do 6 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na GearBest z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 80 dni
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 150 dni
Informacje i warunki
6% W przypadku opłaconego zamówienia z kategorii: Odzież, Torby i Buty, Zegarki i Biżuteria, Zdrowie i Uroda, Przedłużanie Włosów i Peruki, Etui na iPhone'a
2% W przypadku opłaconego zamówienia z innych kategorii
1.5% W przypadku opłaconego zamówienia z kategorii: Telefony Komórkowe, Tablety
1% W przypadku zamówień w innych sklepach, które sprzedają w GearBest
1% Dla zamówień masowych

W razie jeśli zamówienie jest częściowo opłacone bonusami, cashback jest naliczane od kwoty zakupu minus bonusy. W przypadku zamówień w pełni opłaconych przez bonusy cashback nie jest uznawany.

 

Ponadto podczas korzystania z kodu promocyjnego zwrot środków może nie zostać przyznany.

Zwrot gotówki nie jest naliczany za zamówienia złożone przez newsletter GearBest.

 

Uwaga! Kwota zwrotu gotówki jest naliczana w walucie wybranej podczas rejestracji w serwisie LetyShops i przeliczona według Narodowego Banku twojego kraju.

Recenzje na temat GearBest (15)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
30.11.2017

Ostatnio w Gerbest. 5 zamówienia Jeden już przyjechał. Dostawa 18 dni. Zamówiłem towary, których nie ma na Aliexpress. Alternatywnie jest to całkiem właściwe. Oszczędzanie na twarzy. Cashback jest kredytowany. Jak dotąd wszystko jest w porządku. Zobaczmy

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.11.2017
Administratorzy wypłacają pieniądze na karty w Kazachstanie. Istnieje bank caspi, są mobilni, nadal istnieje bank eurazjatycki, przynajmniej coś.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.11.2017

Dzień dobry

Dziękujemy za opinię. Obecnie wypłata na karty bankowe jest dostępna dla mieszkańców Ukrainy i Federacji Rosyjskiej. Każdego dnia pracujemy nad ulepszaniem naszej witryny, mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli wypłacać środki na karty w wielu krajach, w tym w Twoim. Gdy tylko zdamy sobie sprawę z tej możliwości, przekaż tę wiadomość wszystkim naszym użytkownikom.

Wszelkie pytania i sugestie dotyczące pracy naszego serwisu prosimy o kontakt. Miłego dnia!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
07.09.2017
W przypadku krajów WNP wypłaty środków na karty bankowe nie są możliwe. Konieczne jest szybkie rozwiązanie tego problemu, ADMINISTRACJA.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.09.2017

Witam

Dzięki za opinie. Niestety, jak dotąd wycofanie skumulowanego cashbacku na karty bankowe jest dostępne dla mieszkańców Ukrainy i Federacji Rosyjskiej. Każdego dnia pracujemy nad ulepszaniem naszej witryny, mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli wypłacać środki na karty w wielu krajach. Gdy tylko zdamy sobie sprawę z tej możliwości, poinformuj wszystkich naszych użytkowników o tych wiadomościach.

Wypłata do wielu krajów WNP jest dostępna pod adresem: account mob. telefony, portfele elektroniczne YandexMoney, PayPal, QiWi i Webmoney.

