Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 7.5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Дочки-Сыночки ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 40 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 55 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
7.5% Женские штучки
5% Одежда
3.5% Игрушки
3% Крупногабаритные товары (Коляски, Автокресла, Мебель)
1% Подгузники, питание и остальные категории

Важно! Кэшбэк не будет начисляться за покупку сертификатов.

Кэшбэк не начисляется за заказы через мобильное приложение Дочки-Сыночки (Android или iOS).

За покупку товаров брендов Ramili, Switel, Ibaby и Samsung кэшбэк не начисляется.

Recenzje na temat Дочки-Сыночки (193)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
11.12.2019

Po mojej poprzedniej recenzji zwrot pieniędzy został odrzucony. Ludzie, nie dajcie się zwieść oszustwu. Szkoda, że nie można tutaj wyładować zrzutu ekranu ....

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
12.12.2019

Dzień dobry

Napisanie recenzji w żaden sposób nie wpływa na obliczenie zwrotu gotówki. Proces ten odbywa się automatycznie na podstawie danych ze sklepów / usług.

Widzimy, że w odwołaniu do usługi opiekuńczej załączyłeś zrzut ekranu zamówienia. Nie martw się, będziemy mogli skontaktować się z partnerami w celu rozwiązania problemu.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
10.12.2019

Kupiłem towary ... Dostarczyła ekran, bez subskrypcji, czego należy się spodziewać przez około 2 miesiące ... Po przeczytaniu recenzji zdałem sobie sprawę, że zwrot pieniędzy nie jest kredytowany. Nikomu nie doradzę tej usługi!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.12.2019

Dzień dobry

Cashback jest uznawany z powodzeniem, jednak są terminy, na które partnerzy muszą podać informacje o zakupie zamówienia. Ten czas jest zapisany na stronie sklepu.

Menedżer Julia będzie czekała na rejestrację u Ciebie. Jeśli zwrot pieniędzy nie zostanie potwierdzony przed 21 stycznia, z pewnością pomoże rozwiązać problem.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
05.12.2019
Kupiłem drogi wózek (34000), dostarczony bez zderzaka, choć powinien był zacząć w zestawie ... Złóż skargę i poczekaj na odpowiedź, prawie 2 tygodnie czekając na odpowiedź, ciągle dzwoniłem na infolinię. Sklep nigdy nie oddzwonił. Następnie odmówili wypełnienia starej ceny (była zniżka -15%), zaczęli przeklinać, po czym wznowili wydawanie. I poczekaj jeszcze raz. Nowy wózek miał przyjść za tydzień i znowu w ciszy. Następnie 2 razy przesunięto czas dostawy SMS-em. Dziecko ze starego wózka dorastało, nowe stoi, ale nie można z niego korzystać. Zadzwoniłem na infolinię, zacząłem przeklinać, zdecydowano, że z wózka można korzystać, gdy pojawi się nowy, a my go wynajmujemy. W rezultacie minął miesiąc, nikt już nie wzywa do wymiany. Dzwonię ponownie na infolinię, a oni mówią mi, że sam zdecydowałeś się użyć tego wózka, nie daliśmy na to pozwolenia, musieliśmy go zatrzymać i czekać na wymianę. Operator jest niegrzeczny. Napisała do obsługi technicznej sklepu o tej sytuacji, nie udzielili informacji zwrotnej, nawet nie oddzwonili. Kiedy minęły pierwsze opóźnienia nowego zamówienia, obiecali kupon rabatowy, a następnie oszukiwali i nie wysłali go. Minęło prawie 1,5 miesiąca, kiedy nadeszła wiadomość SMS, że w sklepie pojawiła się kolejność zamówień. Sklep odmówił przyjęcia pierwszego wózka, ponieważ aktywnie korzystałem z niego, czekając na zmianę kolejności. Nie ma potrzeby zamawiania czegoś w sklepie. Teraz dziecko potrzebuje fotelika samochodowego na zamówienie, najniższej ceny u Synów-Córek, ale lepiej płacić więcej niż jeszcze raz komunikować się z tym sklepem.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.11.2019

Obiecują zwrot gotówki w wysokości 8,25%, a faktycznie tylko 3,5

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.12.2019

Cześć Elena!

