Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zainstaluj Zainstaluj
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów z cashbackiem!
Dołącz →
TOP
do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Aliexpress z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostało zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 85 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów z cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Recenzje na temat Aliexpress (88)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
16.02.2020
Robiłem zakupy od dłuższego czasu i nic negatywnego w tej chwili. Dobrzy sprzedawcy i dobrze zachowane produkty. Czas dostawy jest nieco wolny, ale nic negatywnego.
Recenzja została przetłumaczona z hiszpański za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.02.2020
Kocham AliExpress :)
Recenzja została przetłumaczona z hiszpański za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.01.2020
AliExpress Taotuo Electronic No.002 Store.es Ten sklep to oszustwo, 01.05.2020 Kupiłem grafikę Yeston Powód RX580 2048 SP-8G, ponieważ powiedziałem, że wysłałem go z Hiszpanii i że przyjedzie na 17, dobrze grafiki Nie dotarł, odniesienie do śledzenia jest fałszywe, a kiedy zwracam się z prośbą o zwrot, Aliexpress każe mi skontaktować się ze sprzedawcą, do którego wysłałem wiadomości, i nie znam ani nie odpowiadam. Jak Aliexpress może pozwolić, aby ten sklep był na swojej stronie internetowej. Aby to odebrać, robią to szybko, ale wstydzą się zwrotu kwoty, którą myślą.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.01.2020
Letyshops wykonuje dobrą robotę i jest bardzo skuteczny! Dzięki
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.01.2020
Po raz pierwszy korzystam z letyshops, na razie uzyskałem dobre rabaty, mam nadzieję, że tak będzie dalej. Dziękuję bardzo za wszystko
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.12.2019
Aby skorzystać z lety cashbash, na aliexpress, musisz użyć wersji internetowej lub możesz z aplikacji mobilnej.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.12.2019
Na razie zwrócili odpowiedni kredyt. Chociaż dotarcie zajmuje trochę czasu.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.12.2019

Zwrot nie został zrealizowany, gdy otrzymałem informację, że został on aktywowany podczas zakupu

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.12.2019

Dzień dobry

Przepraszamy za nieprzyjemną sytuację.
Otworzyliśmy konsultacje z działem pomocy technicznej, ale niestety nie otrzymaliśmy od ciebie żadnej odpowiedzi.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
18.12.2019
Są najtańszym internetem, jaki znam. Odbierają przesyłki, ale na razie dotarły prawidłowo i bez żadnych reklamacji.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.12.2019

Zrobiłem 3 zamówienia i nigdy nie otrzymałem zwrotu pieniędzy, minął 1 miesiąc lub więcej ..

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.12.2019

Witam

Aby wyjaśnić sytuację i pomóc, utworzyliśmy zapytanie w sekcji „Pomoc”. Poczekamy na twoją odpowiedź.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.12.2019

Świetnie, zadziałało. Mam tylko jedną wątpliwość, w AliExpress mówi, że zwraca 5% w ubraniach. Czy buty sportowe również wchodzą z 5%?

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
11.12.2019

Dzień dobry

W AliExpress porientage Cashback zależy od rodzaju przedmiotu i jest naliczane od 0,5 do 5%. 5% dotyczy artykułów z kategorii akcesoriów mobilnych, odzieży, artykułów wyposażenia wnętrz, akcesoriów ogrodowych. Buty należą do innej kategorii produktów.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
02.12.2019

Witam, tak samo stało się z moim partnerem „vanya.delao” ... 29 listopada zrobiłem 12 zakupów od sprzedawców innych niż aliexpress (w jednej transakcji) i pojawiło się tylko 5, z których tylko 5 Nic nie zrobiłem. Proszę przejrzeć sprawę, proszę ...

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.12.2019

Dzień dobry

Widzimy, że utworzyłeś już zapytanie w dziale serwisowym. Przepraszamy za czekanie na odpowiedź. Doradca odpowie ci w krótkim czasie.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Aliexpress z cashbackiem do 5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.