Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 3.5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Big Geek ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 30 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
3.5% Категория 5
3% Категория 4
2.5% Категория 3
1.5% Категория 2
0.5% Категория 1

Вся информация о начислении кэшбэка содержится в этой таблице.

Уважаемые пользователи, обращаем ваше внимание, что после оформление заказа в магазине Big Geek сумма кэшбэка может отображаться неверно, но при подтверждении заказа кэшбэк изменится и будет правильно отображаться. Приносим свои искренние извинения за неудобства!

Важно! Кэшбэк не будет начисляться за заказы с использованием промокодов.

Recenzje na temat Big Geek (126)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
11.12.2019
zamów 330627 wszystko jest w porządku, iPhone jest oryginalny i wszystko działa świetnie :)
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.12.2019
Świetny sklep, dobra obsługa, kompetentny personel !!! Zamówię tylko od ciebie! Dzięki Big Geek !!!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.12.2019
Jak zawsze w najlepszym wydaniu!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.12.2019
Wszystko poszło jak najlepiej!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.12.2019

Wszystko przyszło, wszystko jest w porządku, z powodu Czarnego piątku zamówienie było przetwarzane dłużej niż zwykle, ale jest zrozumiałe, że ci, którzy piszą, że nie oddzwonili, po prostu nie wiedzą, jak czekać.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.12.2019
Przez dwa dni nie oddzwonili w celu potwierdzenia zamówienia, piszą czekając na kolejkę. Anulowano zamówienie.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.12.2019

Obrzydliwe! Poszedłem trzeciego dnia i rachunek nie został wydany.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
04.12.2019

Dzień dobry

W tym celu skontaktuj się z pomocą techniczną Big Geek Store. Mamy nadzieję, że sytuacja została rozwiązana dla Ciebie :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
14.11.2019
wszystko dotarło szybko super sklep
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.11.2019
Najlepszy i najbardziej przyjazny sklep Wszystko na najwyższym poziomie, od dostawy po towary
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.11.2019
Zadowolony z szybkości dostawy zamówienia. Przed pierwszym zakupem dużo analizowałem, czytałem recenzje klientów, ponieważ różnica w cenie smartfona w sklepach i na stronie BigGeek była zauważalnie inna i w związku z tym pojawiły się wątpliwości co do bezpieczeństwa transakcji. Ale w końcu nie mógł tego znieść i złożył pierwsze zamówienie. Byłem bardzo zadowolony, sklep działa szybko, oddzwaniają niemal natychmiast, a po płatności przekazują towar kurierowi, zdecydowanie najlepszy sklep z elektroniką. Cóż, dodatkowy kabel ładujący jako prezent nie mógł się nie cieszyć! Zamówię więcej!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.11.2019

Zamówienie zostało przyjęte niezwłocznie, wysłane w dniu zamówienia, bezpiecznie zapakowane. Naprawdę najbardziej przyjazny sklep!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.10.2019

Świetny sklep! szybko wysłał towar! doskonale zaopatrzone, wszystko jest nienaruszone!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w Big Geek z cashbackiem do 3.5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się