Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zainstaluj Zainstaluj
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów z cashbackiem!
Dołącz →
TOP
3 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Booking z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostało zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 90 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów z cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Cashback jest naliczany tylko za rezerwację hoteli, apartamentów.

 

Ze względu na rozprzestrzenianie się koronawirusa (COVID-19) dostęp do niektórych miejsc docelowych może być ograniczony. Zalecamy rezerwację hoteli z opcją bezpłatnego anulowania.

Cashback nie jest naliczany:
- w przypadku zapłaconych podatków i opłat hotelowych (podatki i opłaty hotelowe są zwykle wskazywane osobno); 
- przy korzystaniu ze zniżki klubu dyskontowego WizzAir
- w przypadku samochodów wynajętych przez funkcję rezerwacji (aby uzyskać cashback, należy osobno przejść na stronę Rentalcars); 
- za rezerwacji pokoi z kategorii Booking Basic (kategoria podana jest w pobliżu ceny za pokój). 

Ważne! Cashback jest naliczany na saldo w ciągu 90 dni od faktycznej daty wyjazdu z hotelu

 

Cashbacka nie można łączyć z jakimkolwiek bonusem lub zniżką.

 

Przetwarzanie utraconych zamówień odbywa się tylko wtedy, gdy posiadasz wydrukowany paragon wystawiony w hotelu, który potwierdza pobyt. Zrzut ekranu rezerwacji z konta osobistego lub wyciągu z konta bankowego nie będzie rozpatrywany. 

 

Uwaga: ostatnio nastąpiła zmiana cen rezerwacji przez Booking.com po przejściu z naszej strony internetowej. Zalecamy zarejestrować się lub zalogować się na Booking.com, a następnie ponownie sprawdzić ceny. Prosimy się nie martwić, wkrótce wszystko będzie w porządku. Czekamy na to razem z Tobą.

Recenzje na temat Booking (13)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
12.04.2020

Po 90 dniach zwrot pieniędzy nie został zaksięgowany. Wsparcie poprosiło o potwierdzenie w formie czeku (całkiem słusznie, nie ma reklamacji), ale myślę, że niewiele osób utrzymuje tyle kontroli czasu, a niektóre znikają po miesiącu. Chciałem zrobić zrzut ekranu z bankowości internetowej, niestety, zakończone operacje są dostępne tylko w ciągu 3 ms. Na tej podstawie mogę udzielić porady na przyszłość, zrobić zdjęcie czeku po dokonaniu płatności (chociaż jeśli mówimy o mieszkaniach, czasami nie podają niczego jako potwierdzenia płatności), a ogólnie rzecz biorąc, istnieje tendencja do potwierdzania hoteli i innych hoteli znajdujących się w obszarze WNP, przy rezerwacji za granicą zwykle nie wszystko jest jasne. Być może oczywiście zwrot nastąpi za ponad 90 dni ... duże wątpliwości :) z innymi usługami jak dotąd bez nakładania się :)

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.04.2020

Witam

Zwrot pieniędzy za rezerwację następuje w ciągu 90 dni od opuszczenia hotelu. Niestety nie otrzymałeś nagrody za swój zakup. Czekamy na informacje od partnerów w najbliższej przyszłości.

Kierownik kontroluje pytanie i zrobi wszystko, co możliwe, aby pomóc.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
17.10.2019

Przechodząc z tego miejsca na rezerwację, ceny są nadal w większości wyższe niż w przypadku bezpośredniego przejścia

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.10.2019

Witam

Koszt rezerwacji może się różnić po przejściu z naszej strony internetowej. Opublikowali także informacje na stronie usługi, aby użytkownicy wiedzieli o tym.

Zalecamy zarejestrowanie się lub zalogowanie na Booking.com, a następnie ponowne sprawdzenie cen.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
02.07.2019
Zawsze zwrot środków jest automatycznie naliczany, to był 1 raz, że zwrot był opóźniony o 4 dni, ale to nie jest krytyczne i jestem zadowolony z usługi!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.06.2019

Jaki jest sens zwrotu gotówki, jeśli przy przejściu z letishops rezerwacje automatycznie się obciążają? Tj. Kupujesz po wyższej cenie niż w przypadku innej witryny. Czy nie jest łatwiej od razu kupić po niższej cenie niż przepłacić, a następnie poczekać na zwrot gotówki? Zaprojektowany dla kretynów chtol?

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.06.2019

Cześć cześć

Zauważyliśmy, że koszty rezerwacji mogą się różnić w zależności od źródła przejścia. Aby ostrzec naszych użytkowników, opublikowali informacje na stronie przejścia.