Wszelkie pytania i sugestie dotyczące działania naszego serwisu prosimy o kontakt. Miłego dnia!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
18.05.2017
2 miesiące temu zamówiłem paczkę! Do tej pory cisza! Próbuję odzyskać pieniądze! Nie polecam tego sklepu.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.03.2017
Zamówiłem kosztowną rzecz ze zniżką w Herbest, dostałem bardzo dobry cashback i już wypłaciłem pieniądze na kiwi, ponieważ jeden cashback to ponad 1000 rubli, bardzo zadowolony, dzięki! Teraz czekam na zamówienie.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.01.2017
Różnorodność jest niewielka. Tylko trochę Jeśli chodzi o jakość, powiem ci, kiedy towary dotrą. Nie otrzymano tak zwanego zwrotu gotówki. Kupuj na własne ryzyko, nie zapomnij - to Chiny.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.12.2016
Sklep jest doskonały, nigdy nie zawiódł, zawsze dostarczał wszystko, a jeśli wystąpiły problemy z wadą towaru, zawsze zwracali pieniądze. A co najważniejsze, zawsze zamawiam u niego produkty Xiaomi i nie martw się, że będą rzemiosła, tylko oryginalne. Ale teraz mam pytanie, co się stanie z cashbackiem, ponieważ stosunkowo niedawno zamówiłem z Gearbest, kiedy cashback jeszcze działał, a teraz kiedy potwierdzę otrzymanie przesyłki, czy otrzymam zwrot gotówki?
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
12.12.2016

Witam

Dziękujemy za opinię. Nie martw się, w przypadku wszystkich zamówień, które zostały wydane za pośrednictwem naszego serwisu, zwrot gotówki zostanie przyznany zgodnie z szacowanym czasem kredytowania.

Jeśli masz dodatkowe pytania dotyczące naliczania, zawsze możesz się z nami skontaktować, zawsze jesteśmy zadowoleni. Miłego dnia!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
17.10.2016
Kto ma problemy z płaceniem kartą (wynagrodzenie / kredyt)? Nie byłem w stanie zapłacić za drugi miesiąc. Cały czas zwracane są pieniądze. Płatność z nieznanych przyczyn nie przechodzi. Obsługa witryny tak naprawdę niczego nie wyjaśnia. Teraz płacę za pośrednictwem Qiwi, ale tam kurs jest bardzo duży.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.10.2016
Dobry i niezawodny sklep, ciekawe ceny, wysoka obsługa.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.09.2016
Kupuję stale w tym sklepie, nie było ani jednego przypadku nie wysłania lub opóźnienia zamówienia. Wysyłają okresy opisane pod każdym produktem, jeśli nie ma produktu, napisz na pocztę, aby zmienić zamówienie. Zwrot pieniędzy odbywa się bez problemów, utwórz bilet i poczekaj 1-2 dni robocze (możesz zwrócić pieniądze dopiero po 60 dniach od daty wysłania)
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.05.2016
Po raz drugi biorę w tym sklepie, wszystko jest w porządku, nie ma reklamacji, dostawa do Kazachstanu (Taraz) odbywa się w ciągu 10-15 dni. Jestem zadowolony z tego sklepu.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.05.2016
Szczerze mówiąc, ten sklep jest znacznie gorszy od Aliexpress. Poniżej znajdują się punkty, które bardzo denerwują: - Po zapłaceniu za towar możesz zostać poproszony o przesłanie skanu karty / paszportu / licencji wodnej. Jeśli odmówisz, towary nie zostaną wysłane, a pieniądze zostaną opóźnione o pewien okres. Pomógł mi fakt, że zapłaciłem PayPal - w tym przypadku przeprosili. - Zauważ różnicę w towarach przed przejściem z LetyShop i później (na przykład na stronie głównej). Będziesz niemile zaskoczony. Istnieje jednak sztuczka polegająca na kupowaniu po „starej” cenie, którą ujawnię dopiero po uzgodnieniu z administracją tą usługą. - Lista produktów nie ma podglądu obrazów, dla ułatwienia nawigacji. Jeśli masz więcej niż 5 zamówień, możesz mieć trudności ze znalezieniem właściwego ... do potwierdzenia itp. - Pisanie recenzji jest na ogół problematyczne - wszystko nie jest wygodne i nie jest logiczną sekwencją działań. - Po opłaceniu zamówienia nie ma przycisku ani linku, aby powrócić do listy zamówień. Moja mama z pewnością nie zgadłaby, że kliknie logo w lewym górnym rogu, aby wrócić do sklepu i liczyć zwrot gotówki.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w GearBest z cashbackiem do 6%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.