Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 6 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na GearBest ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 90 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
1% For orders made in other stores by GearBest marketplace
1% For bulk orders
1.5% For the paid order from the following categories: Mobile phones, Tablets
2% For the paid order from any other category
6% For the paid order from the following categories: Apparel, Bags & Shoes, Watches & Jewelry, Health & Beauty, Hair extensions & Wigs, iPhone cases

W razie jeśli zamówienie jest częściowo opłacone bonusami, cashback jest naliczane od kwoty zakupu minus bonusy. W przypadku zamówień w pełni opłaconych przez bonusy cashback nie jest uznawany.

 

Ponadto podczas korzystania z kodu promocyjnego zwrot środków może nie zostać przyznany.

Zwrot gotówki nie jest naliczany za zamówienia złożone przez newsletter GearBest.

Cashback nie jest przyznawany za zamówienia złożone w aplikacji mobilnej GearBest (Android lub iOS).

 

Uwaga! Kwota zwrotu gotówki jest naliczana w walucie wybranej podczas rejestracji w serwisie LetyShops i przeliczona według Narodowego Banku twojego kraju.

Recenzje na temat GearBest (383)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
07.12.2019
Zamówienie nie zostało dostarczone po 3 miesiącach (!!!), zgodnie z informacjami śledzenia nie opuściło nawet kraju wysyłki. Kiedy poprosiłem o pełny zwrot pieniędzy po upływie terminu dostawy, Gearbest powiedział, że nie mogą tego zrobić, ponieważ nie wykupiłem ubezpieczenia (WTF!). Nie mogliby łatwo wysłać mojego zamówienia ani innego, i twierdzili, że nie ponoszą żadnej odpowiedzialności. Po prostu ukradli moje pieniądze - i łatwo je ukradną! Najgorsze zakupy online !!!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.10.2019

Sklep oczywiście jest taki sobie ... Zamówiłem telefon. Wysłane przez DHL. Dokumenty towarzyszące nakosyachili - jak wynika z tygodniowego telefon przybył zwyczajów oraz 2 tygodnie to nie może usunąć je celnej ze względu na dokumentach. Dopóki nie poprosiłem Chińczyków o odpowiednie dokumenty, nic nie zostało postanowione. Miesiąc temu, w końcu wziąłem - cashback wciąż czeka (i pół miesiąca będzie więcej). Istnieje silne przeczucie, że pod tym względem kidanut. Ali ten bałagan nigdy nie było po potwierdzeniu zamówienia cashback jest uznawany w ciągu 1-2 dni.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.10.2019

Dzień dobry

Zwrot środków następuje automatycznie po przetworzeniu i przesłaniu informacji przez partnerów, a to zajmuje dużo czasu. Każdy sklep ma swoje własne terminy.
Rzeczywiście, potwierdzenie odbioru towaru w AliExpress przyspiesza ten proces.
Dla GearBest maksymalny czas oczekiwania - 90 dni. Dlatego musisz trochę poczekać :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
28.09.2019

sklep jest ogólnie bzdurą, nie warto kupować niczego takiego samego jak w Ali, ale jest znacznie droższy. Handlują towarami, których nie mają, każdego dnia karmią się obietnicami, że zostaną wkrótce wysłane i tym podobne. chociaż usługa działa, mniej więcej zwrócono pieniądze, choć na początku przekonano.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
21.09.2019

Był sklep, a teraz jest w tym samym czasie. Przez 42 dni czekał na wysyłkę towarów, jedli makaron, który obiecali w apelacjach, nie wiedząc, jak wyciągnąć 4300, postanowił poprosić ich o wycofanie zamówienia i upuszczenie pieniędzy na portfelu GB, aby kupić inny produkt. a jeśli tak, to po raz ostatni. Taki sklep (wiem od 2017 r.) Sam się domyśla. W międzyczasie nauczę się, jak zajmować za pośrednictwem systemu płatności. Drobiazg jest wysyłany mniej więcej normalnie.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.07.2019
Nie wiem, skąd bierze się to negatywne dla GearBest. Wszystko zawsze przychodzi do mnie w krótkim czasie. Przyszło coś jak potłuczone szkło. Menedżerowie GearBest zaproponowali kilka rozwiązań tego problemu.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.05.2019

NIE ZAMAWIAJ WSZYSTKIEGO W SKRZYNI BIEGÓW NA DOWOLNE OKOLICZNOŚCI! PRZED TO BYŁO WIELKI SKLEP - TERAZ CIĄGŁE ZRÓŻNICOWANIE I KIDALOVO! ZAMÓW TELEFON - ŚLEDZENIE 2 MIESIĘCY NIE BYŁO ŚLEDZONE. Zapewniono mnie, że wszystko jest w porządku, CZEKAJ ... PACJENTA CZEKA NA TEN CZAS, NA KOŃCACH, KTÓRE PO PROSTU OGŁOSIŁEM, TYP TAK, Z pewnością PRZEGRANY. ZWROT TYLKO 50%. DOSTĘPNA ROZWÓJ. DOBRE, ŻE PŁACIŁEM PRZEZ PAYPAL I ŻE CHŁOPCY SĄ OBRACANI NA MOJEJ STRONIE I ZWRÓCIŁO CAŁKOWITY KWOTĘ! Krótko mówiąc, kwadrat uległ pogorszeniu i zmienił się w zwykłą witrynę oszustw phishingowych. Ominąć imprezę !!! i LETYSHOPS BEAUTY))). KORZYSTAM Z USŁUGI NA PODSTAWIE! Wszystko jasne i na czas! SZCZĘŚLIWE URODZINY DLA CIEBIE! CHCĘ OSIĄGNĄĆ NOWE WYSOKOŚCI! KONTYNUUJ ROZWÓJ W TYM SAMYM TEMPO I DUCHU !!!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.05.2019

