem. Ale jak długo to zrobisz? Warto zrozumieć powody! Tak, jeśli to ma znaczenie - reklamodawcy w przeglądarce są wyłączeni dla obu stron, rozszerzenie NIE jest zainstalowane (ale powinno bez niego działać!).

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
21.12.2018

Alexey, cześć!

Dzięki za opinie.

W tej chwili nagroda za zamówienia z tego sklepu jest z powodzeniem rejestrowana w systemie. Widzimy, że nie miałeś zwrotu pieniędzy za tylko jedno zamówienie. Być może stało się to przez pomyłkę.

Masz rację, możesz aktywować cashback zarówno poprzez przejście z witryny, jak i przez rozszerzenie. Zalecamy zainstalowanie naszego rozszerzenia, aby przypominało o możliwości otrzymania zwrotu pieniędzy, a także ostrzegało o blokowaniu linków partnerskich.

Jeśli masz jakieś pytania - napisz. Zawsze chętnie pomożemy :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.12.2018

Ludzie za dużą kwotę zwrotu pieniędzy za pośrednictwem tej strony nie wybierają się na kemping. Wpadł na to i zdał sobie sprawę, że to był rozwód.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.12.2018

Witam

Dziękujemy za opinię.

Szkoda, że wystąpiły trudności z korzystaniem z usługi.

Utratę nagrody mogą mieć następujące czynniki: naruszenie algorytmu zakupu, niezgodność z warunkami sklepu, niektóre ustawienia urządzenia, zainstalowane na nim programy lub niektóre rozszerzenia przeglądarki. Kwota zamówienia nie wpływa na obliczanie wynagrodzenia.

Na podstawie Twojego konta jasne jest, że problem naliczania został już rozwiązany.

Mamy nadzieję, że podczas pracy na stronie nie pojawią się żadne trudności.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
20.09.2018

Kupiłem kupon dwa razy, za każdym razem zwrot nie został odzwierciedlony. Za pierwszym razem, gdy napisałem do usługi opiekuńczej - otrzymali zwrot gotówki, wydaje się, że po raz drugi muszę też napisać.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.10.2018

Catherine, cześć!

Dziękujemy za opinię.

Ważne jest, abyśmy zrozumieli powody, dla których nie pobieramy wynagrodzenia, aby podobne sytuacje nie powtórzyły się w przyszłości. Aby to zrobić, stworzyliśmy odwołanie do usługi opieki. Będziemy wdzięczni za twoją pomoc. Możesz zapoznać się z odwołaniem i udzielić odpowiedzi w sekcji „Pomoc” - „Moje odwołania” na swoim koncie osobistym.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
12.04.2018
Zrobiłem kilka zakupów, wszystko zostało zaksięgowane bez żadnych problemów!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.03.2018

Kupiłem wycieczkę w „Friend” za stosunkowo dużą kwotę. Z jakiegoś powodu zwrot nie nastąpił. ((

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.03.2018

Witam

Dziękujemy za opinię. Niestety, podobnie jak Ty, nie otrzymaliśmy nagrody za to zamówienie.

Aby zrozumieć przyczyny utraty zwrotu gotówki i pomóc, utworzyliśmy odwołanie w sekcji „Pomoc” na Twoim koncie osobistym. Poczekamy na opinie i mamy nadzieję rozwiązać problem.

Miłego wieczoru!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
29.01.2018

Zawsze naliczany jest zwrot gotówkowy „Przyjaciel”, ale tym razem z jakiegoś powodu nie naliczany. Minął dzień, ale nie ma zwrotu gotówki. Byłem zdenerwowany.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.01.2018

Witam

Dziękujemy za opinię. Olga, szkoda, że zwrot pieniędzy za twoje zamówienie nie zablokował się automatycznie. Bardzo ważne jest dla nas rozwiązanie każdego problemu, który się pojawi, i upewnienie się, że zakupy online przynoszą tylko przyjemność. Aby to zrobić, zostaw prośbę za pośrednictwem konta osobistego, sekcji „Pomoc” ze szczegółowym opisem problemu i dokładnymi szczegółami zamówienia.

Będziemy czekać na opinie.

Dziękujemy za bycie z nami)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Frendi z cashbackiem do 3.25%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się