Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zainstaluj Zainstaluj
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów z cashbackiem!
Dołącz →
TOP
do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Aliexpress z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostało zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 85 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów z cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Recenzje na temat Aliexpress (249)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
03.07.2020
Usługa jest doskonała. Cashback działa. Szkoda tylko, że zamówienie nie pokazuje, jaki procent zostanie naliczony (
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
01.07.2020

1,5% jesteś poważny? Ze statusem złota? Podczas lotu spadłeś poniżej listwy przypodłogowej. Tak, I ***** d ***** Dałbym automatycznie 3%, niezależnie od tego, czy Ali je płaci, czy nie. Chao ((((

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
02.07.2020

Maxim, dzień dobry!

Współpracujemy ze sklepami na określonych warunkach, które zapewniają partnerzy. Każdy jest inny. Nie możemy komentować cech współpracy innych usług lub zasobów z AliExpress.
Na liście sklepów znajdują się inne dobre oferty o różnych stawkach. Możesz zapoznać się z nimi na liście i wybrać najbardziej opłacalną opcję dla siebie.

Z szacunkiem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
28.06.2020

Wszystko działa, proszę podać większy procent!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
28.06.2020

Dzień dobry, Staś!

Cashback zależy nie tylko od nas, ale także od partnerów. Sprawdź nasze inne sklepy , możesz znaleźć dobrą alternatywę :)

Z szacunkiem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
19.06.2020

Ali nie ma już zwrotu gotówki. Nie widzę sensu używania Letishops.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.06.2020

Dzień dobry!

Istnieje zwrot gotówki, ale nie dla wszystkich towarów :( Takie warunki sklepu.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
09.06.2020

Umieściłbym 3,5 gwiazdki. Dodam pół gwiazdki dla Letishops. Szczerze mówiąc, Chińczycy chichotali. Tak, istnieje wiele czynników - prawa, dla firm były rabaty przy dostawie, a teraz nie, i tak dalej. Pandemia jeszcze. Ale ceteris paribus teraz wybieram między różnymi chińskimi stronami w tej cenie.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.06.2020

Timur, dzień dobry!

Warunki partnerów zmieniają się, ale niestety nie zawsze na lepsze.
Współpracujemy z wieloma sklepami. Zawsze możesz wybrać ten, który najbardziej Ci odpowiada, porównując wszystkie warunki i stopy zwrotu gotówki. Oto lista interesujących i podobnych sklepów.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
23.05.2020

Ali w końcu zabił usługi cashback. Połowa sklepów w ogóle nie pobiera zwrotu gotówki, a ci, którzy nadal naliczają opłaty, są ograniczeni do 1-2%. Oczywiście to nie wina Fly. W przeciwieństwie do swoich zielonych konkurentów, przynajmniej nie kradną cashbacku (nie na taką skalę).

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
24.05.2020

Dzień dobry, Michael!

Jeśli zwrot nie pojawił się, to również nic nie otrzymaliśmy. Szkoda, że masz opinię, że przechowujemy coś dla siebie, ale tak nie jest.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
07.05.2020

Dzięki za obiecaną połowę procent, ale muszą przeczytać opis.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.05.2020

Coś poszło nie tak z letishopem, nigdy wcześniej nie było problemu, zwrot pieniędzy nastąpił dosłownie w kilka sekund, w ostatnim miesiącu, w którym nigdy nie dotarłem, 10 zakupów w różnych czasach, całe rozszerzenie zostało wyłączone (zrobiłem jak zawsze), ale niestety, cashback nie przychodzi, jest zepsuty, kilka więcej zamawiając, zrobię to, jeśli im się nie uda, niestety, będę musiał to zmienić, nie zaznaczyłem niskiego poziomu, że wcześniej mnie całkowicie usatysfakcjonował, a po każdym zakupie nie ma możliwości napisania pomocy, to smutne.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.05.2020

Witaj Ruslan!

