Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 7.5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Дочки-Сыночки ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 40 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 55 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
7.5% Женские штучки
5% Одежда
3.5% Игрушки
3% Крупногабаритные товары (Коляски, Автокресла, Мебель)
1% Подгузники, питание и остальные категории

Важно! Кэшбэк не будет начисляться за покупку сертификатов.

Кэшбэк не начисляется за заказы через мобильное приложение Дочки-Сыночки (Android или iOS).

За покупку товаров брендов Ramili, Switel, Ibaby и Samsung кэшбэк не начисляется.

Recenzje na temat Дочки-Сыночки (200)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
02.07.2019

Złożyłem zamówienie na stronie, zwrot pieniędzy nie został zaksięgowany, chociaż spełniłem wszystkie warunki.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.07.2019

Dzień dobry Tatyana!

Aby szczegółowo zrozumieć sytuację i pomoc, utworzono odwołanie w sekcji „Pomoc”, „Moje wiadomości”. Proszę odpowiedzieć kierownikowi. Poczekamy :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
26.06.2019

Wiele razy robiłem zamówienia w sklepie, ale dopiero ostatni raz zwrot pieniędzy został po prostu anulowany. Dzięki zespołowi letishops naprawił wszystko bez problemów. Nie mogę postawić mniej niż 4, ponieważ sklep mnie nie zawiódł i byłem zadowolony ze wszystkiego.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.06.2019

Cześć Irina.

Być może stało się tak z powodu częściowego umorzenia zamówienia. Niestety czasami zdarza się błędne odchylenie z tego powodu.

W każdym razie chętnie pomogliśmy;)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
23.04.2019

Zamówienie zostało wydane 28/02, zrealizowane 03/11, zwrot nie został przyznany, i zawsze tak jest w przypadku daczy z synem i synem, zwrot jest zawsze naliczany po rozmowach, a potem, po pewnym czasie, jest przynajmniej pod kontrolą.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.04.2019

Igor, dzień dobry!

Dziękujemy za skontaktowanie się z nami.

Niestety czasami zdarzają się opóźnienia przy zasilaniu salda zwrotem gotówki. Wraz z Tobą czekamy na aktualizację statusu zwrotu gotówki za Twoje zamówienie.

Jeśli przekroczą maksymalne terminy kredytowania, prosimy o poinformowanie naszego serwisu. Zawsze chętny do pomocy!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
22.04.2019

Drogi LetiShop, doceniam twoją szybką odpowiedź na wszystkie problemy, które miałem wcześniej. Uważam za swój obowiązek i z mojej strony powiadomić cię o niewłaściwym zachowaniu sklepu Córka i Syn oraz o rażącym naruszeniu przepisów Federacji Rosyjskiej, nie wspominając już o tym, że opóźniają towary dla niemowląt. Proszę usunąć mój cashback z oczekiwania i ogólnie go usunąć. Zdecyduj sam, czy zwrócisz im pieniądze otrzymane w wyniku oszustwa. Nie chcę nawet widzieć tych pieniędzy na moim koncie osobistym. Jeśli jest to technicznie niemożliwe, wycofam je, wydając je na cele charytatywne. Więcej informacji o tym, co stało się na RosControl https://roscontrol.com/community/article/kak-ya-zakazivala-podguzniki-v-dochkah-sinochkah/#comment_26775 (nie jest to reklama innej strony, ale szczegółowy opis tego, co się stało) Skarga została wysłana do organów nadzorczych . Z poważaniem, Lydia Simakova.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.04.2019

Lidia, cześć!

Dzięki za opinie.

Przepraszamy za taką sytuację. Najprawdopodobniej jest to nieporozumienie. Udostępniliśmy Twój komentarz partnerom. Mamy nadzieję rozwiązać sytuację.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
09.04.2019

Po raz trzeci nie przyznali zwrotu gotówki. Muszę skontaktować się z obsługą klienta Letishops i bardzo dziękuję, chociaż rozliczenia międzyokresowe nie są dokonywane kosztem sklepu, ale kosztem Letishops. Wszystkie algorytmy są przestrzegane, aw przypadku innych sklepów tak nie jest. Wcześniej wszystko działało dobrze w Daughters and Sons, ale teraz, po potwierdzeniu zamówienia, po prostu rzuca go na stronę główną, a nawet niemożliwe jest wydrukowanie ekranu, aby potwierdzić, że zamówienie zostało wykonane przez Letishops!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.04.2019

Veronica, dzień dobry!

Dziękuję za komentarz.

Przepraszamy, że zwrot gotówki za zamówienia nie został ustalony automatycznie. Połączyliśmy facetów z działu technicznego, aby bardziej szczegółowo zrozumieć sytuację. Mamy nadzieję, że podczas badania będziemy w stanie zrozumieć, dlaczego te zakupy nie zostały odebrane. Jeśli uda nam się coś znaleźć, opublikujemy to na stronie sklepu.

Dziękujemy za zakupy u nas;)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
29.03.2019

zamówienie zostało złożone 21 marca, otrzymało zamówienie 27 marca, zwrot pieniędzy nie został uznany

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.04.2019

Dzień dobry, Natalya!

Dziękuję za komentarz.

Zwrot gotówki może zostać utracony, jeśli nastąpi naruszenie algorytmu zakupu lub warunków sklepu .
Aby zrozumieć sytuację i pomóc, stworzyliśmy apel do służby opiekuńczej.

