Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów z cashbackiem!
Dołącz →
TOP
do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Aliexpress z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostało zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 85 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów z cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Recenzje na temat Aliexpress (301)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
24.06.2020

Tak, usługa Fly była absolutnie nieprzewidywalna, korzystam z niej od dwóch lat i dostałem dużo cashbacku, i zawsze stawki były jedne z najwyższych, a teraz najniższe, wydałem 30000r na zakup, obciążono 400r pomimo faktu, że mam status ZŁOTA )) w ogóle do widzenia.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.06.2020

Cześć, Alexey!

Teraz zwrot pieniędzy w AliExpress zależy od nagród, które otrzymujemy od partnerów. Opublikowane informacje na stronie sklepu.

Ponadto zawsze możesz wybrać sklep do zakupu, porównując wszystkie warunki i stopy zwrotu gotówki. Ale te sklepy, które mogą być interesujące dla ciebie.

Z szacunkiem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
19.06.2020

Ostatnio coraz więcej przeszkód z nią - zwrot pieniędzy może się nie pojawić lub nie przyjść - musisz skontaktować się z obsługą klienta, a na koniec otrzymasz zwrot tylko 1% zamiast 6 obiecanych

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.06.2020

Dzień dobry Tagir!

Kupiłeś produkty, za które AliExpress nie przenosi nagród. Możesz sprawdzić informacje w specjalnym narzędziu sprawdzającym .

Na Twoje wsparcie dodaliśmy niewielki bonus ze środków firmy :)

Aby uzyskać udany zwrot gotówki, nie zapomnij zwrócić uwagi na warunki sklepu i przestrzegać wszystkich zasad zakupów.

Z szacunkiem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
13.06.2020

Utworzyłem link do zakupu towarów. Zamówienia to 2. Całkowita kwota zamówienia! 1300 dolarów !!!!! cashback nie został zaksięgowany. Na żądanie wsparcie zostało anulowane, podobno nie otrzymaliśmy żadnej nagrody z twojego zamówienia .. ogólnie całkowity rozwód i oszustwo. Nigdy więcej nie skorzystam z usługi. PS, jestem osobą, która wielokrotnie korzystała z usług cashback na aliexpress. Link został utworzony poprawnie, nie ma błędów z mojej strony. Nie mogłem zadzwonić do firmy. Szacowany zwrot gotówki w wysokości 65 USD nie został wypłacony. NIE POLECAM takiej cudownej usługi ...!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.06.2020

Jurij, dzień dobry!

Informacje w systemie przychodzą automatycznie po zakupie przez użytkownika. Jeśli tak się nie stanie, nie otrzymamy niczego od partnerów (ani danych, ani prowizji). Nie ma sposobu na zrekompensowanie całej kwoty od firmy, więc staraliśmy się wesprzeć ją premią.
Uważamy, że sytuacja się nie powtórzy i mamy nadzieję na kontynuację współpracy z nami.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
17.05.2020

Tyle lat kupuję od nich, ty też nie możesz ich zwrócić

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.05.2020

Dzień dobry!

Partnerzy przekazują nagrody tylko za zakupy dokonane online za pomocą naszego serwisu. To jest zasada pracy :)
Jeśli masz jakieś pytania, zawsze możesz skontaktować się z naszym serwisem.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
05.05.2020

NIE kupuj tam drogich towarów, jeśli paczka nie dotrze do Ciebie lub bez zawartości 99%, że zostaniesz z figą. Ali pchli targ dla drobiazgów!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.05.2020

Dzień dobry

Platforma AliExpress oferuje wiele produktów różnych sprzedawców, dlatego ważne jest, aby zapoznać się z opiniami innych użytkowników.
Korzystając z naszego rozszerzenia przeglądarki, możesz sprawdzić dynamikę ceny i ocenę sprzedawcy .

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
21.04.2020

Daj nam kody latające, aby uzyskać większy zwrot gotówki

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
21.04.2020

Dzień dobry

Azad, aby nie przegapić najlepszych ofert, śledź nasz newsletter i subskrybuj strony sieci społecznościowych.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
19.03.2020
Tak, normalna usługa, nie rozumiem, co ludzie jęczą w komentarzach! Tutaj możesz powiedzieć, że pieniądze z krwi są zwracane i nadal narzekasz, że ludzie są na ogół bezczelni. Nikt nie zmusza cię do używania, nie pasuje ci, że nie używasz.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.01.2020

Doskonała strona jest zawsze ładowana, a wszystko jest przezroczyste. Dobra robota! Tak trzymaj ...

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.01.2020

Aliexpress jest dobrym sklepem, a usługa Letyshop stała się okropna, wszyscy muszą go zostawić, ponieważ cashbacki nie są uznawane, mają listę sklepów, w których nie ma cashbacków, i patrzę na mój sklep z tej listy i nie ma go, i nie zamawia towarów z cashbackiem i cashbackiem, Napisałem z tą równiarką krabów, a oni odpowiedzieli, że te sklepy nie są odpowiednie, mają teraz prawdopodobnie 10% pracowników z całej Aliexpress, LUDZIE NIE ZAMÓWIĄ SIĘ PRZEZ LETYSHOP

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.01.2020

Dzień dobry

Nikolay, jeśli w przypadku jakiegoś zamówienia nie doszło do zwrotu pieniędzy, zawsze staramy się znaleźć przyczyny, kontaktując się z sekcją „Pomoc”.

Tak, ostatnio AliExpress nie naliczył zwrotu gotówki za niektóre produkty, a także za zakupy w niektórych sklepach. Wszystkie informacje są dostępne na stronie po przejściu. Takie warunki współpracy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.01.2020

Rzuciliśmy na 7 cashbacków, nic nie napisałem, jestem rozczarowany !!! przechodzić na emeryturę

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
22.01.2020

Dzień dobry

Szkoda, że podjąłeś tę decyzję.
Skontaktowaliśmy się z Tobą, aby zrozumieć sytuację i pomóc. Niestety nie otrzymano żadnej odpowiedzi. Sprawdź pocztę oraz sekcję Pomoc.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
10.01.2020
Fajny sklep Dziękujemy
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.01.2020

Brawo! Dziękuję, pieniądze dotarły.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w Aliexpress z cashbackiem do 5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.