Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
Cashback 2x
do 2.75 % 5.5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Decathlon ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 30 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 50 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
2.75% 5.5% За оплаченный заказ нового пользователя магазина Decathlon
1.5% 3% За оплаченный заказ постоянного пользователя магазина Decathlon

Recenzje na temat Decathlon (55)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
04.09.2019
Kurier dostarczył zamówienie do domu na czas, wcześniej zadzwonił. Zapłacił całe zamówienie na karcie. Cashback w naliczonej kwocie.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.09.2019

dostawa kurierska odbywa się za pośrednictwem jednego miejsca ... dostawa została zrealizowana ponad miesiąc temu. Usługa kurierska nie potwierdziła dostawy. z tego powodu zamówienie się nie zamyka, a pamięć podręczna się zawiesza ((((

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.09.2019

Dzień dobry

Każdy sklep ma swoje ramy czasowe na przetwarzanie danych zamówienia i przesyłanie ich do nas. Zwrot pieniędzy za zakupy w Decathlon jest automatycznie dodawany do salda średnio w ciągu 30 dni po rejestracji.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
04.07.2019

Szkoda, że teraz zwrot pieniędzy nie jest naliczany po odebraniu go ze sklepu, musisz przejść do innej usługi z cashbackami (((

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.07.2019

Eugene, dzień dobry!

Nie martw się, ponieważ dostawa kurierska jest znacznie wygodniejsza;) Możesz zaoszczędzić czas i uzyskać zwrot pieniędzy.
Będziemy zadowoleni, jeśli będziesz kontynuować współpracę z nami.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.06.2019

Nie otrzymano zwrotu gotówki! Zrobiłem zamówienie przez Internet z odbiorem ze sklepu. Wziąłem towar, ale nie otrzymałem zwrotu pieniędzy, cała wina leżała na Decathlone!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
22.06.2019

Dzień dobry

Andrey, zwrot pieniędzy nie jest naliczany, gdy zamówienie zostanie wyjęte ze sklepu. Dla wygody użytkownicy dodali informacje na stronie Decathlon .

Aby pomóc, stworzył odwołanie do usługi opieki. Możesz napisać do kierownika pocztą lub w sekcji swojego konta osobistego „Pomoc”, „Moje odwołania”.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
26.05.2019

Nigdy nie dostałem zwrotu pieniędzy! chociaż dokonałem zakupu w styczniu, wziąłem go z usługi dostawy w innym mieście! Ale sklep jest dobry! towary wysokiej jakości!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.06.2019

Dzień dobry

Możemy naprawić sytuację za pomocą cashbacka :)
Aby rozwiązać problem, utworzono już odwołanie do usługi opieki. Proszę odpowiedzieć kierownikowi pocztą lub sekcjami swojego konta osobistego „Pomoc”, „Moje odwołania”.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
25.03.2019
Wszystko jest super! Zwrot gotówki potwierdzony! Dziękuję
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.03.2019

sklep asortymentowy nie jest zły, ale zwrot gotówki jest przyznawany tylko za płatną dostawę. Jeśli zamówisz odbiór ze sklepu, figi do ciebie, a nie cashback: /

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.03.2019

Dzień dobry

Dzięki za opinie.

Rzeczywiście, przy odbiorze zamówienia zwrot gotówki nie jest uznawany. Informacje te są publikowane w opisie sklepu na naszej stronie internetowej. Jeśli w przyszłości warunki się zmienią, na pewno Cię poinformujemy.

Jeśli masz jakieś pytania - napisz, chętnie pomożemy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.02.2019
działa świetnie! Jestem z tobą przez 2 lata, aż wszystko się ułoży!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.02.2019
Naliczono zwrot gotówki, dzięki, sklep mi się podobał, kupię więcej
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.12.2018
Wszystko dobrze, naliczono gotówkę, towary ze sklepu są wysokiej jakości! Nie pierwszy raz kupuję tutaj rzeczy sportowe)
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
22.12.2018
Wszystko jest idealne! Cashback naliczony i wypłacony) Dziękujemy
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.12.2018
Wszystko działało dobrze, szybki zwrot gotówki. Nie będzie zbyteczne stwierdzanie przy kasie, że numer zamówienia zawiera informację o jego zakupie.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w Decathlon z cashbackiem do 5.5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się