Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zainstaluj Zainstaluj
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów z cashbackiem!
Dołącz →
TOP
do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Aliexpress z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostało zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 85 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów z cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Recenzje na temat Aliexpress (7521)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
09.07.2020

Zacznę od skargi dotyczącej tego, dlaczego Twoja witryna nie zwraca zwrotu gotówki, terminy są zapisane i nie istnieje. Nie można stworzyć drugiego odwołania, wszystko jest głupie, napraw to. rozwinięte, to jest pełne dno, chociaż na wszystkich biegunach i ze wszystkich żelazek powiedzieli i napisali, że nie będzie żadnych problemów, logistyka transportu nie działała, czasy dostaw były szalone, otworzyłeś spór, który upłynął nawet 90 dni, zabierając czas. Rozczarowany, kup na pierwszy rzut oka. Takie zakupy nie przynoszą radości ..

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
09.07.2020

Witaj Ivan!

Dziękuję za poinformowanie. W Twoim imieniu utworzyliśmy apel o rozwiązanie problemu.

Szkoda, że taka opinia była na temat AliExpress. Współpracujemy z wieloma sklepami, uważamy, że można znaleźć przyzwoitą alternatywę.

Z szacunkiem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
09.07.2020
Wszystko jest doskonale naładowane. Szkoda, że nie do wszystkich towarów (((i wszystko jest super. Nie było żadnych problemów, ale gdyby były niuanse. Wsparcie techniczne szybko rozwiązano i nigdy nie oszukiwano).
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.07.2020
Zwrot środków następuje zwykle w ciągu 24 godzin od otrzymania zamówienia. Szkoda, oczywiście, że całkowity% zwrotu gotówki spadł + nie wszystkie towary w zasadzie mają zwrot gotówki. Ale ogólnie rzecz biorąc, ta okazja już jest przyjemna :)
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.07.2020

zwrot gotówki jest mniejszy niż 1%, a przy aliexpress muszę go kupić za 50 000, aby mi wyrzucić 500 rubli

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.07.2020

Witaj Vladimir!

Zwrot może wynosić od 0,5% do 5%. Procent zależy od nagród, które da nam AliExpress. Ta informacja znajduje się na stronie sklepu.

Z szacunkiem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
05.07.2020

Obrzydliwa usługa! Brak chęci zrekompensowania nieprzypisanej pamięci podręcznej! Wcześniej wszystko było poprawne i zrozumiałe! Teraz strona jest bardzo skomplikowana, a klienci nie otrzymują pamięci podręcznej! Wcześniej menedżerowie w obiegu próbowali jakoś to zrekompensować! Teraz zwykły standardowy wypisać się nawet z doświadczonych klientów!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.07.2020

Cześć, Yuri!

Chcemy zauważyć, że warunki AliExpress uległy zmianie. Teraz cashback nie jest naliczany dla wszystkich produktów. Dlatego dodaliśmy specjalny moduł sprawdzający na stronie sklepu.

W nowych warunkach algorytm przetwarzania połączeń również się zmienił. Teraz menedżer może poprosić o linki do produktów w celu zweryfikowania informacji.

Nie otrzymaliśmy od Ciebie danych zamówienia, więc nie mogliśmy znaleźć przyczyny utraty zwrotu gotówki. Prosimy o przesłanie go na bilecie, kiedy będzie czas.

Z szacunkiem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
05.07.2020

Pracuję z tą usługą od momentu jej powstania, zgromadziłem znaczną kwotę, uważam tę usługę za najlepszą w stosunku do klienta. Zawsze idą na spotkanie.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.07.2020

Cześć, Ilya!

To wspaniałe, że nasza przyjaźń trwa od tylu lat. Cieszę się, że jesteś z nami :)

Z szacunkiem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
04.07.2020

Jak zawsze wszystko się skończyło ..... opu ..... Przejście z letishop na alliexpress nie jest realizowane, gdy klikniesz rozszerzenie na alias, spowoduje to przejście do kolejnej zamkniętej strony. Do każdego zakupu musisz ponownie wejść na stronę alliexpress. Ile razy dokonałem zakupu za pomocą ulotki, wszystko nigdy nie było w porządku. Moim marzeniem jest wykończyć 500 i wysłać do piekła!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.07.2020

Witaj!

Najważniejsze jest sprawdzenie linków do produktów w narzędziu sprawdzającym na stronie podczas przełączania na AliExpress, a następnie możesz dodać pozycje do „Ulubionych” lub „Moich życzeń”. Nie trzeba za każdym razem korzystać z naszych usług.

Jesteśmy zawsze gotowi do zrozumienia i pomocy w przypadku pytań dotyczących zwrotu gotówki lub trudności technicznych.
To smutne, że podjąłeś tę decyzję. Mamy nadzieję kontynuować współpracę z nami.

Z szacunkiem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
04.07.2020
Odpowiedzialny sprzedawca. podziękować
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.07.2020

Otrzymano 15 zamówień w jednym pakiecie! Potwierdziłem wszystko, ale NIE MA DACHU!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.07.2020

Dobry dzień!

Yuri, partnerzy potrzebują czasu na przetwarzanie i przesyłanie danych o zamówieniach. Data rejestracji ciebie
mogę sprawdzić na swoim koncie :)

Z szacunkiem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
03.07.2020

Tak, rozczarowałeś mnie, obiecane cashbacki nawet nie osiągają 2,5% z Aliexpress !!! I ty też chcesz być polecony ..... Fuuuu !!!!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.07.2020

Dobry dzień!

Olga, procent zwrotu gotówki i zakupów na AliExpress może wynosić od 0,5 do 5%.
Współpracujemy z wieloma sklepami. Porównaj wszystkie warunki, asortyment, stopy zwrotu gotówki i dokonaj najlepszego wyboru dla siebie :) Oto kilka sklepów, w których znajdziesz dowolny produkt.

Z szacunkiem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
02.07.2020

obietnica 5.5, w rzeczywistości 0.5. Nie możesz znaleźć najgorszej usługi!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.07.2020

Dobry dzień!

Nikolay, stopa zwrotu gotówki dla zamówień na AliExpress może wynosić od 0,5 do 5%.

Z szacunkiem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
02.07.2020

Tak, dziękuję za naliczenie skrótu)))) Nie udało się w ogóle zgromadzić i zrealizować płatną dostawę !!! Wszystko mi odpowiada. W końcu prawie wszystko jest importowane z Chin od nas, a tutaj Chińczycy są sprzedawani po wyższej cenie. Dziękuję wam za sumienie! Z poważaniem, Valery

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.07.2020

Dobry dzień!

Valery, dzięki za wsparcie :) Życzymy udanych zakupów!

Z szacunkiem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Aliexpress z cashbackiem do 5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.