Spróbuj zalogować się do Booking.com i spróbuj ponownie. Mamy nadzieję, że partnerzy wkrótce wszystko poprawią.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
28.04.2019
Zarezerwowałem 3 hotele, otrzymałem potwierdzenia dla wszystkich 3 cashbacków z dokładnym wskazaniem w odniesieniu do rubli. Tj. - wszystko działa wyraźnie.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.03.2019

Witam Zwrot gotówki po przejściu ze strony został aktywowany tylko na stronie głównej booking.com. Gdy tylko zaczynam wyszukiwanie, rozszerzenie mówi, że cashback nie jest aktywowany. W związku z tym nie można również uwzględnić go w procesie rezerwacji. Ostatecznie moje rezerwacje również nie znajdują się na liście zamówień w Twojej witrynie. Popraw lub dodaj bardziej szczegółowe instrukcje. Twoja usługa jest bardzo pomocna.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
22.04.2019

Dzień dobry

Dziękujemy za zgłoszenie.

Usługa Booking.com nie zezwala na działanie naszego rozszerzenia na swojej stronie internetowej. Zgłosiliśmy to na stronie Booking.com: http://joxi.ru/Q2KlV53cLyp0EA. Naprawiliśmy błąd, ikona nie powinna już świecić na zielono. Aby uzyskać zwrot gotówki, przed zakupem należy kliknąć przycisk „Przejdź do sklepu”: http://joxi.ru/nAykBnDFgaR4ym.

Aby rozwiązać problem ze zwrotem pieniędzy, odwołano się do usługi opieki. Będziemy czekać na twoją odpowiedź w sekcji „Pomoc” - „Moje odwołania”.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
28.03.2019

W 2 na 5 miast płatne anulowanie w maju zostało anulowane, natomiast anulowanie jest płatne. Właściciel hostelu sam przez rezerwację poprosił o anulowanie rezerwacji ... Jakiś rozwód. Znalazłem też pokój w Brukseli za 50 euro za noc (Train Hostel), przechodzę przez LetyShops, a jego koszt zmienia się na 55 euro. I jaka jest istota takiego zwrotu

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.05.2019

Dzień dobry, Alex!

Dziękuję za komentarz.

Najprawdopodobniej wystąpił błąd. Zostanie to naprawione wkrótce.
Jeśli sytuacja się powtórzy, daj nam znać.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
16.08.2018
Wspaniale, dostałem 35 $ za darmo, czekam na zapłatę, polecam usługę!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.05.2018

Minęły 3 miesiące, bez zwrotu gotówki

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.05.2018

Witam

Dziękuję za twoją opinię.

Cechą przetwarzania zamówień na usługi Booking.com jest potwierdzenie zwrotu gotówki przez około 60 dni od daty wymeldowania. Informacje te są dostępne w opisie usługi na naszej stronie internetowej.

Jeśli w przypadku któregokolwiek z Twoich zamówień termin ten już minął - napisz do nas na support@letyshops.com lub utwórz odwołanie za pośrednictwem konta osobistego, sekcja „Pomoc”.

Postaramy się pomóc.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.04.2018

Z jakiegoś powodu rozszerzenie dla Chrome nie określa rezerwacji, ale jeśli przejdziesz przez stronę, to tak jest. Ale to też nie zawsze działa. W przypadku 11 kwietnia zwrot gotówki jest naliczany natychmiast, a 5 kwietnia nie został jeszcze naliczony.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
12.04.2018

Cześć Diana!

Dziękujemy za opinię.

Faktem jest, że nasze rozszerzenie przeglądarki nie jest aktywowane na Booking.com. Aby uzyskać zwrot gotówki, musisz dokonać bezpośredniego przejścia z naszej strony.

Utworzyłeś już połączenie z usługą opieki. Z pewnością postaramy się pomóc w rozwiązaniu problemu.

Będziemy czekać na twoją odpowiedź.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
21.03.2018

Nie mogę się doczekać rejestracji od końca zeszłego roku.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
22.03.2018

Dzień dobry

Dziękujemy za zgłoszenie zakłopotania. Miło nam poinformować, że zwrot gotówki za zamówienie został już zaksięgowany na saldzie.

Pojawią się pytania lub sugestie dotyczące pracy naszego serwisu, koniecznie napisz. Miłego nastroju!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.09.2017
Okropnie, zatrzymałem się w hotelu i nie dali mi zwrotu gotówki.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.02.2018

Dzień dobry, Nikita!

Dziękuję za twoją opinię. Jest dla nas bardzo ważne, aby każdy Twój zwrot gotówki nastąpił. Jesteśmy zawsze gotowi pomóc Ci znaleźć przyczynę braku pobierania nagród, ale nie będziemy w stanie obejść się bez Twojej pomocy. Proszę zostawić wniosek za pośrednictwem konta osobistego, sekcja „Pomoc” i podać informacje o zamówieniu (kwota, data, numer zamówienia), dla których nie zarejestrowano zwrotu gotówki. Będziemy również wdzięczni, jeśli w obiegu prześlemy jakikolwiek dokument potwierdzający płatność zamówienia.

Będziemy czekać na opinie i dołożymy wszelkich starań, aby pomóc. Miłego dnia!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Booking z cashbackiem do 3%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.