Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zainstaluj Zainstaluj
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów z cashbackiem!
Dołącz →
TOP
do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Aliexpress z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostało zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 85 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów z cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Recenzje na temat Aliexpress (10)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
12.02.2020
To dobra aplikacja
Recenzja została przetłumaczona z hiszpański za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.01.2020
Dobry sklep, w sklepie letniskowym zwrócili wskazany%.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
16.11.2019
Doskonała obsługa. Miałem problemy dotyczące zwrotu gotówki, ale szybko mnie rozwiązały.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
13.11.2019

Dokonałem zakupu 9 produktów na Aliexpress. Nie zarejestrowałem zakupu, moje zamówienia i finanse pojawiają się w 0 pesos, a zakup wyniósł dokładnie 81,46 USD (USD) Dolary, które w peso kolumbijskim odzwierciedlają się w sumie 272 158,67 (COP); co jest wysoką kwotą w moim kraju, poza tym minęło ponad 24 godziny od złożenia zamówienia, to znaczy, że dałem już platformie wystarczająco dużo czasu, aby zarejestrować swój zakup. Zostawiłem skargę do działu obsługi klienta, który nie odpowiedział ani nie rozwiązał problemu

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.11.2019

Dzień dobry

Widzimy, że utworzyłeś już zapytanie w dziale serwisowym. Przepraszamy za czekanie na odpowiedź. Doradca odpowie ci w krótkim czasie.

Pozdrowienia
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
13.10.2019
To najlepsze, co polecam
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.10.2019
Kiedy dokonałem pierwszego zakupu 3 produktów na Aliexpress, Cash Back został mi przyznany w ciągu zaledwie 5 minut, prawda jest taka, że polecam Letyshops do zakupu w tym sklepie internetowym. Ponieważ pieniądze są zwracane podczas zakupu, prawda jest niesamowita .. !! Zalecane w 100%
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.09.2019

za pierwszym razem zadziałało po raz drugi i kupił w innym sklepie przestał działać wyślij reklamację nigdy nie skontaktowano się ze mną nie ryzykuj swoich danych

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
25.09.2019

Dzień dobry

Widzimy, że aby rozwiązać sytuację, już stworzyliśmy usługę doradczą. Menedżer pomoże ci rozwiązać ten problem.

Pozdrowienia
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
22.09.2019

Z moimi ostatnimi zakupami mam poważne problemy, zawsze rejestrują się przy użyciu innego numeru zamówienia, w aliexpress jest kupowany z numerem zamówienia, aw letargach wychodzi z innym numerem, co generuje problem, że zamówienia nigdy nie są potwierdzone, złożyłem kilka wniosków i nigdy nie zostały rozwiązane. Straszna obsługa

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
23.09.2019

Dzień dobry

Przy zakupie na AliExpress numery zamówień na osobistym koncie LetyShops i w sklepie mogą się nie zgadzać. Nie wpływa to na akredytację cashback. Przepraszamy za brak odpowiedzi za dużo czasu. Kierownik odpowie wkrótce. Miłego dnia.

Zespół
LetyShops.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
02.09.2019
Bardzo dobry sklep, ma wiele produktów w atrakcyjnej cenie
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
29.08.2019

Nie mówi mi o zwrocie gotówki i próbowałem 20 razy

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.08.2019

Dzień dobry

Aby wyjaśnić sytuację i pomóc, utworzyliśmy zapytanie w sekcji „Pomoc”. Poczekamy na twoją odpowiedź.

Pozdrowienia
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Aliexpress z cashbackiem do 5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.