Aplikacja dla
korzystnych zakupów
Zaloguj się Dołącz
Polska
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Polski
  • English
  • Polski
Kraj
Europa i Azja
Ameryka Łacińska
Inne regiony i kraje
Język
Zarejestruj się i otrzymaj konto Premium za darmo
Życzymy udanych zakupów ze cashbackiem!
Dołącz →
do 2.5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na 220volt ze cashbackiem w Polsce

Czas na uznanie zwrotu gotówki
Średni czas oczekiwania na cashback: 30 dni
Czas ten jest potrzebny, aby sklep mógł potwierdzić, że zamówienie zostało otrzymane i nie zostanie zwrócone. Cashback jest często potwierdzany szybciej.
Maksymalny czas oczekiwania na cashback: 45 dni
Jeśli zasady dokonywania zakupów ze cashbackiem nie zostały naruszone, a przedmiot nie został zwrócony sprzedawcy, cashback zostanie uznany nie później niż w tym terminie.
Informacje i warunki
0.95% Оплаченный заказ на остальные бренды из категорий: сварочное оборудование, сантехника и климат, уборка и клининг, автотовары, все для строительства
2.5% Оплаченный заказ брендов MILITARY, TESLA, WESTER, HAMMER, HAMMER Flex из категорий: измерительные инструменты, расходные материалы, ручные инструменты, свет и электрика
2.1% Оплаченный заказ брендов MILITARY, TESLA, WESTER, HAMMER, HAMMER Flex из категорий: электроинструменты, все для сада, сварочное оборудование, оборудование, сантехника и климат, уборка и клининг, автотовары, дом, туризм, отдых, все для строительства
1.45% Оплаченный заказ на остальные бренды из категорий: свет и электрика, расходные материалы
1.25% Оплаченный заказ на остальные бренды из категорий: ручные инструменты, измерительные инструменты, все для сада, дом, туризм, отдых, оборудование
0.75% Оплаченный заказ на остальные бренды из категории электроинструменты

Кэшбэк по заказам с магазина 220volt может появиться в вашем кабинете в течение 10 дней после оформления.

Кэшбэк не начисляется за заказы, сделанные в мобильном приложении 220volt (Android или iOS).

Recenzje na temat 220volt (34)

Chcemy, aby opinie były przydatne dla Ciebie oraz dla innych osób, korzystających z serwisu.
Dlatego nie publikujemy recenzji, które:
• zawierają reklamy
• zawierają wulgarny język
• nie niosą ze sobą żadnych informacji (jedynie przyznają gwiazdki lub zawierają kilka słów)
02.07.2019
Wszystko jest jasne zgodnie z zasadami - po 7 dniach pojawił się zwrot gotówki w stanie oczekiwania, a po 20 dniach został potwierdzony. LetyShops, dzięki!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
03.05.2019

Na oficjalnej stronie internetowej towary są sprzedawane ze zniżką 20%, ale w sezonie letnim nie ma żadnych zmian;

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
18.05.2019

Cześć Marina!

Przejście z naszej strony internetowej nie wpływa na koszt towarów w sklepie 220volt. Sprawdziliśmy wszystko szczegółowo, zrealizowaliśmy wiele zamówień testowych i nie zauważyliśmy takiego wzoru.

Chcemy, aby nasi użytkownicy mieli przyjemne i zyskowne zakupy. Jeśli sklep ma określone warunki lub funkcje, publikujemy je na stronie, aby o nich ostrzec.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
26.04.2019

Zamówiłem towar z inteligentnego odrzucenia ze względu na urządzenie mobilne. Bredyatina 21 wieków. Okej, zamówiłem go z laptopa. W okresie letnim jest produkt dostarczony, wykupiony i już go używam. Ale nie ma zwrotu gotówki .....

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.05.2019

Dzień dobry

Dziękuję za komentarz.

LetyShops nie otrzymuje informacji ani prowizji za zamówienia złożone w aplikacji mobilnej All Tools. Możesz dokonywać zakupów w mobilnej wersji strony sklepu.