Proszę odpowiedzieć menedżerowi za pośrednictwem sekcji konta osobistego „Pomoc”, „Moje kontakty” lub pocztą.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
26.03.2019
Córki i synowie handlują zaległościami! Numer zamówienia w sklepie to 11766103 Zachowaj ostrożność, kupując towary po „korzystnych” cenach. 15 marca zamówiłem 10 paczek wyjątkowo suchej pieluszki Beffys dla dziewczynek L 9-14 kg / 38 sztuk z przejściem przez LetiShop. A mój zwrot gotówki czeka. ALE! Wszystkie 10 pakietów wygasło! Napisałem w „sprzężeniu zwrotnym” sklepu - sklep milczy. Zadzwoniłem do nich, operator mówi: „Nie rozumiem twojego pytania, odwołaj się 485716 w pracy”. Okropny sklep, jak w latach dziewięćdziesiątych, już nie ma stóp. Mają punkt powrotu w Tomilino. Teraz muszę go zabrać z małym dzieckiem.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.03.2019

Zamówienie zostało wydane 28/02, zrealizowane 03/11, zwrot nie został przyznany, i zawsze tak jest w przypadku daczy z synem i synem, zwrot jest zawsze naliczany po rozmowach, a potem, po pewnym czasie, jest przynajmniej pod kontrolą.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.03.2019

Cześć cześć

Dziękuję za komentarz.

Zwrot pieniędzy z Daughter-Son jest automatycznie dodawany do salda w ciągu 40-55 dni. Czasy oczekiwania są publikowane na stronie każdego sklepu, z którym współpracujemy.

Jeśli status zwrotu gotówki nie zmieni się przed 24 kwietnia, koniecznie poinformuj o tym.

Miłych zakupów!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
23.03.2019

Podobał mi się sam sklep, dostawa była szybka w ciągu tygodnia, ale nie podobały mi się warunki kredytowania zwrotu gotówki (biorąc pod uwagę przedpłatę za zamówienie, które chciałbym szybko), zwrot pieniędzy nie został potwierdzony automatycznie i musiałem skontaktować się z obsługą klienta w celu uzyskania kredytu. Chciałbym mieć bardziej elastyczne warunki, ponieważ w sklepie są zasadniczo kategorie bezzwrotne.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.03.2019

Dzień dobry, Irina!

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z zakupów.

Daty przyjęcia ustalane są na podstawie umów z partnerami.
Taki czas jest niezbędny do przetwarzania i przekazywania informacji.

Jeśli zwrot nie zostanie zaksięgowany zgodnie z terminami, zawsze dokładamy wszelkich starań, aby pomóc :)

Dobre zakupy!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
22.03.2019

Zwrot gotówki wzrasta o 30% przez kilka dni - ale nie możesz z tego skorzystać. Po przeczytaniu reszty recenzji zdałem sobie sprawę, że nie tylko ja miałem taki problem. Bardzo przepraszam

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.03.2019

Dzień dobry

Dziękuję za komentarz.

Zauważyłeś, że masz konto Premium. Zwiększa podstawową stopę zwrotu o 30%. Na przykład, jeśli procent zwrotu wynosi 3, dla Ciebie będzie to 3,9. Wzrost następuje o 0,9, co odpowiada 30% pierwotnej stawki.

Stawki podstawowe są publikowane na stronach sklepu i mogą się różnić w zależności od kategorii produktu.

30% kwoty zamówienia, przy wszystkich naszych życzeniach, nie możemy zapewnić, ponieważ sami nie otrzymujemy takiej nagrody ze sklepów.

Jeśli masz pytania, napisz.
Zawsze chętny do pomocy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
14.03.2019

Zrobiłem zamówienie: wózek + różne małe rzeczy. W dniu dostawy ich wierni przyjaciele i towarzysze z SDEK stracili 90% zamówienia i byli niezmiernie niezadowoleni, że nie chcę płacić 10 t.r. za jedną grzechotkę. Okej Następnego dnia reszta zamówienia, w tym wózek, została znaleziona i przyniesiona, jednak wózek nie był wyposażony w ważny szczegół - przedni zderzak ... Na początku dręczyłem się z menedżerami pokładu, teraz zajmę się DS. Jeśli nadal nie obciążasz zwrotu pieniędzy, to tylko plik kombi .

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.03.2019

Dzień dobry, Polina!

Dziękuję za komentarz.

Szkoda, że taka sytuacja miała miejsce przy dostawie towarów.
Mamy nadzieję, że problem zostanie rozwiązany w najbliższej przyszłości.

Aby śledzić sytuację związaną z rejestracją zwrotu gotówki, już utworzyliśmy odwołanie do naszej usługi opieki. Menedżer Anna spodziewa się zmiany statusu zwrotu gotówki u Ciebie. Jeśli coś pójdzie nie tak, to na pewno pomoże.

Miłego weekendu!
Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
05.03.2019

no cóż, mają złą stronę - to problem ze sklepem. ale dzięki aplikacji letishops głupio jest składać zamówienia. o tak, a strona spadała przez cały czas zwiększony zwrot gotówki. pim pim.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.03.2019

Dzień dobry

Dziękujemy za zgłoszenie.

Z przyjemnością pomożemy Ci to rozgryźć. Z Twojego konta utworzyliśmy połączenie z usługą opieki. Aby odpowiedzieć na odwołanie, przejdź do swojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”. List został również wysłany na Twój adres e-mail.

Proszę odpowiedzieć w jakikolwiek dogodny sposób.

Czekam :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Дочки-Сыночки z cashbackiem do 7.5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się