Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zainstaluj Zainstaluj
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów z cashbackiem!
Dołącz →
TOP
do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Aliexpress z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostało zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 85 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów z cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Recenzje na temat Aliexpress (12)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
31.01.2020
Próbuję później wydać więcej opinii ...
Recenzja została przetłumaczona z hiszpański za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.12.2019
Najlepiej kupować rzeczy z Chin!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.12.2019

kiepski, zrobiłem 2 zakupy przez aliexpress z letyshop i NIC ... nic nie zostało mi zwrócone i nie widzę równowagi w tej aplikacji

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.12.2019

Dzień dobry

Zwrot pieniędzy nie pojawia się, jeśli algorytm lub warunki znalezione na stronie sklepu / usługi zostały naruszone. Proszę wyjaśnić niektóre kwestie związane z procesem składania zamówienia, kontaktując się z obsługą klienta: sekcja „Pomoc”, „Moje pytania”. Czekamy na twoją odpowiedź.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
27.11.2019

Nie jestem usatysfakcjonowany jego stroną na stronie Ali wyrażającą naszą cenę, kiedy dokonuję płatności, nadwyżka wyniosła 3 dolary więcej przy zakupie i nie mogę komunikować się ze sprzedawcą, jestem zły na ten sposób oszukiwania.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.11.2019
doskonała strona zakupów
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
14.10.2019
Otrzymałem tylko 3 zamówienia z 5, ale inni zwrócili mi pieniądze, ponieważ dotarcie zajęło ponad 60 dni.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.09.2019

Przeczytałem wszystkie komentarze na stronie pelikana. Dokonałem kilku zakupów. Mam nadzieję, że nie zniechęcę się i nie dostanę pieniędzy !!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.08.2019
Aliexpress teraz bardziej mi się podoba. Kupiłem z Chile i po kilku godzinach miałem konto na swoim koncie. Polecam w 100%.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.08.2019
Działa idealnie
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.08.2019

Kupuję w sklepie od 2014 roku i dużo używałem artykułów gospodarstwa domowego, narzędzi itp. Bardzo go polecam.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.06.2019

Bardzo denerwuje mnie to, że oferują usługę, którą może zajmować nasza nisiquera, NIGDY nie naliczono mi opłat za to i inne sklepy.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.06.2019

Witam
Dzięki za pisanie.

Bardzo ważne jest dla nas zrozumienie zaistniałej sytuacji. Dlatego stworzyliśmy zapytanie na Twoim koncie osobistym. Niestety nie otrzymaliśmy twojej odpowiedzi. Odpowiedz nam w sekcji Pomoc lub z e-maila.

Przytulenie

Pozdrowienia
Zespół LetyShops.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
16.05.2019
Doskonałe, natychmiast otrzymałem e-mail zwrotny!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w Aliexpress z cashbackiem do 5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.