Aby zrozumieć przyczyny utraty zwrotu gotówki i pomocy, stworzyliśmy apel do działu opieki. Proszę odpowiedzieć menedżerowi w sekcjach konta osobistego „Pomoc”, „Moje odwołania” lub pocztą.

Mam nadzieję na opinie :)

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
05.03.2019

Cashback nie pojawił się i nie został uznany przez sklep. Po skontaktowaniu się z działem wsparcia przyznano zwrot gotówki ze środków firmy Letishops. Dzięki za to

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
05.03.2019

Cześć Dmitry!

Dzięki za opinie.

Kierownik opieki chętnie pomógł w tej sytuacji. Mamy nadzieję, że więcej cashbacka nie zostanie utracone. Aby zamówienia były wyświetlane automatycznie, zalecamy zapoznanie się z naszymi zaleceniami i warunkami sklepu.

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt. Życzymy udanych zakupów!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
29.01.2019

Ostatnim razem było oścież, nie naliczono gotówki, ale sam Letishops wrócił z własnej. Od tego czasu przez długi czas informowano o jednym z pierwszych odwołań w sprawie poparcia ze względu na to, co mogło być. Tym razem WSZYSTKO zostało zrobione mądrze - przeszedłem przez stronę, po czym zostawiłem koszyk produktów na 5 tysięcy i co? Dzisiaj przychodzi powiadomienie pocztą, że zapomniałem kupić po wizycie 220 ..... tak. jeśli chcesz uzyskać zwrot pieniędzy - lepiej przejdź do tego sklepu. Nawiasem mówiąc, ceny tam nie są tak dobre, nawet przy ich akcjach można znaleźć tańsze ...

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
19.05.2019

Cześć, Ilya.

Wszystkie strony są zainteresowane udanym naliczeniem zwrotu gotówki - my, sklepy, z którymi współpracujemy, i nasi użytkownicy.

Niestety, nie byliśmy jeszcze w stanie znaleźć przyczyny braku naliczania memoriałów dla twojego zamówienia. Razem z Tobą czekamy na odpowiedź partnerów w obiegu.

Mamy nadzieję, że więcej takich sytuacji się nie powtórzy.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
29.10.2018

Wcześniej zamówiłem, zwrot gotówki był naliczany automatycznie, a wczoraj już odebrałem zamówienie - zwrot nie został zaksięgowany, nie pojawił się nawet w „oczekiwaniach”.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
08.11.2018

Cześć Andrzej!

Dziękuję za komentarz.

Zwrot pieniędzy może się nie pojawić, jeśli w zamówieniu zastosowano kody promocyjne innych firm, w zamówieniu zastosowano rabaty, nie zastosowano się do naszych zaleceń dotyczących kasy lub naruszono warunki sklepu. Aby znaleźć przyczynę utraty wynagrodzenia, stworzyliśmy odwołanie do usługi opiekuńczej. Ważne jest dla nas, aby uzyskać odpowiedź na szczegółowy przegląd sytuacji. Możesz zapoznać się z odwołaniem na karcie Pomoc.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
11.10.2018

Nie naliczono zwrotu gotówki

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
26.10.2018

Witaj Victor!

Dziękujemy za zgłoszenie naliczenia zwrotu gotówki.

Z przyjemnością pomożemy Ci to rozgryźć. Odpowiedz na odwołanie # 1443363, które zostało utworzone za pośrednictwem Twojego konta, w sekcji „Pomoc”.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
16.08.2018

Dopóki nie napiszesz o wsparciu, zwrot pieniędzy nie przechodzi nawet w „czekanie”. Ale wtedy zwrot pieniędzy nie jest kredytowany - obiecują w ciągu 30 dni, ale w rzeczywistości tak się nie dzieje. Możesz stać się skandaliczny i mieć nadzieję, że otrzymasz zwrot gotówki z własnych środków, a także nokautujesz swoje niefortunne grosze, ale w każdym razie jest to nieprzyjemne i nie warte kosztów psychicznych. Polecam, jeśli istnieje alternatywa, kupić u innego maga.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
17.08.2018

Dzień dobry, Siergiej!

Dziękuję za komentarz.

