Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zainstaluj Zainstaluj
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka
Azja-Pacyfik i Afryka
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów z cashbackiem!
Dołącz →
TOP
do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na Aliexpress z cashbackiem w Polsce

Czas oczekiwania na naliczenie cashback
Średni czas oczekiwania na cashback: 60 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostało zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 85 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów z cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki

Recenzje na temat Aliexpress (35)

Recenzje z pytaniami również nie są publikowane. Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie, utwórz prośbę do naszego działu obsługi klienta.

Chcielibyśmy, aby Twoja opinia była przydatna dla Ciebie i innych odwiedzających.
Dlatego nie publikujemy recenzji zawierających:
• reklama lub obsceniczny język;
• bezużyteczne powielone informacje;
• tylko liczba gwiazdek lub kilka słów.
03.07.2020
Dzięki za zwrot pieniędzy! Wszystko idealnie! Dobra robota !!!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
21.06.2020

Ty d *****, narzekasz, że dostałeś mały zwrot gotówki ??? Podziękuj za co najmniej coś nadchodzącego. A do tego napisano, DO 5% ''

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
10.02.2020
Dobry szacunek dla twórców aplikacji
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
27.01.2020

Im dalej, tym mniej sklepów z cashbackiem. Już oficjalna Xiaomi nie zwraca pieniędzy. Smutek

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
28.01.2020

Dzień dobry

Jesteśmy również smutni; (
Mamy nadzieję, że warunki współpracy zostaną zmienione.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
16.01.2020

Cashback nigdy nie dotarł. Pierwszy skorzystał z LetyShops i jest bardzo rozczarowany.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
20.01.2020

Witam

Szkoda, że masz do czynienia z niekredytowym zwrotem gotówki. Utworzono połączenie z serwisem opiekuńczym, aby to rozgryźć :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
13.01.2020

Do tej pory wszystko doskonale, tyle że czasami kupowanie z telefonu komórkowego staje się bardziej skomplikowane, a ponadto ceny na PC są droższe niż na telefonie komórkowym.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
15.01.2020

Dzień dobry

Rzeczywiście ceny w sklepie są niższe w aplikacji mobilnej niż na stronie internetowej. To nie pomyłka, jeśli nie ten sam sklep, który wybrałem tę politykę. W każdym przypadku Cashback można uzyskać za pomocą wersji mobilnej lub internetowej.

Dziękujemy za wybranie Letyshops.

Z poważaniem
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
12.01.2020
Wszystko jest szybkie i wysokiej jakości. Jestem zadowolony.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.01.2020

Nie mam dwukrotnie zwrotu gotówki, który zamawiam za pośrednictwem aplikacji

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.01.2020

Dzień dobry

Widzimy, że miałeś otwarty apel do służby opiekuńczej. Zawsze możesz liczyć na naszą pomoc. Mamy nadzieję, że zalecenia kierownika pomogą zapobiec podobnym sytuacjom w przyszłości.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
20.12.2019
Nie korzystałem dobrze ze sklepu, szukam sposobu, aby zaprosić znajomych, więc dałem im 4 gwiazdki
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.12.2019
Jestem z Boliwii i przybył w niecałe dwa miesiące, doskonały produkt, przybył w dobrym stanie i dobrze chroniony⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.12.2019
Wszystko dobrze !!! Na początku złożyłem zamówienie, a cashback nie został zarejestrowany, na co wysłałem prośbę, a kilka dni później zostałem uznany za zakup, dzięki !!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
06.12.2019

Kiedy zaczniesz ładować? 1,5 miesiąca zero punktu zero. Robię 100 zamówień dla Ali na miesiąc. A w recenzjach napisali, że przyzwoita usługa ...

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
07.12.2019

Dzień dobry

Zwrot gotówki jest wyświetlany na Twoim koncie, jeśli otrzymamy informacje o zamówieniu od partnerów. Widzimy, że miałeś otwarte odwołanie, ale niestety nie otrzymali od ciebie informacji o zamówieniach w celu udzielenia pomocy. Gdy tylko będzie to możliwe, z przyjemnością zobaczymy Twoje odwołanie w sekcji „Pomoc” z dołączonymi zrzutami ekranu zamówień z konta osobistego sklepu.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
Kup w Aliexpress z cashbackiem do 5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.