Sytuacja z utratą bonusu jest również dla nas nieprzyjemna. Zwrot gotówki za zamówienia jest już zaksięgowany na saldzie.

Widzimy, że w obiegu obiecałeś zrobić film o przyszłym zakupie. Jeśli zwrot nie pojawi się, pomoże naszym technikom ustalić przyczynę straty.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
03.05.2020

Zamówiłem legginsy, zamówienie nie pojawiło się odpowiednio i mogę zapomnieć o cashbacku. X ** n czysta woda.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.05.2020

Dzień dobry

Aby zrozumieć przyczyny utraty zwrotu gotówki, stworzyliśmy odwołanie do usługi opieki. Możesz napisać do kierownika pocztą lub w sekcji swojego konta osobistego „Pomoc”, „Moje skargi”.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
30.04.2020

Obserwuję wiele negatywnych opinii w recenzjach na temat AliExpress, postanowiłem poprawić sytuację i opowiedzieć o swoich pozytywnych doświadczeniach.

Najczęściej aktywuję cashback poprzez aplikację w Google Chrome, robię zakupy na komputerze. W związku z tym problemy nigdy nie powstały, aw 98% przypadków wszystko zapisywane jest bez błędów.

Czasami pieniądze nie są dodawane po pewnym czasie, ale w takiej sytuacji zawsze zwracam się o wsparcie i dołączam zrzuty ekranu ze sklepu. A wsparcie tutaj jest super-odpowiednie!

Słyszałem, że czasami występują problemy z rejestracją ze względu na użycie blokera reklam, w moim przypadku z AdGuard nie ma takich problemów i wszystko działa bez błędów.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
30.04.2020

Cześć Valeria!

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z zakupów. Miło było zauważyć naszą opiekę :)

Niemniej jednak zalecamy wyłączenie programów blokujących reklamy, co pomoże uniknąć utraty zwrotu gotówki.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
26.04.2020

Na początku mojej znajomości tej platformy pojawiły się pewne niuanse związane z rosnącym zwrotem gotówki, ale serwis wsparcia zdecydował wszystko z wielkim hukiem, za szczególne podziękowania. W przyszłości cała współpraca będzie po prostu na szczycie, mam nadzieję, że będzie ona kontynuowana. W tej chwili, moim subiektywnym zdaniem, jedna z najlepszych platform świadczących takie usługi, które naprawdę wypełniają swoje zobowiązania, do tej pory wszystkie kwoty zostały zapisane, w tym ze zwiększonym zwrotem gotówki, niektóre z opóźnieniem, ale nadal zwrócone. Wypłata środków bezzwłocznie, na czas. Jedynym niuansem dla naprawdę poprawnego działania jest zainstalowanie oddzielnej przeglądarki bez dodatków, zainstalowanie tylko rozszerzenia Letyshops i płacenie z koszyka tylko z czystej przeglądarki. Możesz wrzucić do kosza w dowolnej przeglądarce.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.04.2020

Dzień dobry

Dzięki za opinie :)

Jeśli chcesz kupić produkt później, zalecamy dodanie go nie do koszyka, ale do „Moich życzeń”. Pomoże to uniknąć utraty zwrotu gotówki.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
13.04.2020

Postanowiłem więc napisać tutaj, rozwód się zaczął, początkowo myślałem, że robię coś złego, ale nie, zrobiłem wszystko dobrze i napisano, że jest zwrot gotówki, gdy sprawdzasz, a ty dokonujesz zakupu, ale nie jest to uznawane i prawie za każdym razem oraz na produktach o dobrej cenie. Wyjaśnij, co się stało ???

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.04.2020

Cześć Igor!

Służba opiekuńcza wezwała do zrozumienia sytuacji, ale nie otrzymała odpowiedzi :(

Napisz do nas, kiedy nadejdzie czas.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Aliexpress z cashbackiem do 5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.