Uważnie przestudiowaliśmy twoje odwołania. Z przyjemnością informujemy o procesie naprawy i potwierdzenia zwrotu pieniędzy. Dokonując zakupów zgodnie ze wszystkimi zaleceniami i warunkami sklepów, zazwyczaj zwrot gotówki jest z powodzeniem wyświetlany w ciągu dnia, w przypadku niektórych sklepów naprawa odbywa się w ciągu kilku dni. Zamówienia ze sklepu 220volt są przekazywane do naszego systemu na 10 dni (informacje te są publikowane na stronie sklepu). Twoje zamówienie zostało zarejestrowane automatycznie zgodnie z danymi ze sklepu 4 dni po rejestracji.

Po ustaleniu zwrotu gotówki sklepy potrzebują trochę czasu na przetworzenie zamówienia. Zgodnie z tym czasem obliczane są średnie i maksymalne czasy kredytowania.

Bylibyśmy bardzo szczęśliwi, gdyby natychmiast wypłacono zwrot gotówki, jednak takie warunki współpracy przy programie zwrotu gotówki.

Nie martw się, jeśli zwrot pieniędzy nie zostanie potwierdzony w określonym czasie, menedżer Victoria skontaktuje się z Tobą i pomoże rozwiązać problem.

Mamy nadzieję na zrozumienie.

Jeśli masz dodatkowe pytania, skontaktuj się z nami. Zawsze jesteśmy szczęśliwi.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
14.07.2018
Otrzymano zwrot gotówki. Wszystko jest uznawane automatycznie. Dziękuję
Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.05.2018

Dawno temu zapłaciłem i otrzymałem zamówienie, zwrot gotówki pojawił się w zawieszeniu, ale sklep go nie potwierdził.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.05.2018

Cześć Natalio!

Dziękuję za komentarz.

Szacowany termin uznania zwrotu gotówki za zamówienie to 10,06. Możesz zobaczyć tę datę samodzielnie, najeżdżając kursorem myszy na znak zapytania w pobliżu stanu zwrotu gotówki.

Chcemy zwrócić uwagę na fakt, że każdy sklep, z którym współpracujemy, ma maksymalny okres, w którym przetwarzane są dane zamówienia.

Nie martw się, jeśli już otrzymałeś towar, a zamówienie zostało złożone z uwzględnieniem wszystkich zasad dotyczących zakupów gotówkowych - w najbliższej przyszłości zostanie dodane do Twojego salda :)

Jeśli masz jakieś pytania - napisz.

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
30.05.2018

Nie mogę iść do sklepu. Nie jest dostępne w rozszerzeniu. Ciągle przeklina bloker reklam, chociaż jest wyłączony. To samo dotyczy kilku innych sklepów Svyaznoy, MediaMarkt.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
31.05.2018

Dzień dobry

Dziękuję za twoją opinię.

Jeśli sklep nie jest dostępny w rozszerzeniu, możesz aktywować cashback tylko poprzez bezpośrednie przejście z naszej strony internetowej za pomocą przycisku „Przejdź do sklepu”. W takim przypadku ikona rozszerzenia nie będzie aktywna.

Chcemy zwrócić uwagę na fakt, że wyłączenie blokady reklam jest konieczne nie tylko na naszej stronie internetowej i stronie sklepu, ale także w ustawieniach przeglądarki. W momencie przejścia nasz link partnerski jest tworzony przez przekierowanie na strony programu partnerskiego. W tym momencie bloker może przyciąć specjalne dane, aby naprawić nagrodę. Taki błąd może być również wyświetlany z powodu blokady programów antywirusowych Kaspersky i Dr.WEB, gdy wbudowany bloker jest włączony w przeglądarce Opera .

Jeśli wyłączenie programów blokujących nie pomoże, napisz do nas: https://help.letyshops.ru/hc/ru/requests . Postaramy się pomóc.

Życzymy udanych zakupów z gotówką!

Pozdrawiam
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate.
24.05.2018

Na próżno napisałem! Pojawił się Keshbek i rzucił cień na płot. Przepraszam Wszystko dla 5+

Recenzja została przetłumaczona z rosyjski za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Kup w 220volt z cashbackiem do 2.5%
Zarejestruj się teraz i otrzymaj do + 30% do Twojego cashback!
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się