Dzień dobry

Szkoda, że taka sytuacja miała miejsce przy dostawie towaru.
Dobrze, że problem zwrotu został rozwiązany pozytywnie.

Lenard, dziękuję za gratulacje i życzenia. Pracujemy dla Ciebie heart

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
13.05.2019

Szkoda, ale ten sklep już dla mnie nie istnieje, chociaż kiedyś był priorytetem.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.05.2019

Dzień dobry, Anton!

Dzięki za opinie.

Jeśli możemy Ci w czymś pomóc, napisz. Menedżer oczekuje na wiadomość w obiegu. Możesz odpowiedzieć pocztą lub sekcjami swojego konta osobistego „Pomoc”, „Moje odwołania”.

Czekamy na opinie.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
09.05.2019

Rok temu kupowałem dużo i ciągle w tym sklepie. Wszyscy zawsze wysyłali na czas i wszystko dotarło wystarczająco szybko. Często dochodziło do sprzedaży wielu produktów z rozsądnymi cenami. KB został potwierdzony przez sklep natychmiast po wysłaniu towaru. Potem sklep został zmieniony - albo właściciele się zmienili, albo po prostu nagle zdecydowali, że się rozkręcili, a teraz możesz robić, co chcesz - trudno powiedzieć. Teraz wszystko jest źle. Często handel powietrzem. Płacisz za zamówienie, a ono zawiesza się miesiąc lub dwa niewysłane. Ponadto czas wysyłania informacji jest nieprawidłowy i stale się zmienia. Nikt nie wskazuje, że jest to zamówienie w przedsprzedaży i towary są niedostępne. Krótko mówiąc, kłamią. Musisz anulować zamówienia i kupić w innych miejscach. Cóż, lub po prostu zrelaksuj się i zaczekaj na wysyłkę w nieskończoność ... Teraz również obniżono wskaźnik KB. Wcześniej na wszystko przypadało 3,9%. Wygląda na to, że podnieśli go, ale tylko dla szmat i znacznie zmniejszyli dla całego głównego asortymentu. Kończę na GearBest. Szkoda. To był kiedyś ulubiony sklep.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.05.2019

Cześć cześć

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami.

Rozumiemy, że chcemy uzyskać stały procent zakupów w GearBest. W tej chwili, zgodnie z warunkami współpracy, stopa zwrotu zależy od kategorii towarów.

Jeśli w przyszłości będzie szansa na jego zwiększenie, natychmiast przekażemy te wiadomości naszym użytkownikom.

Mamy nadzieję, że GearBest powróci do liczby ulubionych sklepów :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
02.05.2019

Zgadzam się, że sklep stał się .... nędzą. ceny powierzchni. Tak, a zwrot gotówki jest naliczany przez długi czas. Magaz stał się kompletnym szambo.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.05.2019

Witaj, Eugene!

Dzięki za opinie.

Przeanalizowałem twoje konto. Widzimy, że zwrot gotówki za wszystkie zamówienia jest dodawany do salda. Jeśli są nierozwiązane problemy, napisz do naszego serwisu. Z przyjemnością to rozwiążemy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
27.04.2019
Zapłaciłem 500 rubli za torbę
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.03.2019
Sklep jest pełen śmieci. Zamówiłem telefon Redmi Not 6 Pro za niewielką cenę, choć ze zniżką, zapłaciłem również ubezpieczenie za dostawę, w wyniku czego telefon został wysłany tylko w zwykłej cienkiej torbie bez zderzaków i specjalnej dmuchanej torby, lub telefony były tanie pakują specjalne torby, myślę, że z tego powodu są problemy z głośnikiem telefonu, gdy tylko ekran nie zadziwia zadziwiająco.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.03.2019
Sklep całkowicie się zepsuł. Ceny są wyższe (nawet z punktami i kuponami) niż w innych sklepach. Zamawianie towarów jest jak loteria, wyślą je lub nie. Jeśli chodzi o szaleństwo, pytam na czacie „Czy towary są w magazynie?”, Mówią „Tak, zamów”. Zamówiłem to. Po 5 minutach jestem zainteresowany rozmową na czacie, gdy wysyłają to zamówienie, odpowiadają „Nie ma go w magazynie i musisz poczekać pół miesiąca, być może będzie dostawa”)))
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w GearBest z cashbackiem do 6%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się