Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zainstaluj Zainstaluj
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów z cashbackiem!
Dołącz →
TOP
do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Aliexpress z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostało zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 85 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów z cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Recenzje na temat Aliexpress (680)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
07.06.2020

Bardzo mały zwrot gotówki. W rzeczywistości nie wywiera tak dużego zwrotu procentowego, jak wskazano w programie. Tak, a kwota do wypłaty 250 UAH. Przejdę na inną usługę!

Recenzja została przetłumaczona z Ukraiński za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.06.2020

Dzień dobry!

Chcemy zwrócić uwagę, że cashback i AliExpress zależą od kategorii towarów. Informacje znajdują się na stronie sklepu. Jeśli oferta się nie zgadza, napisz do działu opieki za pośrednictwem sekcji „Pomoc”.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z Ukraiński za pomocą Google Translate.
22.02.2020
Dzięki Bogu mój zwrot gotówki w wysokości 25,30 UAH za zamówienie z 31.12.2019 został zaksięgowany na oczekiwanym saldzie, natychmiast po potwierdzeniu odbioru - następnego dnia o 5 rano! Nie wiem, czy to zależy od sprzedawcy, czy reakcji Letty na moje komentarze, ale z Ali nie mam problemów)). Ale Watson mnie już dostał, a Ewa, jeszcze nie zapisana, minęła już 12 dni, kiedy zabrałem towar. Ewa czeka, a Watson nie jest nawet naprawiony, czekam na przetworzenie żądań! ((
Recenzja została przetłumaczona z Ukraiński za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.02.2020
KAŻDY ZWROT PIENIĘDZY JEST AKCEPTOWANY I WYKONANY NA CZAS - JESTEŚ SUPER !!!
Recenzja została przetłumaczona z Ukraiński za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.02.2020
Współpracuję z Aliexpress od dłuższego czasu, kompletne zrozumienie i rozwiązanie wszystkich trudności do 5 !!! Powodzenia
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
16.02.2020

Co się stało z Ali? Aplikacja nie działa, złożyłem zamówienia i nie widzę, czy zostały wysłane, czy nie. Czego się spodziewać Kiedyś wszystko było w porządku, teraz nic nie rozumiem. Kiedy dodam jedną gwiazdkę, a potem się przekonamy.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.02.2020

Dzień dobry

Alexandra, wszystkie aktualne warunki obliczania zwrotu gotówki są dostępne na stronie, kiedy idziesz do sklepu. Aby zrozumieć sytuację z aplikacją, stworzyliśmy odwołanie do usługi opieki. Odwołanie możesz zobaczyć w sekcji „Pomoc”, „Moje odwołania”. Ponadto wiadomości menedżera są powielane pocztą.

W celu dostawy produktu zalecamy skontaktowanie się z obsługą sklepu.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.02.2020

Szacunek i szacunek dla programistów

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.02.2020
Jestem bardzo zadowolony z LetyShops.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.02.2020

Zrobiłem zamówienie dla Ali, cashback nie jest chroniony, chociaż zainstalowałem go na telefonie! Przełączyłem się na aplikację za pośrednictwem Letishop i nie ma zwrotu gotówki!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.02.2020

Witaj Eugene!

Z przyjemnością zrozumiemy problem. Aby to zrobić, stworzyliśmy odwołanie do usługi opieki (sekcja „Pomoc”). Czekam na twoją odpowiedź :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
09.02.2020

Nie otrzymałem obiecanego zwrotu gotówki

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.02.2020

Dzień dobry

Szkoda, że cashback nie pojawił się. Utworzono połączenie z usługą opieki w Twoim imieniu. Znajdziesz go w sekcji Pomoc.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
02.02.2020

Przepraszam, teraz otrzymałem wiadomość o rozwiązaniu mojego pytania, w rzeczywistości pomogły mi i nie rozumiejąc tego do końca, nie obraziłem słusznie twojego pracownika. Przepraszam serdecznie !!!!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.02.2020

Dzień dobry, Elena!

Menedżerowie usług opieki są zawsze gotowi do pomocy :) Skontaktuj się, jeśli masz pytania.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
02.02.2020

Towar ze sklepu jest normalny, dostarczany w ciągu 25 dni, ale sprzedawca jest zbyt zachłanny, wysyła towar i podaje numer bez śledzenia (na początku jest informacja o elektronicznej rejestracji paczki i wszystko jest głuche jak w zbiorniku) A potem dzwonią do ciebie z urzędu pocztowego, który paczka dotarła, musisz ją odebrać. I piszesz do sprzedającego, skandal z nim, a on odpowiada ci: „twoje winy są winne, nie ponoszę za to odpowiedzialności”. Nawet oszczędza bez pakietu gąsienic. Zazwyczaj są śledzeni do odprawy celnej i to wszystko, ale tutaj nawet nie dotarli do odprawy celnej.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.01.2020

Muszę poczekać, kupując z Ali. Jakoś głupi na zamówienie z wirusowych Chin

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w Aliexpress z cashbackiem do 5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.