W sklepie Daughter-Son stopa zwrotu gotówki zależy od kategorii produktu. Dekodowanie jest prezentowane na stronie partnera na naszej stronie internetowej. Aby wspólnie sprawdzić ofertę, stworzyliśmy odwołanie do usługi opieki. Czekamy na twoją odpowiedź w sekcji „Pomoc”.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
27.11.2019

Kupiłem towar w sklepie, nie ma zapasowej pamięci podręcznej. Po raz pierwszy taka sytuacja. Oczekiwanie na komentarze Letishops.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.12.2019

Dzień dobry, Natalya!

Skontaktowali się z tobą, aby rozwiązać problem i pomóc, ale niestety nie otrzymali odpowiedzi. Sprawdź pocztę i sekcję Pomoc. Zaczekamy

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
08.11.2019

Sam sklep nie jest zły. Ale sądząc po recenzjach, często odrzuca cashbacki. Więc z moim zamówieniem to samo - cashback odrzucony. Na szczęście Letyshops docenia swoich użytkowników i rozwiązuje sytuację.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.11.2019

Dzień dobry, Vladimir!

Każda sytuacja jest indywidualna, więc nie ma sensu wyciągać wniosków wyłącznie z recenzji :)

Być może zwrot gotówki był nieprawidłowy lub algorytm zakupu został naruszony.
Wierzymy, że porady menedżera pomogą w przyszłych zamówieniach.

Z przyjemnością pomogliśmy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
27.10.2019
Motocykl Weikesi TC-916, kolor: czerwony. Koszt 2 025 ₽. Po dodaniu do koszyka koszt wynosi 3 290 ₽. Na gorącej linii powiedzieli, że cena to 3290. Zasugerowałem przesłanie im zrzutu ekranu - po prostu się rozłączyli. Kłamcy i głupcy
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.10.2019

Tak, tak, musisz być ostrożny! Ale jak złapać wszystko? Och, te zasady są napisane drobnym drukiem ((Kupiłem certyfikat, ale zwrot pieniędzy za certyfikaty nie jest kredytowany! W rzeczywistości ten sam zakup towarów, szkoda trochę! Przyjaciele, bądźcie ostrożni!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.10.2019

Witam

Warunki naliczania gotówki są dostępne na stronie każdego sklepu i usługi.
Jeśli masz życzenie lub opcje wygodniejszego umieszczania informacji, napisz do nas.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
09.10.2019
Dobry sklep ze zniżkami może być bardziej opłacalny niż wszystkie strony.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.10.2019

Cashback nie jest kredytowany. Przeczytałem komentarze i zdałem sobie sprawę, że jest to powszechna cecha tego sklepu. Nie będę w nim niczego zamawiać. Umieściłem trzy gwiazdki przynajmniej za to, że nie mam żadnych skarg na dostawę.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
12.10.2019

Dzień dobry

Odrzucenie zwrotu gotówki może nastąpić błędnie lub z powodu naruszenia algorytmu zakupu. Cashback jest już zaksięgowany na saldzie.
Wierzymy, że porady przy obsłudze pomogą przy składaniu przyszłych zamówień.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
17.09.2019

Kupiłem to, ale nie ma zwrotu gotówki.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.09.2019

Denis, cześć!

Aby rozwiązać problem, utworzono odwołanie # 1758735 za pośrednictwem konta. Proszę odpowiedzieć na prośbę, abyśmy mogli jak najszybciej pomóc.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.09.2019

Zakup zakończony. Cashback odrzucony. Czeki nie można już znaleźć. Drobiazg, ale nie miły. Nigdy nie udało mi się uzyskać zwrotu pieniędzy z tego sklepu.

Przeczytałem poniższe recenzje - nieuznawanie zwrotu pieniędzy przez córki i synów jest dla nich normalne. Generalnie wyjątkowo nieprzyjemny sklep. Prawie nigdy się nie czołgam

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.09.2019

Cześć Elena!

Chcemy pomóc, dlatego stworzyliśmy apel do służby opiekuńczej. Prześlij nam zrzut ekranu zamówienia ze strony sklepu za pośrednictwem sekcji „Pomoc” swojego konta LetyShops. Zaczekamy

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Дочки-Сыночки z cashbackiem do 7.5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się